Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Привіт. Усе так само як і було, лише суди додалися😆🤦‍♀️. Боргів поки так само багацько. Хоча наче й сплачую тим, хто домовитись погодився.
Часу нема, життя біжить. А я ніде і нічо не встигаю🙈
Кто подал в суд и как справляетесь? На меня Швидко гроши подали с 14 хотят 32. Думаю может не судится с ними и пусть суд пройдет как нибудь. Шансов нет выиграть

Поки Фінсфера вирішила виділитися розумом і подали до суду.
Спасибо увидела с кем. Они мне тоже написали месяц назад. И сказали что если не заплачу им прямо сегодня тело +тысячу с верху то мне капец в суде будет. Ну я и заплатила. Тело было 6 тыс. А вот швидко гроши не хотели никак идти на примирительную и вот суд(

Останнє редагування:
Кто подал в суд и как справляетесь? На меня Швидко гроши подали с 14 хотят 32. Думаю может не судится с ними и пусть суд пройдет как нибудь. Шансов нет выиграть

Спасибо увидела с кем. Они мне тоже написали месяц назад. И сказали что если не заплачу им прямо сегодня тело +тысячу с верху то мне капец в суде будет. Ну я и заплатила. Тело было 6 тыс. А вот швидко гроши не хотели никак идти на примирительную и вот суд(
Мені фінсфера нічого не пропонувала. І на контакт не йшли.

Мені фінсфера нічого не пропонувала. І на контакт не йшли.
Странные они. Они меня искали везде 😌 и по родственникам и в социальных сетях и как то пробились в ватсап и написали. А вот звонила в ШГ говорю давайте решим до суда, разбейте на части долг. но нет.

Ну що, як кажуть « тє же на манєже»🤣
Я знову тут😁 А що це значить?- правильно: борги нікуди не ділися🤷‍♀️
їх ще ого-го.. але є одне АЛЕ: я не вмерла🙈, мене не вивезли в ліс , і навіть ще не вигнали з хати( поки що🫣). Тому не такий страшний той чорт( точніше чорти- колектори та уся оця багнюка)! Так, неприємно, що воно все тяяяяягнеться за тобою як зелена сопля при гаймориті, але маємо шо маємо.

Стратегія така- є гроші, сплачую. Нема- ну і нема( чого його псіхувать).

Тому тримаємося, пані та панове💪

Ну що, як кажуть « тє же на манєже»🤣
Я знову тут😁 А що це значить?- правильно: борги нікуди не ділися🤷‍♀️
їх ще ого-го.. але є одне АЛЕ: я не вмерла🙈, мене не вивезли в ліс , і навіть ще не вигнали з хати( поки що🫣). Тому не такий страшний той чорт( точніше чорти- колектори та уся оця багнюка)! Так, неприємно, що воно все тяяяяягнеться за тобою як зелена сопля при гаймориті, але маємо шо маємо.

Стратегія така- є гроші, сплачую. Нема- ну і нема( чого його псіхувать).

Тому тримаємося, пані та панове💪
Ава повернулась, то ж все добре 😁😘

Назад
Угорі