Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
чувствую себя бомжом ,зашла в магаз все по скидке, 550 грн минус из кошелька...и всего особого не купила..и так каждый день. Кто сколько тратить каждый день на покупки первой необходимости ? Еда сигареты....

чувствую себя бомжом ,зашла в магаз все по скидке, 550 грн минус из кошелька...и всего особого не купила..и так каждый день. Кто сколько тратить каждый день на покупки первой необходимости ? Еда сигареты....
В мене на обід 200 грн, плюс в вечері там зайти в атб ще грн 200, слава богу, що кинув курити і пити, там суми були набагато більші. Я просто один живу, дак мені достатньо

Не у конечно 500грн не каждый день,ну если по минимуму то грн 300 все равно выходит...сигареты самое дорогое из покупок

Не у конечно 500грн не каждый день,ну если по минимуму то грн 300 все равно выходит...сигареты самое дорогое из покупок
Ну в мене це без вихідних, робочі дні 20 днів. 400 на 20 8000 грн просто в нікуди

Ну приблизно так же. Але ще є пункт «щось дитині», та сигарети мені ( його намагаюсь зменшити🫣). Останнім часом речі майже не купляю , всього наче вистачає. Але ось буде новий сезон, то доведеться розкошелитись крєпко 🙈, бо мала росте як на дріжджах)

Знаю що курити не добре, але ось так посидіти з чашкою кави та помовчати для мене якась своя нірвана. І не можу я цього кинути повністю. Бо так моя кукуха буде зовсім слабо триматися🙃

Останнє редагування:
А вдруг) я з таким розрахунком санкредіт закрила. Надіюсь що своїх «дітей» не будуть розлучати і старфін почекає😁

По 10🫠
Я у всіх сараях по крупному виступаю🤦‍♀️
Вы не одни)))

в мене також Тенго та Панго 10 та 12..... Аміго щось навіть не телефоную,кабінет так і заблкований. Тенго та панго сьогодні дзвонили , казали , що на 7-й день просроки нарахують штраф 700 грн
У меня тоже сегодня пошла по ним прострочка Терно и Панго по 10т.

Ну приблизно так же. Але ще є пункт «щось дитині», та сигарети мені ( його намагаюсь зменшити🫣). Останнім часом речі майже не купляю , всього наче вистачає. Але ось буде новий сезон, то доведеться розкошелитись крєпко 🙈, бо мала росте

...
Вы не одни)))

У меня тоже сегодня пошла по ним прострочка Терно и Панго по 10т.
Мне сегодня позвонили,сказали оплатить. Говорю денег нет,через семь дней штраф.... говорю ок может через 7 дней заплачу вечером смс вы нарушили договорённости оплата не прошла

...

Мне сегодня позвонили,сказали оплатить. Говорю денег нет,через семь дней штраф.... говорю ок может через 7 дней заплачу вечером смс вы нарушили договорённости оплата не прошла
Нашо Ви з ними спілкуєтесь? Вони там всі притрушені🙈

Дивина зранку. Бізнеспозика вночі зробила запит в дію на видачу кредиту 🤔 якого х..? А мене їх продукт Твоя позика, який я виплачую без порушення термінів.( трошки лишилось) Чудні, блін🤪

Дивина зранку. Бізнеспозика вночі зробила запит в дію на видачу кредиту 🤔 якого х..? А мене їх продукт Твоя позика, який я виплачую без порушення термінів.( трошки лишилось) Чудні, блін🤪
В мене сельфі кредит зробив запит вночі

кто то знает если в тенго и Панго платить процент + часть на закрытия тела, потом процент уменьшаеться на следующий раз?

Назад
Угорі