Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Мій мозок вже не витримує.
Мені сьогодні снилось, що я лечу у Сан-Франциско 🤣 А про себе думаю у сні «Як я там буду, у мене ж грошей немає» 🤣🤣🤣
Та чи й не пофіг на гроші, якщо летите у Сан-Франциско?)) там і бомжувати не соромно

Нема функції редагування 🤷‍♀️ або я не бачу її
IMG_4699.webp
Оффтоп
редактирование доступно 30 минут после публикации

Так і манять, іроди😆

Погодилась я все ж на пропозицію від Алексів. Дали графік по платежам раз на місяць. Сума не велика. Але вирішила з ними не тягнути, поки не нарахували зверху ще 2 тіла.Єдине що туго йшли на зміну дати по платежах. Але то такоє..
Что предлагали и На каких условиях согласились?

Что предлагали и На каких условиях согласились?
Вони взагалі дивна контора. Я погодилася на розбивку тіла з відсотками на 8 платежів. Сама їм спочатку писала. Вони наполягали на тому що для реструктуризації треба мати дві пролонгації( в мене їх не було). Хай вже так. Раз в місяць по троху( бо тіло невелике) й віддам.

Та не, ну яка різниця як спілкуватися? Вже ж наче про все домовилися. Злякати мене розмовами хотіли, падлюки🫣

Я з усіма конторами в листах пишу, що прошу встановити цей канал звʼязку зі мною як основний. Типу наче й не морожусь від дзвінків, але й їхні траляля не збираюсь слухати)
Вы им первая пишите или ждёте когда они сами напишут?

Сьогодні якась свята субота? Може я не знаю.. чогось багато хто з контор шле смс з пропозицією « за тіло».. але нема грошей. Мені краще б не слали , так хоч розумію що ще « не дозріли». А отакі випади щедрого списання всіх нарахувань мене лякають 😐 Бо наче ж ось воно, бери й закривай. Але я хіба що можу їх закрити, якщо вони до наявної в мене суми домалюють декілька нулів🤷‍♀️
Сумно..

Сьогодні якась свята субота? Може я не знаю.. чогось багато хто з контор шле смс з пропозицією « за тіло».. але нема грошей. Мені краще б не слали , так хоч розумію що ще « не дозріли». А отакі випади щедрого списання всіх нарахувань мене лякають 😐 Бо наче ж ось воно, бери й закривай. Але я хіба що можу їх закрити, якщо вони до наявної в мене суми домалюють декілька нулів🤷‍♀️
Сумно..
Добрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?

Добрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?
а воно Вам надо(

Сумно..
подилетесь кто идет на тело и после сколкой просрочки?

а воно Вам надо(

Так в том и проблема что хочу именно сам в прострочку влезть чтоб не давали другие, один раз влез на 50к потом опять влез на 50к, теперь хочу остановить это все раз и навсегда

а воно Вам надо(

В мене всі +- місяць. Ось кредит7 сьогодні написали за тіло. Старфін, і Тенго майже за тіло.

Краще не провірити навіть) якщо вже влізли в прострочку, то головне не перекредитовуватися. Бо борг буде лише рости

В мене всі +- місяць. Ось кредит7 сьогодні написали за тіло. Старфін, і Тенго майже за тіло.

Краще не провірити навіть) якщо вже влізли в прострочку, то головне не перекредитовуватися. Бо борг буде лише рости

Та все какие перекредитовуватись, я уже готовлюсь вступать в батлы с ними😂😂

Вкладення

• IMG_0886.webp
    IMG_0886.webp
    46.7 Кб · Перегляди: 30
Деякі будуть, деякі ні. Щось мені здається, для мфо 1 просрочка це не дуже важливо.
Так в том и проблема что хочу именно сам в прострочку влезть чтоб не давали другие, один раз влез на 50к потом опять влез на 50к, теперь хочу остановить это все раз и навсегда
Капєц як ви собі не довіряєте 😕

Назад
Угорі