Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
MaryRid, а що ці агентства шлюбні з цього мають? Типу розводять іноземців на гроші чи що? Чи реально наші жінки там пишуть і заміж виходять?
Так, певні проценти чи що. Певно, є реально гарні агенції, які допомагають жінкам вийти заміж. Але більшість - оператор має розвести клієнта не гроші 🫰

А переписываться прямо в интимном характерере???? Я видела такие объявления,типа даже ночью можно работать...все рано ж ищу подработку на ночные смены,если потяну конечно.....но стремно туда вдруг инт*м какой то,а я уже старая для такого наверное)
Думаю, там і фото надсилають 🤣
Нічого не маю проти, робота є робота. Але треба шукати гарну фірму, щоб не надурили 👍

Так це якимось аферизмом попахує.😁
Так, так, вони ж то не офіційно працюють. Мабуть 😁

Доречі, там багато хлопців працює)
Я читала, що на ОнліФанс багато чатерів - чоловіки. І вони заробляють добре, бо розуміють чоловічу психологію 😁

Думаю, там і фото надсилають 🤣
Нічого не маю проти, робота є робота. Але треба шукати гарну фірму, щоб не надурили 👍
І відео))) так, робота. Гроші не крадуть, але морально має бути комфортно самим з собою)

В мене теж батьки насіли були щоб позичила в родича. А я не буду. Хай мені буде наукою. Все одно треба віддавати. Всієї суми точно не позичу, а винною і шарашкам і рідні бути не хочу. Хай мене гризуть чужі, ніж свої.
Дуже правильно.
Добавлю уривок із книги.

Долги как болото, постепенно и незаметно засасывают человека. Поэтому самое важное для вас – остановить падение, остановить процесс роста долгов. Чем больше у вас долгов, тем ниже вы падаете.

Как только вы попадаете в трудную ситуацию, сразу появляются мысли – где бы еще занять. От того, что фокус направлен только на поиск денег, нормально зарабатывать не получается. Новые долги обычно создаются для того, чтобы закрыть старые обязательства, потому что они начинают на тебя давить.

Долги отбрасывают вас назад, забирают очень много сил и энергии. Не берите больше в долг ни копейки, если хотите выбраться из долговой ямы. Это должно быть вашим твердым решением.

Если ты оказался в яме, перестань копать дно, делая ее еще глубже.

Але скажу тим хто задумався туди підти. Там раніше було « масляно». Коли не було інсти та інших соцмереж. Тоді вибір де знайомитись був значно менший. І людей там було багато, і заробіток гарний. А зараз можна сидіти днями й ночами і якщо пощастить хоть щось заробити. А зараз всі іноземці вже розумні. І на платних платформах лишилось невелика кількість «наївних динозаврів». Тому те що обіцяють по зп - то примарна перспектива.

Але скажу тим хто задумався туди підти. Там раніше було « масляно». Коли не було інсти та інших соцмереж. Тоді вибір де знайомитись був значно менший. І людей там було багато, і заробіток гарний. А зараз можна сидіти днями й ночами і якщо пощастить хоть щось заробити. А зараз всі іноземці вже розумні. І на платних платформах лишилось невелика кількість «наївних динозаврів». Тому те що обіцяють по зп - то примарна перспектива.
Так, зараз ж є Тіндер та тому подібне 👍 Безкоштовно 👀

Манівео «продали» Таліону. Все нараховується з боку Манівео і далі. Логікааааа 🫠
🤪

Угу. Типу кінець місяця і продамо
І мені щось таке писали. Я їм взагалі ні копійки не платив.😅

Ох і день 🤦‍♀️🙈🤯😣🫠
поїздка з татом на успокоїтєльну консультацію до його знайомого адвоката. Хз що воно дало, але хотів- поїхали. Почув що хату не заберуть, і ми всім табором не підемо з оклунками по світу тинятися. Так, може це і дивно. Але я розумію повністю хвилювання батьків. Тому так, поїхали. Почув, трохи видихнув. Та і я. Бо зараз переживаю не за кредити а за те, щоб трохи заспокоїти рідних. Знали вони вже місяць, але до цього тижня не було жодних дзвінків. І ось коли почалося, то їх охопила паніка.( афкакашкам привіт, чорти б їх побрали😡). Тому розповідати треба обов’язково і готувати морально близьких! І якомога раніше!

З позитивного- закрила Санкредит за тіло. Показала батькові кабінет, що там за цифри і що в мене в гарантійному листі( Зранку вони дуууже просили закрити за тіло. Гроші були на інше, але заради показательного закриття за тіло - пішли в цю шарашку). Гарантійний- оплата- закриття. Мінус один і то добре.

Афк гризуться зі мною. Бо прилетіла скарга( НБУ працює 😁). Пропонують половину намальованої сумми( це трохи більше тіла). Досвідос! Тільки тіло а то й менше, бо противні 😡

По вечору розумію як морально важко. Це триндець..🤦‍♀️
Якось так..

Ох і день 🤦‍♀️🙈🤯😣🫠
поїздка з татом на успокоїтєльну консультацію до його знайомого адвоката. Хз що воно дало, але хотів- поїхали. Почув що хату не заберуть, і ми всім табором не підемо з оклунками по світу тинятися. Так, може це і дивно. Але я розумію повністю хвилювання батьків. Тому так, поїхали. Почув, трохи видихнув. Та і я. Бо зараз переживаю не за кредити а за те, щоб трохи заспокоїти рідних. Знали вони вже місяць, але до цього тижня не було жодних дзвінків. І ось коли почалося, то їх охопила паніка.( афкакашкам привіт, чорти б їх побрали😡). Тому розповідати треба обов’язково і готувати морально близьких! І якомога раніше!

З позитивного- закрила Санкредит за тіло. Показала батькові кабінет, що там за цифри і що в мене в гарантійному листі( Зранку вони дуууже просили закрити за тіло. Гроші були на інше, але заради показательного закриття за тіло - пішли в цю шарашку). Гарантійний- оплата- закриття. Мінус один і то добре.

Афк гризуться зі мною. Бо прилетіла скарга( НБУ працює 😁). Пропонують половину намальованої сумми( це трохи більше тіла). Досвідос! Тільки тіло а то й менше, бо противні 😡

По вечору розумію як морально важко. Це триндець..🤦‍♀️
Якось так..
В мене теж ці "близнята" є. Одночасно пишуть смс однакового змісту. І була пропозиція ,здається, за тіло + пару сотень, але грошей нема. Хай чекають, сарачата.😅

Та ні, просто витрачати час і розмови про блокування це вам нічого не дасть. Краще не брати, або закрити доступ до КІ через УБКІ
Щось я не розумію, а що дасть закриття доступу до кредитн історії?🤔 тоді мфо не бачитимуть КІ , і людина знов може набрати кредитів?

Я б, може, і пила б в такій гаплик-ситуації, але у мене не сприймає організм алкоголь. Починає дуже сильно пекти хребет та наче його дістають зі спини (вибачаюсь за подробиці) 👀
👀 цікава реакція на алкоголь.

Подскажите как ведут себя при просрочки тенго,панго,амиго и селфи?
Панго/тенго звонять щодня, панго пропонував закрити за тіло+375 грн, але не мав грошей. Спам на дзвінки десь з 12го січня, вчора відключив на годинку, панго двічі дзвонив, відповів, і ще звонять, наївні..

Останнє редагування:
Я читала, що на ОнліФанс багато чатерів - чоловіки. І вони заробляють добре, бо розуміють чоловічу психологію 😁
По принципу:
1738489065864.webp

Назад
Угорі