Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ми з вамиЯ у дірявому човні посеред океану, і чайною ложкою вигрібаю ту воду![]()
Почули запах ґрошей, кровосісіОн слони згадали про менеі селфі, і плюси..
просто интерессно с селфи вообще можно договариться хотя б на тело..... они еще не ушли в просрочку но уменя там тело 16000 а % 5000 за месяц....И уже 4 раза я их лонгировала....Он слони згадали про менеі селфі, і плюси..
Поки лише підробітки. Основного нема нічогоМи з вамияк з роботою? Знайшли щось?)
Я закрила за тіло. Тіло 5000 ,але ж у мене протермінування 5 міс+просто интерессно с селфи вообще можно договариться хотя б на тело..... они еще не ушли в просрочку но уменя там тело 16000 а % 5000 за месяц....И уже 4 раза я их лонгировала....
В мене там вже більше двух тіл. Нема про шо балакатипросто интерессно с селфи вообще можно договариться хотя б на тело..... они еще не ушли в просрочку но уменя там тело 16000 а % 5000 за месяц....И уже 4 раза я их лонгировала....
Ну головне шукатиПоки лише підробітки. Основного нема нічогоце зароблене виплачувати хоч почали. Бо я вже 1,5 місяці чекала на ці гроші
Добрий день.Так. Через місяць після прострочення продали Таліону. Їх афкашні довбодятли дістали всіх , кого навіть я не памʼятаю
Ага, успішно пройдений курс, блін
це тільки початок. Там ще на 300 тисяч приблизно
І ви їм самі пропонували чи від них надійшла пропозиція?Ой, щодо фігні то капец.. кругом хочуть на..дурити.Ну головне шукатиа я навпаки хочу підробіток знайти ,аде все якась фігня трапляється (
3 тижні. Але в мене щ ними війна з першого дня, як обзвонили всіх. Я їм ці умови одразу сказала. Потім довгі дебати..Добрий день.
А через який час Таліон запропонував тіло? В мене Лімон їм продав, чекаю...І ви їм самі пропонували чи від них надійшла пропозиція?
Та оце ж(Ой, щодо фігні то капец.. кругом хочуть на..дурити.
Мені здається це не вплине на продажЩоб показати що планую усіх. А то продадуть всяким там..
У Вас там великі «тіла»? У мене по 7Із смішного: телефонували людям просто з таким же прізвищем з мого міста. Ми не родичі, не знайомі( хоча як виявилось якісь спільні знайомі є, бо місто мале)
Переживаю за банду міолану. Треба в цьому місяці хоч одного когось з них закрити. Щоб показати що планую усіх. А то продадуть всяким там..
У мене по 10 і 5У Вас там великі «тіла»? У мене по 7![]()
А вдруг) я з таким розрахунком санкредіт закрила. Надіюсь що своїх «дітей» не будуть розлучати і старфін почекаєМені здається це не вплине на продажхоча хто зна)
По 10У Вас там великі «тіла»? У мене по 7![]()
Норм. Нічого не пропонували?У мене по 10 і 5![]()
У вас давно там протермінування? В мене місяцьУ Вас там великі «тіла»? У мене по 7![]()
А я люблю Боже число - 7Я у всіх сараях по крупному виступаю![]()