Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Ой, якби ж так було, як Ви пишете) реакція є ще й яка.. іноді вона глибоко схована, а іноді йде на волю. Але то такоє.. )
Все так і є! Ви ж сама себе відстоюєте у цій боротьбі 👏🏻
Все рівно я вважаю, що жінкам у цьому плані складніше. Чоловіки колекторів відразу посилають і їм швидше досягти результату, домовитися 🤝

Пару закрила, пару майже виплатила. Я в грудні закрила два великих тіла по кредиткасі і є грошам. Бо начиталась.Тому їм пощастило не потрапити у мій список, а мені- у їх😁

Ой, якби ж так було, як Ви пишете) реакція є ще й яка.. іноді вона глибоко схована, а іноді йде на волю. Але то такоє.. )

Все так і є! Ви ж сама себе відстоюєте у цій боротьбі 👏🏻
Все рівно я вважаю, що жінкам у цьому плані складніше. Чоловіки колекторів відразу посилають і їм швидше досягти результату, домовитися 🤝
Мені легше спілкуватися з чоловіками. Там хоч суть розмови є. А ті дамочки , з якими я намагалась вести конструктивний діалог ( якщо такий взагалі можливий по темі « віддай- нема»😂) , переходили в якісь напів істерично- погрозне русло. Тому тут хз🤷‍♀️

Мені легше спілкуватися з чоловіками. Там хоч суть розмови є. А ті дамочки , з якими я намагалась вести конструктивний діалог ( якщо такий взагалі можливий по темі « віддай- нема»😂) , переходили в якісь напів істерично- погрозне русло. Тому тут хз
Після розмови зі «спеціалістом» з Кріпсі, який обізвав мене повією, я не хочу розмовляти ні з ким 🫣

Після розмови зі «спеціалістом» з Кріпсі, який обізвав мене повією, я не хочу розмовляти ні з ким 🫣
Нє, ну криптокровопивці то взагалі трешняк.. я б таке хз як вирулювала. Добре що клепки не вистачило розібратися як там взяти грошей( і собі проблем ще)🫣

З Манівео я 2 рази намагалася домовитися. Ніяк не хотіли. Тільки всі нараховані відсотки.
Таліони теж спочатку заявили всю суму. Зараз вже торгуються.

З ними про щось розмовляли? І через який час продали?
Десь місяці мабуть через 4 ,ні ще не розмовляла 🤪 треба щоб хоч якась сума була що,б розмовляти)

Десь місяці мабуть через 4 ,ні ще не розмовляла 🤪 треба щоб хоч якась сума була що,б розмовляти)
А терорять когось?

Може вийде хоч кілька з них закрити до продажу. Але.. малоймовірно

А терорять когось?

Може вийде хоч кілька з них закрити до продажу. Але.. малоймовірно
Я не слідкую особливо за тим чи хтось комусь дзвоне за мене ,але наче ніхто не говорив. Ну в мене не було коштів на той момент щоб закрити ( пропозицій багато ,а коштів не вистачає (
А займати в друзів не має в кого ,та і не хочеться нові борги набирати

Я не слідкую особливо за тим чи хтось комусь дзвоне за мене ,але наче ніхто не говорив. Ну в мене не було коштів на той момент щоб закрити ( пропозицій багато ,а коштів не вистачає (
А займати в друзів не має в кого ,та і не хочеться нові борги набирати
В мене теж батьки насіли були щоб позичила в родича. А я не буду. Хай мені буде наукою. Все одно треба віддавати. Всієї суми точно не позичу, а винною і шарашкам і рідні бути не хочу. Хай мене гризуть чужі, ніж свої.

В мене теж батьки на їли були щоб позичила в родича. А я не буду. Хай мені буде наукою. Все одно треба віддавати. Всієї суми точно не позичу, а винною і шарашкам і рідні бути не хочу. Хай мене гризуть чужі, ніж свої.
Та оце ж ,хочеться власними силами закривати ,нехай довго ,але буде наука та і може більше відповідальності ,щоб по новій не набратись 😂😂

Та оце ж ,хочеться власними силами закривати ,нехай довго ,але буде наука та і може більше відповідальності ,щоб по новій не набратись 😂😂
Ні, ще раз я точно не вгрузну так. Бо це вже повний капець..

Подвязали в договор? Или от фонаря подвязали
Именно в договор, там был мой свёкр и сосед по прописке) селфи это отросток идеи банка, так что похоже что те кто брал там кредит вот и тех и подвязали

MaryRid, а що таке "брачка" ? Ви на днях тут говорили про роботу, що там пропонували.
А, так. Це типу «шлюбні агенції». Коли виставляєш своє резюме на Ворк.Юа. вони налітають, як дикі.
Якщо простими словами - переписуватися з іноземцями за гроші. Не знаю, як там все влаштовано, але шифруються вони під «оператор чата»
😁

А, так. Це типу «шлюбні агенції». Коли виставляєш своє резюме на Ворк.Юа. вони налітають, як дикі.
Якщо простими словами - переписуватися з іноземцями за гроші. Не знаю, як там все влаштовано, але шифруються вони під «оператор чата»
😁
Ще перекладач) типу листи перекладати. По факту не так. Ці листи треба самому ще й вигадувати.

😁
Так це якимось аферизмом попахує.😁

😁
А переписываться прямо в интимном характерере???? Я видела такие объявления,типа даже ночью можно работать...все рано ж ищу подработку на ночные смены,если потяну конечно.....но стремно туда вдруг инт*м какой то,а я уже старая для такого наверное)

MaryRid, а що ці агентства шлюбні з цього мають? Типу розводять іноземців на гроші чи що? Чи реально наші жінки там пишуть і заміж виходять?

А переписываться прямо в интимном характерере???? Я видела такие объявления,типа даже ночью можно работать...все рано ж ищу подработку на ночные смены,если потяну конечно.....но стремно туда вдруг инт*м какой то,а я уже старая для такого наверное)
І це теж. Там сидять в основному збочені діди🫣 не всі. Але 90 відсотків. Знаю в подробицях від гарної знайомої. Бо сама цікавилась цим. Мені не підійшло. Плюс по факту там лише процент від активності( більше пишуть на анкету- більше зп).

Назад
Угорі