Трум-Трум
Перевірений
- Дописи
- 1417
- Реакції
- 1971
- Бали
- 698
Трум-Трум не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ми вже ляканіЗвичайно, по телефону легше маніпулювати![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ми вже ляканіЗвичайно, по телефону легше маніпулювати![]()
Мій мозок вже не витримує.Ми вже ляканіі знаємо всі ці приколи))
Та чи й не пофіг на гроші, якщо летите у Сан-Франциско?)) там і бомжувати не соромноМій мозок вже не витримує.
Мені сьогодні снилось, що я лечу у Сан-ФранцискоА про себе думаю у сні «Як я там буду, у мене ж грошей немає»
![]()
Ще там нагребти кредитівТа чи й не пофіг на гроші, якщо летите у Сан-Франциско?)) там і бомжувати не соромно
Бомжам не дають же) у бомжів свої «мутки»Ще там нагребти кредитів![]()
Боюсь уявити, які там муткиБомжам не дають же) у бомжів свої «мутки»![]()
Нема функції редагуванняабо я не бачу її
![]()
Боюсь уявити, які там мутки![]()
Дякую, буду знати )Оффтопредактирование доступно 30 минут после публикации
Что предлагали и На каких условиях согласились?Так і манять, іроди
Погодилась я все ж на пропозицію від Алексів. Дали графік по платежам раз на місяць. Сума не велика. Але вирішила з ними не тягнути, поки не нарахували зверху ще 2 тіла.Єдине що туго йшли на зміну дати по платежах. Але то такоє..
Вони взагалі дивна контора. Я погодилася на розбивку тіла з відсотками на 8 платежів. Сама їм спочатку писала. Вони наполягали на тому що для реструктуризації треба мати дві пролонгації( в мене їх не було). Хай вже так. Раз в місяць по троху( бо тіло невелике) й віддам.Что предлагали и На каких условиях согласились?
Вы им первая пишите или ждёте когда они сами напишут?Та не, ну яка різниця як спілкуватися? Вже ж наче про все домовилися. Злякати мене розмовами хотіли, падлюки
Я з усіма конторами в листах пишу, що прошу встановити цей канал звʼязку зі мною як основний. Типу наче й не морожусь від дзвінків, але й їхні траляля не збираюсь слухати)
Я не розмовляю. То вони мені серед ночі в вайбер стали наярювать, а я до цього щось була неготоваРаджу з ними не розмовляти. Краще переписка. В разі чого можна й скрінів, як доказ наробити.
Смс ,електронна пошта )Через смс![]()
+-як і всі
Добрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?Сьогодні якась свята субота? Може я не знаю.. чогось багато хто з контор шле смс з пропозицією « за тіло».. але нема грошей. Мені краще б не слали , так хоч розумію що ще « не дозріли». А отакі випади щедрого списання всіх нарахувань мене лякаютьБо наче ж ось воно, бери й закривай. Але я хіба що можу їх закрити, якщо вони до наявної в мене суми домалюють декілька нулів
Сумно..
а воно Вам надо(Добрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?
подилетесь кто идет на тело и после сколкой просрочки?Сьогодні якась свята субота? Може я не знаю.. чогось багато хто з контор шле смс з пропозицією « за тіло».. але нема грошей. Мені краще б не слали , так хоч розумію що ще « не дозріли». А отакі випади щедрого списання всіх нарахувань мене лякаютьБо наче ж ось воно, бери й закривай. Але я хіба що можу їх закрити, якщо вони до наявної в мене суми домалюють декілька нулів
Сумно..
Так в том и проблема что хочу именно сам в прострочку влезть чтоб не давали другие, один раз влез на 50к потом опять влез на 50к, теперь хочу остановить это все раз и навсегдаа воно Вам надо(
подилетесь кто идет на тело и после сколкой просрочки?
В мене всі +- місяць. Ось кредит7 сьогодні написали за тіло. Старфін, і Тенго майже за тіло.а воно Вам надо(
подилетесь кто идет на тело и после сколкой просрочки?
Краще не провірити навіть) якщо вже влізли в прострочку, то головне не перекредитовуватися. Бо борг буде лише ростиДобрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?
В мене всі +- місяць. Ось кредит7 сьогодні написали за тіло. Старфін, і Тенго майже за тіло.
Краще не провірити навіть) якщо вже влізли в прострочку, то головне не перекредитовуватися. Бо борг буде лише рости
Та все какие перекредитовуватись, я уже готовлюсь вступать в батлы с нимиВ мене всі +- місяць. Ось кредит7 сьогодні написали за тіло. Старфін, і Тенго майже за тіло.
Краще не провірити навіть) якщо вже влізли в прострочку, то головне не перекредитовуватися. Бо борг буде лише рости
Деякі будуть, деякі ні. Щось мені здається, для мфо 1 просрочка це не дуже важливо.Добрий день, а Ви не знаєте поки в мене проблеми з одними мфо інші будуть давати кредити?
Капєц як ви собі не довіряєтеТак в том и проблема что хочу именно сам в прострочку влезть чтоб не давали другие, один раз влез на 50к потом опять влез на 50к, теперь хочу остановить это все раз и навсегда