Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K

Вкладення

• 334343434343434.webp
    334343434343434.webp
    8.2 Кб · Перегляди: 26
Раночку всім) Дожилася.. вже сняться ті мфо 🤦‍♀️ сплю і балакаю з кредит+ про реструктуризацію. А колись снились курорти😂

Останнє редагування модератором:
А

що у вас комусь з рідних вже звонили?

Жостко😂
В мене АФК великий кіпіш зробили після того як їм Манівео договір продали. Там і рідним, і знайомим і чужим людям телефонували. Може ще хто, але представилися лише ці чорти

Ну і по контактним багато хто телефонував.

В мене АФК великий кіпіш зробили після того як їм Манівео договір продали. Там і рідним, і знайомим і чужим людям телефонували. Може ще хто, але представилися лише ці чорти

Ну і по контактним багато хто телефонував.
А через скільки манівео продали?

Раночку всім) Дожилася.. вже сняться ті мфо 🤦‍♀️ сплю і балакаю з кредит+ про реструктуризацію. А колись снились курорти😂
Ну мені колись серйозно крім інших подібних снився зовсім тю-тю сон. Що заходжу на форум, а тут усі акаунти перетворились на МФО- чортів (буквально типу з танцюючими демонічними аватарками), і я намагаюсь почитати чийсь щоденник, а з телефону замість цього просто лунає кіношний "сміх лиходія" і повідомлення "ну от знайшли тебе, плати, нікуди не дітися тобі". Прокинулась і думала, що до дурки уже недалеко.👹😅😅😅

Ну мені колись серйозно крім інших подібних снився зовсім тю-тю сон. Що заходжу на форум, а тут усі акаунти перетворились на МФО- чортів (буквально типу з танцюючими демонічними аватарками), і я намагаюсь почитати чийсь щоденник, а з телефону замість цього просто лунає кіношний "сміх лиходія" і повідомлення "ну от знайшли тебе, плати, нікуди не дітися тобі". Прокинулась і думала, що до дурки уже недалеко.👹😅😅😅
Жесть)) так і до заїкання не довго😆

А мені продовжує снитися Америка. Не розумію нічого і до чого 🤣

Оце фільм жахів 🤣

Може вони не телефонують щоб не звільняли бо тоді взагалі фіг хто буде віддавати))
Вони не телефонували бо то закордон треба) а в них там працівники не те що англійською, вони й українською не дуже вміють балакати))

А мені продовжує снитися Америка. Не розумію нічого і до чого 🤣

Оце фільм жахів 🤣
Тайм Сквер?))

Назад
Угорі