Kvitka🌸
Форумчанин
- Дописи
- 825
- Реакції
- 826
- Бали
- 473
Kvitka🌸 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Точно
-Мені фіксувати відмову?![]()
Хоч би не крутити рашен рулеткуУ нас взагалі інша гра: Поле чудес. Наша черга крутити барабан. І на табло слово з 4 букв Ж__ ПА..
Наче і слово вгадав, але від цього щось не радісно![]()
Что-то пропустила... ,что такое внн?Не зовсім зрозуміла останнє. Ось мені шараша пише про те що зроблять цей внн. Переживати? Чи не варто?
Виконавчий напис нотаріуса на основі їх блокували картки і знімали з ЗП без суду,але на період воєнного стану не роблять . Якщо я правильно зрозуміла)Что-то пропустила... ,что такое внн?
Супер! ВітаюНу що, я таки це зробилазакрила одну з великих своїх позик за тіло. Майже як і обіцяла, першими пішли в прострочку- першими й закрити( там ще сан був, але він отримав гроші заради показового закриття). Мінус кляті єноти. Звісно були пролонгації, і можна було їх мурижити довгенько. Але так як доволі швидко пішли на таку пропозицію то грець з ними. Але афкашки- ще ті мозгоїди
Треба трохи видихнути, та викреслити із списку![]()
МанівеоСупер! ВітаюЦе ж Єґроші?
![]()
Ох, класноМанівео
Євоші були закриті до прострочення( славатобігоспаді)
кого закрили?Ну що, я таки це зробилазакрила одну з великих своїх позик за тіло. Майже як і обіцяла, першими пішли в прострочку- першими й закрити( там ще сан був, але він отримав гроші заради показового закриття). Мінус кляті єноти. Звісно були пролонгації, і можна було їх мурижити довгенько. Але так як доволі швидко пішли на таку пропозицію то грець з ними. Але афкашки- ще ті мозгоїди
Вони мене вже звели))Ох, класноТаліон зійде з розуму
![]()
Манікикого закрили?
РозуміюВони мене вже звели))
Я їх довідку про закриття роздрукую і на стіну повішуРозуміюШокує МФО більше і більше, вони скоро здуріють
![]()
Была просрочка уже?Вони мене вже звели))
Маніки
Як грамотиЯ їх довідку про закриття роздрукую і на стіну повішубо дуже мені не нравиться то всьо
![]()
ВітаюНу що, я таки це зробилазакрила одну з великих своїх позик за тіло. Майже як і обіцяла, першими пішли в прострочку- першими й закрити( там ще сан був, але він отримав гроші заради показового закриття). Мінус кляті єноти. Звісно були пролонгації, і можна було їх мурижити довгенько. Але так як доволі швидко пішли на таку пропозицію то грець з ними. Але афкашки- ще ті мозгоїди
Так. Через місяць після прострочення продали Таліону. Їх афкашні довбодятли дістали всіх , кого навіть я не памʼятаюБыла просрочка уже?
Ага, успішно пройдений курс, блінЯк грамоти![]()
Вітаю
У вас багато ще ?)
Ну потроху ,помалу)це тільки початок. Там ще на 300 тисяч приблизно
Кілометри до харківських лісів потихеньку зменшуютьсяАга, успішно пройдений курс, блін![]()
Мені пішки тут рукою подати))Кілометри до харківських лісів потихеньку зменшуються![]()
Головне, гребти. Скоро і горизонтЯ у дірявому човні посеред океану, і чайною ложкою вигрібаю ту воду![]()