Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Та ні, там видно на початковій сторінці. А взагалі, дуже багато моделей, створених ШІ. І чомусь вони мега популярні 😆
Оце прикол. Я думав там лише живе спілкування з людьми. А там вже оно тобі які новинки.

Оце прикол. Я думав там лише живе спілкування з людьми. А там вже оно тобі які новинки.
Так, так. Це колись розказували, що чоловік створив ШІ-модель. Вона стала такою популярною, що їй навіть відомі футболісти писали. Не знаю, що за любов до неіснуючого 😆

Я вже подумую де грошей заробити і шукаю бізнес-плани 😂можна труси ношені мужикам продавати 😂😂Треба знайти тільки кому а трусів в секонді набрати можна 😂😂😂

Я вже подумую де грошей заробити і шукаю бізнес-плани 😂можна труси ношені мужикам продавати 😂😂Треба знайти тільки кому а трусів в секонді набрати можна 😂😂😂
Вогонь бізнес-план, подавайте на грант:) і що є попит на такий товар?

Вогонь бізнес-план, подавайте на грант:) і що є попит на такий товар?
Є, 50 дол./штука 😎

Виставлю на олх 😂продам труси 😂треба краще сміятися чим плакати
Китайці наче люблять купувати такі товари 🤣

Труселя що шукати вони в пралці 😂покупців 😂в мене в голові багато бізнес планів 😅тільки вони всі якісь збочені 😅
ТАк так, ану озвучте свої ідеї. Ми нікому не розкажемо. Вкладувать гроші в брудні труси такий собі бізнес план.

ТАк так, ану озвучте свої ідеї. Ми нікому не розкажемо. Вкладувать гроші в брудні труси такий собі бізнес план.
Ну ще можна самогон продавати я в селі живу і гнати вмію 😂можна на травах брендовий на горіхах ,а ще я можу яйця качати 😂😂😂Тихої вам ночі усім і хай все йде лісом а ми будемо сильними

Шлюб за домовленістю зі старим герцогом??🤣🤣🤣
Ну тоже не дуже. Труси брудні, герцоги старі... щось якісь крайнощі:)

Ну ще можна самогон продавати я в селі живу і гнати вмію 😂можна на травах брендовий на горіхах ,а ще я можу яйця качати 😂😂😂Тихої вам ночі усім і хай все йде лісом а ми будемо сильними
Ну самогон в селі то піде 100%. З яйцями не зовсім зрозумів:)

Назад
Угорі