Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
У мене така ж 👍 Вже мабуть, мільйон нарахували відсотків, пені та штрафів 😁
Я принципиально не захожу и не смотрю, хочу чтобы сердце билось нормально)))

У меня тут другой вопрос, если я на звонки не отвечаю, в кабинет не захожу..., как узнать что они мне хотят сделать хорошее предложение?)))

В мене більше 300т. Ще й банки🤦‍♀️ з ними поки взагалі не знаю що робити. Бо ті платежі по відсоткам вже більше 4х років виплачую, а тіла по кредиткам так і стоять
У мене теж є кредитні ліміти на картках. Поки думаю, як викручуватися 🥴

Я принципиально не захожу и не смотрю, хочу чтобы сердце билось нормально)))

У меня тут другой вопрос, если я на звонки не отвечаю, в кабинет не захожу..., как узнать что они мне хотят сделать хорошее предложение?)))
Через смс 😁

В мене більше 300т. Ще й банки🤦‍♀️ з ними поки взагалі не знаю що робити. Бо ті платежі по відсоткам вже більше 4х років виплачую, а тіла по кредиткам так і

У мене теж є кредитні ліміти на картках. Поки думаю, як викручуватися 🥴

Через смс 😁
Логично)))

Мне много кто звонит и молчит, у вас так же?

В мене більше 300т. Ще й банки🤦‍♀️ з ними поки взагалі не знаю що робити. Бо ті платежі по відсоткам вже більше 4х років виплачую, а тіла по кредиткам так і стоять
Такая же история...приват и монобанк🤦‍♀️ я им уже столько переплатила что жесть

Дивина зранку. Бізнеспозика вночі зробила запит в дію на видачу кредиту 🤔 якого х..? А мене їх продукт Твоя позика, який я виплачую без порушення термінів.( трошки лишилось) Чудні, блін🤪
А мені на перший день просрочки хтось почав дзвонити на вайбер о 1.30 ночі, я ледь не обкакалась, не очікувала такого

Логично)))

Мне много кто звонит и молчит, у вас так же?

Такая же история...приват и монобанк🤦‍♀️ я им уже столько переплатила что жесть
Є таке 👍 Читаю наразі лише смс та листи. В листах більше конструктиву, ніж у повідомленнях. Через них залякують 🤯
Ну і надсилають паперові листи ах

А про банки мовчу. Там теж мільйон переплати вже, якщо не 2 мільйони 🫣

Є таке 👍 Читаю наразі лише смс та листи. В листах більше конструктиву, ніж у повідомленнях. Через них залякують 🤯

Письма на почту присылают или на адрес?

Так, спілкування виключно письмово( ел.пошта, телеграм). Там хоч зрозуміти можна що в до чого. А не істеричні випади по телефону 🤦‍♀️

А мені на перший день просрочки хтось почав дзвонити на вайбер о 1.30 ночі, я ледь не обкакалась, не очікувала такого
Ставте обмеження на невідомі номери

Звонил только что ФинХ)))) говорит для вас есть кредит который можем вам выдать в размере 40т🤣. Их мои простроски не волнуют, вот это друзья))))

Звонил только что ФинХ)))) говорит для вас есть кредит который можем вам выдать в размере 40т🤣. Их мои простроски не волнуют, вот это друзья))))
Так і манять, іроди😆

Погодилась я все ж на пропозицію від Алексів. Дали графік по платежам раз на місяць. Сума не велика. Але вирішила з ними не тягнути, поки не нарахували зверху ще 2 тіла.Єдине що туго йшли на зміну дати по платежах. Але то такоє..

Останнє редагування:
Погодилась я все ж на пропозицію від Алексів. Дали графік по платежам раз на місяць. Сума не велика. Але вирішила з ними не тягнути, поки не нарахували зверху ще 2 тіла.Єдине що туго йшли на зміну дати по платежах. Але то такоє.
Алекси сьогодні запʼють 😁

Сьогодні розпочнуть 🤣
Ну нехай) потрохи будуть сьорбати😆

Вони ну такі тугііі🤦‍♀️ Відповідають довго і неохоче. Ще наполегливо просили не писати їм, а саме телефонувати. На що я їм відповіла, хай вважають що я глухоніма.

Ну нехай) потрохи будуть сьорбати😆

Вони ну такі тугііі🤦‍♀️ Відповідають довго і неохоче. Ще наполегливо просили не писати їм, а саме телефонувати. На що я їм відповіла, хай вважають що я глухоніма.
Що б записати розмову 🤣

Що б записати розмову 🤣
Та не, ну яка різниця як спілкуватися? Вже ж наче про все домовилися. Злякати мене розмовами хотіли, падлюки🫣

Я з усіма конторами в листах пишу, що прошу встановити цей канал звʼязку зі мною як основний. Типу наче й не морожусь від дзвінків, але й їхні траляля не збираюсь слухати)

Та не, ну яка різниця як спілкуватися? Вже ж наче про все домовилися. Злякати мене розмовами хотіли, падлюки🫣

Я з усіма конторами в листах пишу, що прошу встановити цей канал звʼязку зі мною як основний. Типу наче й не морожусь від дзвінків, але й їхні траляля не збираюсь слухати)
Звичайно, по телефону легше маніпулювати 👍

Назад
Угорі