Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Криптолайно, є гроші( просто відбиті). кредит каса та бізнес позика(бо завжди майже в суд ідуть). Це ті що перші в голову прийшли. А так за кожну шарашку можна знайти інфо в розділах про мфо.
Ну в мене цих нема, у мене май кредит, клик кредит, манівео, лімон, пандо, мілоан,селфі кредит, Алекс, аванс, таке короче

Ну если например суд присудит 30к а я официально не работаю то фиг они что получат получается?

А як думаєте краще закривати спершу маленькі пару штук щоб менше наярювали або один ну великий?
Мені здається краще закривати ,хто вигідніші умови пропонує)

Мені здається краще закривати ,хто вигідніші умови пропонує)
Так ніхто не пропонує, в мене нема поки просрочки

Так ніхто не пропонує, в мене нема поки просрочки
У мене є пару штук під 0.1 відсоток, те що взяв те треба і віддати, а є і під 1 відсоток пару і всі вони на 14 число підходять))

Кто интересовался селфи?) Сегодня мне предложили за тело закрыть,(только здесь и сейчас) просрочка 3 мес.
Тело 24 тыс. Пролонгаций было 2
Сейчас идет бой за реструктуризацию на 6 мес на тело…
Пока не хотят, но диалог идет а значит что они заинтересованы

Кто интересовался селфи?) Сегодня мне предложили за тело закрыть,(только здесь и сейчас) просрочка 3 мес.
Сподіваюсь погодяться) уже прогрес непоганий. Вони в мене трохи більше місяця.

О ядкую за інфо..... довго терор був оточуючих? і яких саме лише рідних чи всіх кого знайшли?

О ядкую за інфо..... довго терор був оточуючих? і яких саме лише рідних чи всіх кого знайшли?
Вот точно сказать не могу. Но то что дергали всех доверенных лиц, которых вписали автоматически в договоре то точно звонили и задалбывали. Плюс я подозреваю что и трогали моих родственников

Спасибо)

Вкладення

• IMG_8002.webp
    IMG_8002.webp
    660.1 Кб · Перегляди: 15
Вот точно сказать не могу. Но то что дергали всех доверенных лиц, которых вписали автоматически в договоре то точно звонили и задалбывали. Плюс я подозреваю что и трогали моих родственников
А ви взагалі з кимось спілкуєтесь із контор які у вас є? Чи просто ждете пропозиції в смс?

Ого 8 годин вже прийшло смс? Не в 14, не в 16....

Це шанс))

Сьогодні нове вже 🤣 валяюсь 🤣
Які вони всі милі:шуршики:
Прям усі-пусєчкі

І ніде немає логотипу змії чи гієни

Назад
Угорі