Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
А що вони в основному кажуть родичам коли звонять?
А що вони можуть казати? Про борг, про те що їх вказала поручителем( брехня, звісно) , і таке інше. Але близькі вже ні щ ким не спілкуються. Інші- то їх вибір.

А що вони можуть казати? Про борг, про те що їх вказала поручителем( брехня, звісно) , і таке інше. Але близькі вже ні щ ким не спілкуються. Інші- то їх вибір.
Але і близьких кошмарять так само як і вас, чи коли не відповідають то перестають?

Останнє редагування модератором:
Але і близьких кошмарять так само як і вас, чи коли не відповідають то перестають?
Я не відповідаю взагалі. Близькі теж перестали. Тому хто там телефонує я не знаю. Ігнорування найкращий варіант зберегти нерви.

Я не відповідаю взагалі. Близькі теж перестали. Тому хто там телефонує я не знаю. Ігнорування найкращий варіант зберегти нерви.
Та і якщо ігнорувати то вони скоріше ідуть на пропозицію, є таке?

В більшості випадків саме так. Але треба дивитись тенденцію по конкретній конторі. Деякі біжать в суд.
Ну я планую за пів року закрити, думаю встигну))
По одному або по два в місяць закривати, в мене їх 10 штук десь))

Останнє редагування модератором:
По міркам форумчан то зовсім невелика сума)

Тому не панікуйте) все буде 👌
Колись і я починав з таких сум, плакав і сильно переживав за те що не можу 60 тис. погасити
Тепер думаю як це за півроку закрити 200к)

Десь 40 к зараз

☺️☺️☺️дякую)
В мене два рази вже таке саме становище було, по 40 к доходив потім позичав суму у родичів і закривав разом ,а потім віддавав, але зараз не хочу вже позичати, сам буду рішать)) тільки ото шо наярювать будуть родичам падли, ну і походу все місто дізнається так як воно маленьке у нас)))

Старфін таки й мені прислав смс про блокування кабінету 🤦‍♀️ і нащо , питається? Думають що так почну їм писати і просити щоб не блокували?🤷‍♀️

Старфін таки й мені прислав смс про блокування кабінету 🤦‍♀️ і нащо , питається? Думають що так почну їм писати і просити щоб не блокували?🤷‍♀️
Так реально навіщо, якщо захочеш заплатити то і не вийде😏

Я ж на роботу вийшла 😆це триндець.. відчуваю себе приблизно так, бо вАще не моя стихія . Не знаю поки що з цього вийде, але де наша не пропадала😂

IMG_4704.webp

Назад
Угорі