Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Вітаю, шановні пані та панове « злістні неплатники по боргам»
Я останнім часом не писун, а тільки читач) але читаю вас регулярно дорогою на роботу і додому 😁
Йде 3й місяць моїх пригод з мфо.
Нічого особливого не сталося. Всі мої контори зі мною🫠 у нас вже утворився симбіоз )
Абідна, прям Дуже!!! шо є пропозиції за тіло або тіло і пару тисяч, але нема тіл( бо вони в мене жирнющі)🤷‍♀️🤦‍♀️
Сподіваюся якийсь рух в бік кращого буде з наступного місяця: бо матиму повноцінну зп і в цьому місяці закрию нарешті тих, кого виплачую без прострочення.
Але там вже будуть в продажі. У наступні, дбайливі руки колекторів з факторингу👻🤡🫤

Вітаю, шановні пані та панове « злістні неплатники по боргам»
Я останнім часом не писун, а тільки читач) але читаю вас регулярно дорогою на роботу і додому 😁
Йде 3й місяць моїх пригод з мфо.
Нічого особливого не сталося. Всі мої контори зі мною🫠 у нас вже утворився симбіоз )
Абідна, прям Дуже!!! шо є пропозиції за тіло або тіло і пару тисяч, але нема тіл( бо вони в мене жирнющі)🤷‍♀️🤦‍♀️
Сподіваюся якийсь рух в бік кращого буде з наступного місяця: бо матиму повноцінну зп і в цьому місяці закрию нарешті тих, кого виплачую без прострочення.
Але там вже будуть в продажі. У наступні, дбайливі руки колекторів з факторингу👻🤡🫤
То не страшно ах Мені вже листи від КредітКапіталу додому приходять 🤣 Хочуть 80 тис. А я не хочу 😄

То не страшно ах Мені вже листи від КредітКапіталу додому приходять 🤣 Хочуть 80 тис. А я не хочу 😄
Доречі, поки жодна контора паперового листа не надіслала. Ну або поштарка з цікавості відкрила скриньку листа Пандори і з переляку позбулася доказів( знаю що таке практикують, бо був випадок з листом з суду по розлученню особисто в мене)

Доречі, поки жодна контора паперового листа не надіслала. Ну або поштарка з цікавості відкрила скриньку листа Пандори і з переляку позбулася доказів( знаю що таке практикують, бо був випадок з листом з суду по розлученню особисто в мене)
Мені теж потрібна така поштарка. Нехай палить все прямо зі скринькою 🤣

Маааати Василева😳 вони там зовсім тю-тю.,
Во-во, хоча ж там тіла 6 тис, 7 тис. 🥴

Мені кредос присилали 😂

А у вас в них тільки один чи декілька?

Трум-Трум, как у вас дела с Miloan, Tengo, Pango, Amigo не продали еще? 4й месяц просрочки у вас, если не ошибаюсь
Привіт Вам. Усі при мені. Але мабуть продали( хоча нічого не приходило). Майкредит пропонують частинами усі нарахування ще.

Усім вітання. Давно не було тут. Взагалі не до цього останні півтора місяці.
Життя таке дивне іноді, і такі випробування дає, що іноді просто хочеться щоб планету розмотав в лахміття якийсь метеорит… але метеорит поки не прогнозують 🤷‍♀️

Останнє редагування:
Майкредит пропонують частинами усі нарахування ще.
Звонилкам на обзвон уже отдали? Целтис или кто там у них. Тело я как понимаю 26к большое... если есть деньги на тело, то можно их закрыть, на части не пойдут на тело.... проходили... дальше только продажа

Звонилкам на обзвон уже отдали? Целтис или кто там у них. Тело я как понимаю 26к большое... если есть деньги на тело, то можно их закрыть, на части не пойдут на тело.... проходили... дальше только продажа
Целтіс передали майже в перший місяць.
В тому то й біда- нема грошей. Зараз майже всі пропонують або тіло, або тіло на частини.
Навіть вперті селфі та слони.
Але в житті є більші проблеми. Тому якось так.
Хз.. готуюсь до життя з вп..

Целтіс передали майже в перший місяць.
В тому то й біда- нема грошей. Зараз майже всі пропонують або тіло, або тіло на частини.
Навіть вперті селфі та слони.
Але в житті є більші проблеми. Тому якось так.
Хз.. готуюсь до життя з вп..
А ви про банкрутство не дізнавались?

Тримайтесь щоб там не було ,головне нерви берегти🤗
Так чи інакше з часом справитесь ))

А ви про банкрутство не дізнавались?

Тримайтесь щоб там не було ,головне нерви берегти🤗
Так чи інакше з часом справитесь ))
Думки були. Але хз. Хотілось без нього. Поки щось не можу зібрати себе до купи.
Он таскомбанк свиню мені якусь подарував( укрборг називається). Щось теж там вимагають. Хоча я банку писала листи , бо самі ж пропонували реструктуризацію. Потім відморозились зовсім від мене і тут здрастЄ. Але чогось вимагають тільки суму по пропущеним платежам ( а не всю по боргу). Що за додіки- буду виясняти пізніше.
Так, якось воно буде. З часом.

думаете точно не пойдут? Вы же вроде до продажи закрыли
Тело на части нет, они упертые... тело+1к 1 платежем я закрывал, на форуме пишут что продают, если много времени прошло...

Вот читаю по старым кредитам, там по 2-3-4 года висят долги.... у кого-то даже 6, по новым все очень быстро происходит... за 5 мес уже 2 в суд подали, ещё один тоже вот с пнд скорей всего...

Назад
Угорі