Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Я так зрозуміла що терор оточення то рандом. Яка шарага знаходить ті й тероризують.
Міоланівські клопи лише по контактним, вказаним у договорі проходяться.

В мене селфі поки тихі. Але може ще все попереду🤷‍♀️
Селфи нашу семью реально заколебало

О, чудово. У мене тіло трохи більше. Чекатиму від них подібної пропозиції 👍

Я Вам більше скажу, через Вайбер навіть 🫨
Не хочется его удалять он так связан с работой(((( могут с вайбера контакты тырить или через него лазить в телефоне?

Мені теж цікаво. Бо місяць вже тю-тю..
Десь два роки +- тому мілоан і тенго після місяця чи двох протермінування запропонували реструкуризацію всього боргу, з усіма нарахуваннями на 24 платежі, кожні 15 днів. десь вийшло по 800 грн платіж. Але за ці 24 платежі закрилося тіло, а відсотків залишалася ще на одне тіло чи майже тіло. То їх списали, але це вони пропонували відразу при реструктуризації

Десь два роки +- тому мілоан і тенго після місяця чи двох протермінування запропонували реструкуризацію всього боргу, з усіма нарахуваннями на 24 платежі, кожні 15 днів. десь вийшло по 800 грн платіж. Але за ці 24 платежі закрилося тіло, а відсотків залишалася ще на одне тіло чи майже тіло. То їх списали, але це вони пропонували відразу при реструктуризації
Подивимось, може й зараз таке щось запропонують.

Яка у вас там сумма була?

Интерессно где они берут номера,телефонная книга у меня сейчас полностью удалена,фейсбук удалила ,инста закрыта... через телегу могут рыться в телефоне?
ХЗ, сама була в шоці, коли люди, яких сто роківне чула і не бачила, передавали привіт ...

Яка у вас там сумма була?
По 10000 у кожному наче

Одразу почали? Чи через деякий час?
В первый день просрочки в 11 утра набрали контактный номер, который я вообще не давала никогда, но подвязали по фамилии. Потом через дней 7 начали всем звонить и требовать передать мне инфу о том что я забыла заплатить кредит 🤣

В первый день просрочки в 11 утра набрали контактный номер, который я вообще не давала никогда, но подвязали по фамилии. Потом через дней 7 начали всем звонить и требовать передать мне инфу о том что я забыла заплатить кредит 🤣
Подвязали в договор? Или от фонаря подвязали

Не хочется его удалять он так связан с работой(((( могут с вайбера контакты тырить или через него лазить в телефоне?
Таким точно займаються Біти. Не знаю як, але факт. Мама переписувалася зі своєю сестрою. Відразу почався сестрі лютий спам дзвінками +063 від імені мами.
Так що акуратно максимально. Ніяких повідомлень з номерами карток, телефонів.

Вообщем почитала селфи договор....
Там вообще треш все телефона самих близких указаны,2 телефона мамы,бабушки,брата мужа и папы.... Как я себя не навижу

І вони телефони написали? Гонять
Да тот же додаток 3 к договору и там контактные лицы и номера телефонов, 2 номера мамы,3 номера мужа правда два его номера старых,номер брата и папы при чем с ФИО каждого

Да тот же додаток 3 к договору и там контактные лицы и номера телефонов, 2 номера мамы,3 номера мужа правда два его номера старых,номер брата и папы при чем с ФИО каждого
Типа я им предоставила сама эту информацию контактных лиц

У мене лише в особистому кабінеті Паспорт кредиту. Договору не знайшла. Теж цікаво, що вони там писуляли 🧐

Собаки дикі.. але дивлюсь що багато хто пише що тихі.
У мене лише в особистому кабінеті Паспорт кредиту. Договору не знайшла. Теж цікаво, що вони там писуляли 🧐
Я ось ризикнула в глянула. Всі номери мої. Але є ті, якими вже років 4 не користуюся.

Багато Вам вже накрутили процентів? Зараз активізуються 😁 Що в кабінет заходили 😁
Хай курять) сьогодні вихідний 😆
багато( блін. Але пролонгаціями вже майже тіло сплатила. Тому хай закатають губу😂

Використовують вихідні, щоб планувати нові тортури 🤣
Мені мій афкашник вже провів курс молодого бійця) то перший раз страшно. Думаю ще декілька діалогів і або я його покусаю, або в мене буде імунітет.

Назад
Угорі