Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Ну значить мої теж чекає продаж. Бо не встигну позакривати всі з їхніх.

А загалом, я сьогодні зрозуміла що кредити то повна фігня..
Ранок почався з зустрічі зі знайомою, яка розказала про двох людей, яких я знала з дитинства. Один в полоні у чеченців, інший вже живий лише формально ( тримають у штучній комі, бо рідня не може відпустити).
Потім дурний день на роботі.
Зла, стомлена прийшла додому і отримала дзвінок- чоловіка поранено, везуть у госпіталь… що і як не знаю.
Сиджу і така порожнеча, в якій ці кредити десь просто загубилися..
Тому просто хочу сказати- головне здоров’я та життя. Все інше- тимчасові труднощі, які всі переживуть.

Останнє редагування:
Ну значить мої теж чекає продаж. Бо не встигну позакривати всі з їхніх.

А загалом, я сьогодні зрозуміла що кредити то повна фігня..
Ранок почався з зустрічі зі знайомою, яка розказала про двох людей, яких я знала з дитинства. Один в полоні у чеченців, інший вже живий лише формально ( тримають у штучній комі, бо рідня не може відпустити).
Потім дурний день на роботі.
Зла, стомлена прийшла додому і отримала дзвінок- чоловіка поранено, везуть у госпіталь… що і як не знаю.
Сиджу і така порожнеча, в якій ці кредити десь просто загубилися..
Тому просто хочу сказати- головне здоров’я та життя. Все інше- тимчасові труднощі, які всі переживуть.
Боже, тримайтеся! Якщо потрібна допомога на медикаменти- кажіть! Хтось щось нашкребе по кишенях, думаю. Я так точно 👍

Боже, тримайтеся! Якщо потрібна допомога на медикаменти- кажіть! Хтось щось нашкребе по кишенях, думаю. Я так точно 👍
Дякую за підтримку. З цим сподіваюсь справимось. Мені б зараз дочекатися щоб знати що там все нормально. Бо ці кляті дзвінки в 3 слова і скид😞 це вже не перше поранення. Той раз звістка про те що поранений але живий була як чудо, бо там всі родичі місяць не жили а існували. Цей раз зовсім неочікувано(

Дякую за підтримку. З цим сподіваюсь справимось. Мені б зараз дочекатися щоб знати що там все нормально. Бо ці кляті дзвінки в 3 слова і скид😞 це вже не перше поранення. Той раз звістка про те що поранений але живий була як чудо, бо там всі родичі місяць не жили а існували. Цей раз зовсім неочікувано(
Надіюсь, все буде добре. У Вас дуже сміливий чоловік ❤️

День перший - дідок 60 + я думала він зі мною поспілкуватися хоче а він каже покажи Ц🙈ці .То ще нічого Інший вже був зайнятий справою коли на мене вийшов 😂 теребонькав свого Джона 😂
Я ж англійським володію думала долари посипляться а тут всі хочуть щоб я їм теребонькала на камеру свою матільду😂Я після третього який мені кинув 50 доларів просто щоб я на нього подивилась Звілтнилась з онлі фанс😂😂😂Бо мама прийшла 😂😂😂😂Так мені ту зарплату ніхто і не віддав бо оплачують два рази в тиждень 😂Я не знаю хто мене зробив і де мій розум і чого це все зі мною 😭😭
1739823749854.webp

День перший - дідок 60 + я думала він зі мною поспілкуватися хоче а він каже покажи Ц🙈ці .То ще нічого Інший вже був зайнятий справою коли на мене вийшов 😂 теребонькав свого Джона 😂
Я ж англійським володію думала долари посипляться а тут всі хочуть щоб я їм теребонькала на камеру свою матільду😂Я після третього який мені кинув 50 доларів просто щоб я на нього подивилась Звілтнилась з онлі фанс😂😂😂Бо мама прийшла 😂😂😂😂Так мені ту зарплату ніхто і не віддав бо оплачують два рази в тиждень 😂Я не знаю хто мене зробив і де мій розум і чого це все зі мною 😭😭
1739823749854.webp
Це тепер моя улюблена історія! 🤣 Але мали вибити ті гроші 💴 Такий крінж витримали 🤣

Тримайтесь💪 На фоні таких подій ,переживати за кредити ,повна фігня.
Все буде добре)

1739823749854.webp
Який сайт така і робота:) гучна реготня:) Але ж досвід який. Тепер в політику тіко:)

Вечір в хату, пані та панове аферисти.
Все більш-менш нормально.
Чоловік у госпіталі. Лікується. Бог милував і поранення, можна сказати за мірками страшної війни, не дуже складне. В такий час це можна вважати за джек пот( дожилися, блін 🤦‍♀️). Треба час на відновлення. Як фізично так і морально (з цим буде складно 😞). Можливо пізніше буде змога його побачити.
Я працюю. Це рятує від дурних думок і трохи рятує нерви.
Мфо останні дні задовбали моїх рідних. Підозрюю що то слони.
Плюси згодні на тіло, але лише одним платежем- змушена відмовитись від пропозиції 🤷‍♀️.
Кр7- щось писали про платежі. Тільки наче не тіло.
Старфін пропонує тїло- нема чим платити зараз.
Інші- хз. Поки грошей нема.
Виплачую ФінХ, БП, Алексів і 2 банки.
Згадав про мене ТаСком. Щось писали про реструктуризацію. Чекаю по ним подробиці.
Щось голова гуде від усього.

Вечір в хату, пані та панове аферисти.
Все більш-менш нормально.
Чоловік у госпіталі. Лікується. Бог милував і поранення, можна сказати за мірками страшної війни, не дуже складне. В такий час це можна вважати за джек пот( дожилися, блін 🤦‍♀️). Треба час на відновлення. Як фізично так і морально (з цим буде складно 😞). Можливо пізніше буде змога його побачити.
Я працюю. Це рятує від дурних думок і трохи рятує нерви.
Мфо останні дні задовбали моїх рідних. Підозрюю що то слони.
Плюси згодні на тіло, але лише одним платежем- змушена відмовитись від пропозиції 🤷‍♀️.
Кр7- щось писали про платежі. Тільки наче не тіло.
Старфін пропонує тїло- нема чим платити зараз.
Інші- хз. Поки грошей нема.
Виплачую ФінХ, БП, Алексів і 2 банки.
Згадав про мене ТаСком. Щось писали про реструктуризацію. Чекаю по ним подробиці.
Щось голова гуде від усього.
Ну ви ж дружина військового, там же ніби відсотки мають списати чи ні?

Назад
Угорі