Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Я ж на роботу вийшла 😆це триндець.. відчуваю себе приблизно так, бо вАще не моя стихія . Не знаю поки що з цього вийде, але де наша не пропадала😂

IMG_4704.webp
Вітаю 🥳 Чудова новина!

Я ж на роботу вийшла 😆це триндець.. відчуваю себе приблизно так, бо вАще не моя стихія . Не знаю поки що з цього вийде, але де наша не пропадала😂

IMG_4704.webp
О,то вітаю вас )
Це вже добре)
І не поміщали їм кредити ,а то звонілки вечно розказують на роботу не влаштуєтесь 🤣 хоча вони теж дивні ,як вони уявляють людина буде віддавати кошти без роботи 🙄

О,то вітаю вас )
Це вже добре)
І не поміщали їм кредити ,а то звонілки вечно розказують на роботу не влаштуєтесь 🤣 хоча вони теж дивні ,як вони уявляють людина буде віддавати кошти без роботи 🙄
І знову усі дороги привели на онліфанс 🤣

Пфф, у мене за 3.5 років мфо 239 кредитів
259.
Але це з 2013, коли мою першу кредитку у 18 років отримав)

Але десь 239 пішли на лудоманію)
З них 150-170 закриті в +- 1-2 дні після відкриття
Депозит - плюс - вивід грошей - закриття кредиту

Скільки я переплатив, рахувати не буду, не хочу засмучуватись.
Жаль часу, який вже не повернути, і можливості, які втратив після закінчення ВУЗу.
Зараз це все повернулось, як і гроші, а от втрачений час - ні)

О,то вітаю вас )
Це вже добре)
Та то роботодавець ще не в курсі 😆
Ось як оформлять той договір трудовий.. але буде як буде. Але маю надію що через те що компанія велика, там не звернуть увагу на це.

Ось як оформлять той договір трудовий.. але буде як буде. Але маю надію що через те що компанія велика, там не звернуть увагу на це.
Та у кого проблем немає. А якщо спеціаліст гарний, то все можна вирішити 👍

Вы думаете все таки проверяют историю кредитную? Или могут потом позвонить туда?

Назад
Угорі