Ох і день

поїздка з татом на успокоїтєльну консультацію до його знайомого адвоката. Хз що воно дало, але хотів- поїхали. Почув що хату не заберуть, і ми всім табором не підемо з оклунками по світу тинятися. Так, може це і дивно. Але я розумію повністю хвилювання батьків. Тому так, поїхали. Почув, трохи видихнув. Та і я. Бо зараз переживаю не за кредити а за те, щоб трохи заспокоїти рідних. Знали вони вже місяць, але до цього тижня не було жодних дзвінків. І ось коли почалося, то їх охопила паніка.( афкакашкам привіт, чорти б їх побрали

). Тому розповідати треба обов’язково і готувати морально близьких! І якомога раніше!
З позитивного- закрила Санкредит за тіло. Показала батькові кабінет, що там за цифри і що в мене в гарантійному листі( Зранку вони дуууже просили закрити за тіло. Гроші були на інше, але заради показательного закриття за тіло - пішли в цю шарашку). Гарантійний- оплата- закриття. Мінус один і то добре.
Афк гризуться зі мною. Бо прилетіла скарга( НБУ працює

). Пропонують половину намальованої сумми( це трохи більше тіла). Досвідос! Тільки тіло а то й менше, бо противні
По вечору розумію як морально важко. Це триндець..

Якось так..