Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Мені треба Ваша методичка 🤣
Я єдине для себе зрозуміла, що мені не можна з ними балакати. Тільки переписка. Тут я кремєнь)) а в голосових баталіях мене видає голос. Тому тільки епістолярний жанр 😂

Я єдине для себе зрозуміла, що мені не можна з ними балакати. Тільки переписка. Тут я кремєнь)) а в голосових баталіях мене видає голос. Тому тільки епістолярний жанр 😂
🤣 Аналогічно. Але коли мене вибісити остаточно, то буде психоз 🤣

Интерессно селфи и манивео пойдут на реструктризацию тела? до просрочки если им написать
Манівео дуже швидко продають Таліону. Вони погоджуються на реструктуризацію.
Селфі, наче, не ідуть. Відразу оплата

Интерессно селфи и манивео пойдут на реструктризацию тела? до просрочки если им написать
З Манівео я 2 рази намагалася домовитися. Ніяк не хотіли. Тільки всі нараховані відсотки.
Таліони теж спочатку заявили всю суму. Зараз вже торгуються.

В мене так продали Кредит Капіталу
З ними про щось розмовляли? І через який час продали?

Торгівельно - ринкові відносини 😁
Не, ну мінуснути майже 20 тис то вже є про шо балакати)
Ще раз редактую- все таки майже 30)) щось голова не правильно рахує. З заявленої суми майже в 60, 30 готові скинути. Але це ще не тіло

Не, ну мінуснути майже 20 тис то вже є про шо балакати)
Ще раз редактую- все таки майже 30)) щось голова не правильно рахує. З заявленої суми майже в 60, 30 готові скинути. Але це ще не тіло
Ух ти! Це чудовий результат 👏🏻

Там страшні дєбати🤪
Вам потрібно йти у політику після всього. Дипломатія, витривалість, відсутність реакції на стрес та безстрашність на високому рівні. Досвід роботи з сивими майорами, паяльниками та сірими Ланосами у харківських лісах 👍😁

Доречі ви з грудня вже щось закрили зі свого списку?
Пару закрила, пару майже виплатила. Я в грудні закрила два великих тіла по кредиткасі і є грошам. Бо начиталась.Тому їм пощастило не потрапити у мій список, а мені- у їх😁

Вам потрібно йти у політику після всього. Дипломатія, витривалість, відсутність реакції на стрес та безстрашність на високому рівні. Досвід роботи з сивими майорами, паяльниками та сірими Ланосами у харківських лісах 👍😁
Ой, якби ж так було, як Ви пишете) реакція є ще й яка.. іноді вона глибоко схована, а іноді йде на волю. Але то такоє.. )

Назад
Угорі