Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Це по одній конторі в мене. Інші навіть рахувати не буду..
Але Ваші цифри вражають..😐

Якщо поразувпти в грошах- це триндець😐🤦‍♀️
Там дуже важко підрахувати все
Багато мфо оформлялись і в той же вечір закривались, я лудоман.
В мене були аккаунти майже у всіх мфо, я просто чекав вигідних пропозицій і брав під 0.1-0.2% в день)
Крутив гроші туди-сюди, але так, якщо підрахувати всі борги, все що я закривав, борги друзям, рідним, те що просто програв, то мабуть за роки 5 я лишив себе гарної двушки в новобудові свого міста
Але то таке, головне це те що я нарешті признався батькам про те що я ігроман, потрохи віддаю гроші, планую з боргами за рік розібратись
А далі нове життя, без боргів і надіюсь зі щасливим майбутнім)

Там дуже важко підрахувати все
Багато мфо оформлялись і в той же вечір закривались, я лудоман.
В мене були аккаунти майже у всіх мфо, я просто чекав вигідних пропозицій і брав під 0.1-0.2% в день)
Крутив гроші туди-сюди, але так, якщо підрахувати всі борги, все що я закривав, борги друзям, рідним, те що просто програв, то мабуть за роки 5 я лишив себе гарної двушки в новобудові свого міста
Але то таке, головне це те що я нарешті признався батькам про те що я ігроман, потрохи віддаю гроші, планую з боргами за рік розібратись
А далі нове життя, без боргів і надіюсь зі щасливим майбутнім)
Удачі, в тебе все вийде!!!

А ви взагалі з кимось спілкуєтесь із контор які у вас є? Чи просто ждете пропозиції в смс?
Нет ни с кем) мое ментальное здоровье должно быть в поряде))

Они возможно инфу в нбу берут потому как я туда зашел а там номеров 7 было два моих и 5 каких-то левых, возможно соседи или фиг его знает

Вот пандо скинули
Да, у меня там тоже соседи вписаны))
Сочуствую им 😅 плак

Назад
Угорі