Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
IMG_4698.webp

Якась спам атака на пошту усю ніч🤦‍♀️ всього 46 таких повідомлень. Це ж якась шарашка таке робить?
Скоріш за все 😬

в мене також Тенго та Панго 10 та 12..... Аміго щось навіть не телефоную,кабінет так і заблкований. Тенго та панго сьогодні дзвонили , казали , що на 7-й день просроки нарахують штраф 700 грн
Мені на третій день просрочки вліпили штрафу 1000, на другий про це попередили, ну не тварі.. тіло там 2000

в мене також Тенго та Панго 10 та 12..... Аміго щось навіть не телефоную,кабінет так і заблкований. Тенго та панго сьогодні дзвонили , казали , що на 7-й день просроки нарахують штраф 700 грн
Мені на третій день просрочки вліпили штрафу 1000, на другий про це попередили, ну не тварі.. тіло там 2000

Мені танго на 3 день 1000 штрафу виліпила, з тілом 2000

Мені танго на 3 день 1000 штрафу виліпила, з тілом 2000
Так. Там у них штраф на штрафі.

У меня есть +, практически все родные знают про них, только свекр не знает) берегу его)))
Но все же накрывает паника, свекруха винит меня во всех грехах, говорит к звонкам готова, но если её начнут задалбовать как маму, то она придёт в шок и уверенна будет мне высказывать!!

Теж дохрєніща😞 Тримайтеся 🤝
У вас сколько?

У меня есть +, практически все родные знают про них, только свекр не знает) берегу его)))
Но все же накрывает паника, свекруха винит меня во всех грехах, говорит к звонкам готова, но если её начнут задалбовать как маму, то она придёт в шок и уверенна будет мне высказывать!!

У вас сколько?
В мене більше 300т. Ще й банки🤦‍♀️ з ними поки взагалі не знаю що робити. Бо ті платежі по відсоткам вже більше 4х років виплачую, а тіла по кредиткам так і стоять

Назад
Угорі