Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
🤣🤣
-Мені фіксувати відмову? 🤣🤣🤣
Точно 🤣

Фіксуйте списання боргу 🤣

У нас взагалі інша гра: Поле чудес. Наша черга крутити барабан. І на табло слово з 4 букв Ж__ ПА..

Наче і слово вгадав, але від цього щось не радісно 🤷‍♀️
Хоч би не крутити рашен рулетку 🤣

Что-то пропустила... ,что такое внн?
Виконавчий напис нотаріуса на основі їх блокували картки і знімали з ЗП без суду,але на період воєнного стану не роблять . Якщо я правильно зрозуміла)

Ну що, я таки це зробила 😁 закрила одну з великих своїх позик за тіло. Майже як і обіцяла, першими пішли в прострочку- першими й закрити( там ще сан був, але він отримав гроші заради показового закриття). Мінус кляті єноти. Звісно були пролонгації, і можна було їх мурижити довгенько. Але так як доволі швидко пішли на таку пропозицію то грець з ними. Але афкашки- ще ті мозгоїди🤯
Треба трохи видихнути, та викреслити із списку🫠

Ну що, я таки це зробила 😁 закрила одну з великих своїх позик за тіло. Майже як і обіцяла, першими пішли в прострочку- першими й закрити( там ще сан був, але він отримав гроші заради показового закриття). Мінус кляті єноти. Звісно були пролонгації, і можна було їх мурижити довгенько. Але так як доволі швидко пішли на таку пропозицію то грець з ними. Але афкашки- ще ті мозгоїди🤯
Супер! Вітаю 🥳 Це ж Єґроші? 🤣

Супер! Вітаю 🥳 Це ж Єґроші? 🤣
Манівео
Євоші були закриті до прострочення( славатобігоспаді)

В мене просто вчора прийшов розрахунок з колишньої роботи, тому була сума. І до цього з ними спілкувалася про тіло, але вони не погоджувались( хотіли тіло і відсотки до протермінування, казали що мої умови нємажливі і нікахда такова нє будіт!)

кого закрили?

Вітаю🎉🎉🎉
У вас багато ще ?)

Была просрочка уже?
Так. Через місяць після прострочення продали Таліону. Їх афкашні довбодятли дістали всіх , кого навіть я не памʼятаю 🤦‍♀️

Ага, успішно пройдений курс, блін 😂

Вітаю🎉🎉🎉
У вас багато ще ?)
🫠 це тільки початок. Там ще на 300 тисяч приблизно

Назад
Угорі