Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Останнє редагування модератором:
З усіх контор?

А вони можуть і знайомим по 100 раз в день звонити?
Можуть все, дивлячись, який настрій 🤡

Ну у мене одна просрочка то на день по 100 пропущених

А коли буде 10😂

І продовжується пів року десь?
Мені здається, що вони ніколи не перестануть 🤣

А вони можуть і знайомим по 100 раз в день звонити?
У мене прострочки тільки трохи понад місяць, але власна статистика така, що при 150 дзвінкам мені, близьким до 5-10 викликів в день приходить. Ще є хтось, хто саме в обід любить телефонувать родичам. Напевно, щоб поїсти не забули)

У мене прострочки тільки трохи понад місяць, але власна статистика така, що при 150 дзвінкам мені, близьким до 5-10 викликів в день приходить. Ще є хтось, хто саме в обід любить телефонувать родичам. Напевно, щоб поїсти не забули)
А знайомим звонять чи на роботу?

Вам треба плакат такий?)

Я сьогодні дивилася в кредит+ історію позик. Їх там було більше 25🫣
Взагалі лояльно і швидко пішли на тіло з розтермінуванням, теж було багато разів взято, то вони такі типу дивлячись на те що ви такі класні ми підемо вам на поступки

А знайомим звонять чи на роботу?
На роботу нехай телефонують, в мене ФОП) а щодо знайомих, то ніхто не скаржився поки, тільки якогось фіга наярювали дядьку, з яким я дуже давно не бачилася і не спілкуюся в принципі

Ого, в мене 45 к сума тіл

Не маленька, але до півмільйона- мільйона далеко 🤣 Але пролонгацій та відсотків заплатила на 2 мільйона точно 👍
Думаю іти в просрочки бо далі брати і платити пролонгації тупо, я можу в принципі платити пролонгації і на решту якось виживати, но це тупо пдц

Платити 10к пролонгації і на 10 жити, це жостко для мене

Та мене не парить сама сума, парить що родичам і друзям будуть дзвонити і на роботі якщо подзвонять можуть звільнити.
А ви вказували своє місце роботи реальне? Просто не факт що будуть дзвонити.
В першу чергу родичам ,мама,тато ,брат,сестра ,потім дядько,тітка ,бабусі ,дідусі. Ну і тих що ж в УБКІ та кого можливо ви вказували як контактну особу.

Міняю на свої 200)
🫣🫣🫣
Шось не хочеться ,було більше частину закрила вже просто😅
Я в шоці оце роздають гроші направо ,наліво 🤣

А ви вказували своє місце роботи реальне? Просто не факт що будуть дзвонити.
В першу чергу родичам ,мама,тато ,брат,сестра ,потім дядько,тітка ,бабусі ,дідусі. Ну і тих що ж в УБКІ та кого можливо ви вказували як контактну особу.

🫣🫣🫣
Шось не хочеться ,було більше частину закрила вже просто😅
Та одним вказував іншим ні, ну я працюю там тільки неофіційно

було більше частину закрила вже просто😅
о, так ви молодець)
а потім ще пишуть смс з якимось претензіями і вимогами, що за люди, й не кажіть)
а взагалі щиро вдячна зараз тим конторам, що не дали, я б навіть проставилась :lol:

Назад
Угорі