Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Вечір в хату, пані та панове аферисти.
Все більш-менш нормально.
Чоловік у госпіталі. Лікується. Бог милував і поранення, можна сказати за мірками страшної війни, не дуже складне. В такий час це можна вважати за джек пот( дожилися, блін 🤦‍♀️). Треба час на відновлення. Як фізично так і морально (з цим буде складно 😞). Можливо пізніше буде змога його побачити.
Я працюю. Це рятує від дурних думок і трохи рятує нерви.
Мфо останні дні задовбали моїх рідних. Підозрюю що то слони.
Плюси згодні на тіло, але лише одним платежем- змушена відмовитись від пропозиції 🤷‍♀️.
Кр7- щось писали про платежі. Тільки наче не тіло.
Старфін пропонує тїло- нема чим платити зараз.
Інші- хз. Поки грошей нема.
Виплачую ФінХ, БП, Алексів і 2 банки.
Згадав про мене ТаСком. Щось писали про реструктуризацію. Чекаю по ним подробиці.
Щось голова гуде від усього.
Добрий, в мене теж терор сімʼї розказують що яка сума боргу коли брала закривала потім знову брала короче там такий кіпіш погрожують що піднімуть всіх і сусідів і всіх, але як завжди ніхто не каже хто це, питання чого ви спілкуєтесь з ними як що нічого з цього ми не маємо, от просто що мені писати в заяві на кого скаржитися, це повна ж блін((((

Добрий, в мене теж терор сімʼї розказують що яка сума боргу коли брала закривала потім знову брала короче там такий кіпіш погрожують що піднімуть всіх і сусідів і всіх, але як завжди ніхто не каже хто це, питання чого ви спілкуєтесь з ними як що нічого з цього ми не маємо, от просто що мені писати в заяві на кого скаржитися, це повна ж блін((((
Так якщо не називаються то нащо вести діалог?

Я лише підозрюю що то слони. Бо родичі не розмовляють з ними. Писали мені днями там шось «страшне та кримінальне».

Есть у вас топ 1? Селфи? Эгроши? Старфины еще могут, они истерички, а так то все могут. У меня 3 мес просрочки и еще достают моих свекра и свекруху. Так моей маме не звонят как им. Хотя они игнор полный.

Есть у вас топ 1? Селфи? Эгроши? Старфины еще могут, они истерички, а так то все могут. У меня 3 мес просрочки и еще достают моих свекра и свекруху. Так моей маме не звонят как им. Хотя они игнор полный.
Так всі вони є, там тіло по 5 тис у селфі тільки 10, це вони такі злі?

Як з ними боротися?

Так всі вони є, там тіло по 5 тис у селфі тільки 10, це вони такі злі?

Як з ними боротися?
Ждать) выжидать момента)) если прям жостко терооят то выделю топ 1 и эгроши из этого списка. Мне топ 1 устраивал веселуху)) прям как в далекие 2020 года) фейсбук с постами о моих долгах и номера телефонов родычей)) кинула жалобу в НБУ, топ 1 конечно же не признался но террор перестали такой делать)

Ждать) выжидать момента)) если прям жостко терооят то выделю топ 1 и эгроши из этого списка. Мне топ 1 устраивал веселуху)) прям как в далекие 2020 года) фейсбук с постами о моих долгах и номера телефонов родычей)) кинула жалобу в НБУ, топ 1 конечно же не признался но террор перестали такой делать)
А як докази надати там же типу або запис треба розмови або ще щось, батьки не можуть записати вони не представляються і одразу починають дічь гнати?

А як докази надати там же типу або запис треба розмови або ще щось, батьки не можуть записати вони не представляються і одразу починають дічь гнати?
Ну мама трубки не брала, ей писали в вайбер
По факту никто их на работе не слушал и не скинулись ни копейки 🥲

Мне было пофиг кто это)) я просто решила что это топ 1) если даже это не они то для профилактики)

Ну мама трубки не брала, ей писали в вайбер
По факту никто их на работе не слушал и не скинулись ни копейки 🥲

Мне было пофиг кто это)) я просто решила что это топ 1) если даже это не они то для профилактики)
О дякую) підкажіть як подати заяву в якому розділі НБУ?

