MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2891
- Реакції
- 3797
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене вже 2У вас давно там протермінування? В мене місяць
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене вже 2У вас давно там протермінування? В мене місяць
Тоді ще трохи почекаю.. все одно поки нема чим.У мене вже 2Були пропозиції, але вони мене не влаштували
![]()
Там кругом одні штрафи. То 1000, то 700в мене також Тенго та Панго 10 та 12..... Аміго щось навіть не телефоную,кабінет так і заблкований. Тенго та панго сьогодні дзвонили , казали , що на 7-й день просроки нарахують штраф 700 грн
Відчуваю я, що скоро в Одіссею попливуТо
Тоді ще трохи почекаю.. все одно поки нема чим.
В мене є ще одна ложечкаВідчуваю я, що скоро в Одіссею попливу![]()
А в мене розлучили аванс і фінбарА вдруг) я з таким розрахунком санкредіт закрила. Надіюсь що своїх «дітей» не будуть розлучати і старфін почекає
По 10
Я у всіх сараях по крупному виступаю![]()
черстві та бездушніА в мене розлучили аванс і фінбар
Аванс оплатила ,а фінбар продали
Сюжет для індійської драмиА в мене розлучили аванс і фінбар
Я ж про неї й кажу)) у нас тільки такНесітьЧайну
![]()
В мене навпаки лишилось. Швидко продали?А в мене розлучили аванс і фінбар
Я спочатку, наївна, думала, що ополоником все вигребу, ага, щаааасЯ ж про неї й кажу)) у нас тільки так![]()
Я думала пробочка є. Витягну, вильється а потім назад і всьо. А нє..Я спочатку, наївна, думала, що ополоником все вигребу, ага, щаааас![]()
ТочноЯ думала пробочка є. Витягну, вильється а потім назад і всьо. А нє..
Мене теж. Не хочеться ж людині нашкодити своїми порадами, але мені шкода їїЯ тут зранку так рознервувалася.. все чекаю що Наталія напише.. прям дуже мене та ситуація вразила(
Теж вразила дуже та ситуація.Я тут зранку так рознервувалася.. все чекаю що Наталія напише.. прям дуже мене та ситуація вразила(
Ми можемо лише висловити думку. А вже як діяти то вибір людини. Ми всі тут на форумі мабуть для цього знаходимось. Щоб почути думки інших, досвід інших.Мене теж. Не хочеться ж людині нашкодити своїми порадами, але мені шкода її![]()
Так, головне не захопитися «синдромом рятівника». То я страждаю цим. Все рівно, людина зробить так, як їй треба.Ми можемо лише висловити думку. А вже як діяти то вибір людини. Ми всі тут на форумі мабуть для цього знаходимось. Щоб почути думки інших, досвід інших.
А приймати те чи інше рішення виключно право людини.
Головне, що ніхто не відвернувся від Наталії та допоможеТеж вразила дуже та ситуація.![]()
мене вразило те що він як чоловік розтрубив це на всю планету.....Знаєте будто би принизити її ще більше, її ж і так не легко це все було.....а вдруг людина малохольна піде щось з собою зробить.......Теж вразила дуже та ситуація.![]()
Так ,але стан моральний я думаю в неї поганий( я на початку теж дуже сильно панікувала ,постійно наче боліло в грудяхТак, головне не захопитися «синдромом рятівника». То я страждаю цим. Все рівно, людина зробить так, як їй треба.
Однак, для аналізу ситуація дуже показова. Що приховувати нічого не треба. Бо як воно викриється, то біда
Головне, що ніхто не відвернувся від Наталії та допоможе![]()
Показуйте де болілоТак ,але стан моральний я думаю в неї поганий( я на початку теж дуже сильно панікувала ,постійно наче боліло в грудяхпереживала дуже і думки в голову лізли різні ,ще і з хлопцем розійшлась з яким довго жили(не на фоні кредитів якщо що,просто все до того йшло) ,але згодом більш менш заспокоїлась ,просто прийняла ситуацію і те, що таких нервів це не вартує ,да бувають періоди що не знаєш як вчинити ,але вже дієш по мірі надходження проблем )
![]()