Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Он слони згадали про мене😆 і селфі, і плюси..
просто интерессно с селфи вообще можно договариться хотя б на тело..... они еще не ушли в просрочку но уменя там тело 16000 а % 5000 за месяц....И уже 4 раза я их лонгировала....

просто интерессно с селфи вообще можно договариться хотя б на тело..... они еще не ушли в просрочку но уменя там тело 16000 а % 5000 за месяц....И уже 4 раза я их лонгировала....
Я закрила за тіло. Тіло 5000 ,але ж у мене протермінування 5 міс+

В мене там вже більше двух тіл. Нема про шо балакати

Поки лише підробітки. Основного нема нічого🤷‍♀️ це зароблене виплачувати хоч почали. Бо я вже 1,5 місяці чекала на ці гроші
Ну головне шукати 🧐 а я навпаки хочу підробіток знайти ,але все якась фігня трапляється (

Так. Через місяць після прострочення продали Таліону. Їх афкашні довбодятли дістали всіх , кого навіть я не памʼятаю 🤦‍♀️

Ага, успішно пройдений курс, блін 😂

🫠 це тільки початок. Там ще на 300 тисяч приблизно
Добрий день.
А через який час Таліон запропонував тіло? В мене Лімон їм продав, чекаю...:pardon:І ви їм самі пропонували чи від них надійшла пропозиція?

Був варіант роботи, але вже після співбесіди сказали що ця вакансія у іншому місті. А переїзд мені зараз зовсім ніяк(

Ну головне шукати 🧐 а я навпаки хочу підробіток знайти ,аде все якась фігня трапляється (
Ой, щодо фігні то капец.. кругом хочуть на..дурити.

Добрий день.
А через який час Таліон запропонував тіло? В мене Лімон їм продав, чекаю...:pardon:І ви їм самі пропонували чи від них надійшла пропозиція?
3 тижні. Але в мене щ ними війна з першого дня, як обзвонили всіх. Я їм ці умови одразу сказала. Потім довгі дебати..
Причому вони спочатку обзвонили, а потім мені на пошту написали що договір у них

Із смішного: телефонували людям просто з таким же прізвищем з мого міста. Ми не родичі, не знайомі( хоча як виявилось якісь спільні знайомі є, бо місто мале)

Переживаю за банду міолану. Треба в цьому місяці хоч одного когось з них закрити. Щоб показати що планую усіх. А то продадуть всяким там..

Останнє редагування:
Із смішного: телефонували людям просто з таким же прізвищем з мого міста. Ми не родичі, не знайомі( хоча як виявилось якісь спільні знайомі є, бо місто мале)

Переживаю за банду міолану. Треба в цьому місяці хоч одного когось з них закрити. Щоб показати що планую усіх. А то продадуть всяким там..
У Вас там великі «тіла»? У мене по 7 🫣

Мені здається це не вплине на продаж🫣 хоча хто зна)
А вдруг) я з таким розрахунком санкредіт закрила. Надіюсь що своїх «дітей» не будуть розлучати і старфін почекає😁

У Вас там великі «тіла»? У мене по 7 🫣
По 10🫠
Я у всіх сараях по крупному виступаю🤦‍♀️

в мене також Тенго та Панго 10 та 12..... Аміго щось навіть не телефоную,кабінет так і заблкований. Тенго та панго сьогодні дзвонили , казали , що на 7-й день просроки нарахують штраф 700 грн

Назад
Угорі