Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
То
У мене вже 2 🫣 Були пропозиції, але вони мене не влаштували 😁
Тоді ще трохи почекаю.. все одно поки нема чим.

в мене також Тенго та Панго 10 та 12..... Аміго щось навіть не телефоную,кабінет так і заблкований. Тенго та панго сьогодні дзвонили , казали , що на 7-й день просроки нарахують штраф 700 грн
Там кругом одні штрафи. То 1000, то 700

А вдруг) я з таким розрахунком санкредіт закрила. Надіюсь що своїх «дітей» не будуть розлучати і старфін почекає😁

По 10🫠
Я у всіх сараях по крупному виступаю🤦‍♀️
А в мене розлучили аванс і фінбар🤣
Аванс оплатила ,а фінбар продали

Я тут зранку так рознервувалася.. все чекаю що Наталія напише.. прям дуже мене та ситуація вразила(

Мене теж. Не хочеться ж людині нашкодити своїми порадами, але мені шкода її 🥹
Ми можемо лише висловити думку. А вже як діяти то вибір людини. Ми всі тут на форумі мабуть для цього знаходимось. Щоб почути думки інших, досвід інших.
А приймати те чи інше рішення виключно право людини.

Ми можемо лише висловити думку. А вже як діяти то вибір людини. Ми всі тут на форумі мабуть для цього знаходимось. Щоб почути думки інших, досвід інших.
А приймати те чи інше рішення виключно право людини.
Так, головне не захопитися «синдромом рятівника». То я страждаю цим. Все рівно, людина зробить так, як їй треба.
Однак, для аналізу ситуація дуже показова. Що приховувати нічого не треба. Бо як воно викриється, то біда 😞

Теж вразила дуже та ситуація.🙄
Головне, що ніхто не відвернувся від Наталії та допоможе 👍

Теж вразила дуже та ситуація.🙄
мене вразило те що він як чоловік розтрубив це на всю планету.....Знаєте будто би принизити її ще більше, її ж і так не легко це все було.....а вдруг людина малохольна піде щось з собою зробить.......

Так, головне не захопитися «синдромом рятівника». То я страждаю цим. Все рівно, людина зробить так, як їй треба.
Однак, для аналізу ситуація дуже показова. Що приховувати нічого не треба. Бо як воно викриється, то біда 😞

Головне, що ніхто не відвернувся від Наталії та допоможе 👍
Так ,але стан моральний я думаю в неї поганий( я на початку теж дуже сильно панікувала ,постійно наче боліло в грудях 😔 переживала дуже і думки в голову лізли різні ,ще і з хлопцем розійшлась з яким довго жили(не на фоні кредитів якщо що,просто все до того йшло) ,але згодом більш менш заспокоїлась ,просто прийняла ситуацію і те, що таких нервів це не вартує ,да бувають періоди що не знаєш як вчинити ,але вже дієш по мірі надходження проблем )😅

Так ,але стан моральний я думаю в неї поганий( я на початку теж дуже сильно панікувала ,постійно наче боліло в грудях 😔 переживала дуже і думки в голову лізли різні ,ще і з хлопцем розійшлась з яким довго жили(не на фоні кредитів якщо що,просто все до того йшло) ,але згодом більш менш заспокоїлась ,просто прийняла ситуацію і те, що таких нервів це не вартує ,да бувають періоди що не знаєш як вчинити ,але вже дієш по мірі надходження проблем )😅
Показуйте де боліло:)

Назад
Угорі