Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
мене вразило те що він як чоловік розтрубив це на всю планету.....Знаєте будто би принизити її ще більше, її ж і так не легко це все було.....а вдруг людина малохольна піде щось з собою зробить.......
Може хоч батьки заспокоять її трохи 😒

Показуйте де боліло:)
Ніт,ви не дохтор 🤣

та її навіть свекруха підтримала, а чоловік ось так.....незнаю мені здається що там не все так добре саме як в сім'ї,якщо він так відреагував

Ну і даремно:( всім тіло роздаєте а тут зась:(
Да я вон почку хотела подать)))

Теж сподіваюсь що там з рідні буде хтось при холодному розумі і все ж таки сядуть та поговорять. А оті всі лякалки з лікарнями та розлученням будуть просто емоційними викидами.

та її навіть свекруха підтримала, а чоловік ось так.....незнаю мені здається що там не все так добре саме як в сім'ї,якщо він так відреагував

Да я вон почку хотела подать)))
Не надо, вона вам ще в пригоді стане:)

мене вразило те що він як чоловік розтрубив це на всю планету.....Знаєте будто би принизити її ще більше, її ж і так не легко це все було.....а вдруг людина малохольна піде щось з собою зробить.......
Саме так 👍

Так ,але стан моральний я думаю в неї поганий( я на початку теж дуже сильно панікувала ,постійно наче боліло в грудях 😔 переживала дуже і думки в голову лізли різні ,ще і з хлопцем розійшлась з яким довго жили(не на фоні кредитів якщо що,просто все до того йшло) ,але згодом більш менш заспокоїлась ,просто прийняла ситуацію і те, що таких нервів це не вартує ,да бувають періоди що не знаєш як вчинити ,але вже дієш по мірі надходження проблем )😅
Краще винести урок і ніколи не лізти в таке багно. Що у відносинах, що у кредитах 👌

Що рідкість, що свекруха так зробила 👍

Значить на другий місяць ситуація така⬇️

Манивео- 25т - закрито 25т.

Кредит+- 25т

Кредит7- 32,5т

Майкредит- 25т

Слон- 32т

Селфи- 35т

Тенго- 10т

Амиго- 10т

Милоан-10т

Панго-10т

Алекс- 6т

Лоан+-

Старфин- 15т

Санкредит- 10т закрито 10т

Ферсткредит- 20т

Финсфера- 10т

Аванс- 20т

Финбар- 5т - закрито

ТвояПозика- 15т— виплачую платежами

ФинХ- 16т— виплачую платежами

Ще оформлена реструктуризація по одному банку. Але на нормальних умовах ( для мене). Загалом маю їх дві. Мене влаштовує що суми зменшуються, а платежі невеликі. Таскомбанк відповіді не надав🤷‍♀️ Дай Бог все буде норм і все потроху закриється.
Стан, кАнешна, просто «казка», але маємо шо маємо. Дякуючи форуму і багатьом з Вас я не зʼїхала з глузду і то є добре 😁
Тримаємось🤝

Кредит+- 25т

Кредит7- 32,5т

Майкредит- 25т

Слон- 32т

Селфи- 35т

Тенго- 10т

Амиго- 10т

Милоан-10т

Панго-10т

Алекс- 6т

Лоан+-

Старфин- 15т

Ферсткредит- 20т

Финсфера- 10т

Аванс- 20т

Финбар- 5т - закрито

Ще оформлена реструктуризація по одному банку. Але на нормальних умовах ( для мене). Загалом маю їх дві. Мене влаштовує що суми зменшуються, а платежі невеликі. Таскомбанк відповіді не надав🤷‍♀️ Дай Бог все буде норм і все потроху закриється.
Стан, кАнешна, просто «казка», але маємо шо маємо. Дякуючи форуму і багатьом з Вас я не зʼїхала з глузду і то є добре 😁
Тримаємось🤝
Ого які у вас суми 😕

Кредит+- 25т

Кредит7- 32,5т

Майкредит- 25т

Слон- 32т

Селфи- 35т

Тенго- 10т

Амиго- 10т

Милоан-10т

Панго-10т

Алекс- 6т

Лоан+-

Старфин- 15т

Ферсткредит- 20т

Финсфера- 10т

Аванс- 20т

Финбар- 5т - закрито

Тримаємось🤝
Норм, впораєтеся ❤️
Слоненята нічого адекватного не пропонують?

Норм, впораєтеся ❤️
Слоненята нічого адекватного не пропонують?
Поки ні. І селфі нічого. Адекватного)

я за фінсферу і аванс тривожусь( щось недобре вони замислили, відчуваю

Не хотілося б. Але вони поки не дуже активні. Аванс лише смс про необхідність сплати шле. А фвнсфера передала до БезпекаФінанс. Ті листами шугають на адресу
У мене БезпекаФінанс мовчить взагалі. Але ж нарахували там вже гору 🙃
А Аванс - смс-заманушки

Не хотілося б. Але вони поки не дуже активні. Аванс лише смс про необхідність сплати шле. А фвнсфера передала до БезпекаФінанс. Ті листами шугають на адресу
А на мене фінсфера подала в суд (
З 14,60 хочуть і протермінування невелике +-6,7 міс
Так що в очікуванні чуда ,ще немає рішення😱😢

Назад
Угорі