У мене топ1 діставали батьків більше всього (зараз засранці продали кредит факторингу Фінбуст). Ще Таліон добирався до родичів. А так більше ніхто. Ну Єгроші теж щось починали, але я їх закрила на початку ще, в листопаді.

У мене топ1 діставали батьків більше всього (зараз засранці продали кредит факторингу Фінбуст). Ще Таліон добирався до родичів. А так більше ніхто. Ну Єгроші теж щось починали, але я їх закрила на початку ще, в листопаді
Что скажете за финбуст? Как ведут себя?

О дякую) підкажіть як подати заяву в якому розділі НБУ?
Надо искать раздел, я нашла ссыоку кто скидывал с форумчан. Может поищите в поиске 🔍

Что скажете за финбуст? Как ведут себя?
зараз іду за них читати, мені писали від "Технофінанс", пропонували півтора тіла, я одразу сказала "до побачення" , ваші топ1 тата майже до серцевого нападу довели. Більше мені не писали.

зараз іду за них читати, мені писали від "Технофінанс", пропонували півтора тіла, я одразу сказала "до побачення" , ваші топ1 тата майже до серцевого нападу довели. Більше мені не писали.
Да это факт. Они конченые

Ох, добралася написати хоч трошки. Часу з новою роботою щось зовсім немає ( грошей поки також😆, тільки кипить голова).
Чоловік лікується, все під контролем.( Дякую Богу!)
Останній тиждень пройшов в такому темпі, що не було навіть часу дивитися що там пишуть мфошники.
З останнього;
Кредит+ - тіло одним платежем.
Слони - тіло одним платежем.
Кредит7- тіло одним платежем або тіло і відсотки частинами.
Аванс- менше тіла одним платежем.
Так як тіла великі то ні одну пропозицію не можу зараз прийняти 🤷‍♀️
Можливо хтось з них погодиться на платежі. Поки мовчать. Сумно що так швидко пропонують гарні умови а грошей нема.
Когось повністю за тіло зможу закрити не раніше середини березня..
А ще банда міолану🤦‍♀️ по ним вже 3й платіж пропущено..
Щось все зовсім не за планом..

Ох, добралася написати хоч трошки. Часу з новою роботою щось зовсім немає ( грошей поки також😆, тільки кипить голова).
Останній тиждень пройшов в такому темпі, що не було навіть часу дивитися що там пишуть мфошники.
З останнього;
Можливо хтось з них погодиться на платежі. Поки мовчать. Сумно що так швидко пропонують гарні умови а грошей нема.
Через скільки запропонували вам умови кредит сім і плюс ?вони у мене теж є але нічого не пропонують тільки по два тижні прострочені та і нема чим все одно закривати .Також в середині березня зможу хоч один закрити якщо підуть на лояльні умови

Через скільки запропонували вам умови кредит сім і плюс ?вони у мене теж є але нічого не пропонують тільки по два тижні прострочені та і нема чим все одно закривати .Також в середині березня зможу хоч один закрити якщо підуть на лояльні умови
Майже 2 місяці.

То у Вас ще замалий строк для адекватних пропозицій.

Та щось я дивлюсь історії форумчан ще півроку тому і зараз- то зараз все якось швидше відбувається. І пропозиції , і мабуть що й продаж.. ех..

З останнього;
А банда Милоан як ведёт себя? Сильно террор устраивают,Вам или и близким?что то предлагают?

Майже 2 місяці.

Тому Вас ще замалий строк для адекватних пропозицій.
Чекатиму і гроші відкладатиму 🙈 Хай вам щастить 😘бажаю щоб все що задумали збулося 🥰🙏
А банда Милоан як ведёт себя? Сильно террор устраивают,Вам или и близким?что то предлагают?
мене теж цікавить я сьогодні в Мілоан вийшла на про строчку 😅тепер три мфо будуть наярювати а потім ще 5 додасться по черзі .

Назад
Угорі