Перекличка. Максимальный срок долга

• Автор теми Автор теми i_hate_mfo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 484
  • Перегляди Перегляди 28K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У меня около 20
у меня около 20 мфо уже даже сбилась сколько просрочка с ноября почти 4 месяца. Месяц назад родила ребенка тоже во время беременности переживала и трусилась . Поверье оно этого не стоит здоров е ваше а тем более ребенка в первую очередь
Ви їм щось платите?Бо я зараз просто не маю чим.Трубку від деяких беру,пробую домовитись,та покищо немає ніяких результатів.Кредит касса звонить,погрожує,ті поки що просто спілкуються,та всеодно після кожного дзвінка руки трясуться.

Ви їм щось платите?Бо я зараз просто не маю чим.Трубку від деяких беру,пробую домовитись,та покищо немає ніяких результатів.Кредит касса звонить,погрожує,ті поки що просто спілкуються,та всеодно після кожного дзвінка руки трясуться.
не боись. ниче они не сделают. повоняют и угомонятся

Я теж була на тиждень випала, але життя , теж не писала і майже не заходила, дипресія була , думала здохну, бо думала завжди що в мене 16 мфо , а коли почала рахувати то виявилось 20 , про 4 забула , я була в шоці, но вже відійшла , вчора вперше за свої 27 випила пляшку вина сама(о Боже), і попустило.... Так от ,у мене 20 МФО 3-3.5 місяці просрочки, смски , дзвінки , листи додому (вірніше в орендовану скриньку) море, родичів знайшли кредит плюс , алекс кредіт і майвалет, но всі морозяться (я переконала , не піднімати), поки що так, як буде дальше незнаю , но про це знають самі рідні, і знають про 4 мої мфо ,а не 20

Останнє редагування:
Я взагалі то "коза" ще та:)ну тобто козеріг... А за будинок мені б страшнувато було( може і не страшно(взагалі супер, що він є))) але я ніколи і не цікавилась, що буде, якщо є серйозне майно на тобі!!! А кредити в банках в Вас без залогу напевне!?!
Все баз залога, и здесь не чего боятся что есть дом. Даже если допустим был бы залоговый кредит то забрать у Вас дом очень тяжело.

Налетай))))ахахахах)))
Шкода, що вони в мене вже є((( Та і взагалі, як згадаю, що колись в паніці віддала ім 33000грн аж вити хочеться!!!При чому, що ніхто мене не грузив і культурно мені сказали, що треба віддати, просто на той час так переживала і думала, що буде БІДА як не віддам!!!

Все баз залога, и здесь не чего боятся что есть дом. Даже если допустим был бы залоговый кредит то забрать у Вас дом очень тяжело.
Конечно сложно, у нас предприятие уже 4 года пытаются забрать и нефига))

Ну це радує))) Я переконуюсь з кожним разом все більше, що в "лoxа" і без кредитів можна щось забрати!!! Але найбільше бісить, що сама довший час такою була і несла гроші по своій ініціативі...а думати головою і шукати інформіцію в свій захист почала, коли вже на моб думку не було виходу!!!

Але найбільше бісить, що сама довший час такою була і несла гроші по своій ініціативі...а думати головою і шукати інформіцію в свій захист почала, коли вже на моб думку не було виходу!!!
Это все действительно афера века, эти упыри все очень грамотно продумали. Самую большую ставку они сделали на человеческий страх и юридическую без грамотность, так же психологический террор и чувство вины, стыда и позора, в следствии чего люди до последнего терпят, молчат и платят.

2 года и 1 месяц просрочки)) 10 мфо ничего не платил, и не собираюсь)) последствий ноль и кончено же их и не будет, живу отлично о займах уже 100 лет как забыл
Раскажыте поподробней пожалуйста

23 МФО на даний момент! Вже незнаю, чи ця кількість зменшиться, а то вирішила не платити нікому!!! Від 3міс до двох тижнів просрочки...замахують мене і маму, чоловік в роумінгу, але пишуть деколи і йому на вайбер. В більшості ігнорю, але під настрій можу і поспілкуватись...дехто, соси точно і глобал дзвонили до родичів контактних і знайшли мою тітку і кількох двоюрідних...але хамили лише з Соскредит!!! Напевне ще рано, але розсилок ніяких не робили, тих, що дзвонять ставимо на місце!!! Я нічого навіть не записую, мама навпаки ж ВСЕ!!! Але чесно скажу, що коли Ви і Ваші батьки починають ім розказувати, що не бояться і нічого не збираються платити, а ще й пригрожують - вони в прямому сенсі "ох ..вають"!!! Не ведіться на "гнилий базар" цих попрошайок. Якщо хтось Вас не розуміє - скажіть "Подивлюсь на тебе, коли опинишся в такій ситуаціі" якщо чесно в мене "знайома" запитала, чого вона має в такій опинитись... Я відповіла, що з теперішніми технологіями і можливостями можна попасти всюди і у все!!! Так тепер тихенько сидить і цікавиться моім здоров'ям) Наша репутація і спокій наших близьких - мед для цих уродів!!! Коли поставите рамки, зрозумієте, що милими для всіх не будеш - тоді можна спокійно на це все дивитись! Може звучить дивно, я ще місяць назад в житті б так не думала, але це факт!!!

Добрый день. У меня 8 МФО, 6 уже на просрочке, 4 из них уже по 20 дней. Буду обращаться к нашему юристу, но пока нет денег( в кредит думаю откажет))) плохая кредитная история)))

Это все действительно афера века, эти упыри все очень грамотно продумали. Самую большую ставку они сделали на человеческий страх и юридическую без грамотность, так же психологический террор и чувство вины, стыда и позора, в следствии чего люди до последнего терпят, молчат и платят.
От-от!!! Це все точно до кожного слова!!! Я колись читала, що репутація людини є важливішою ніж життя і думала, що такого бути не може, а в кінці кінців так воно є! Цим і користаються, загнати людину як звіра, пригрозити, залякати і можна брати з неі все, що захочеш!!!

От-от!!! Це все точно до кожного слова!!! Я колись читала, що репутація людини є важливішою ніж життя і думала, що такого бути не може, а в кінці кінців так воно є! Цим і користаються, загнати людину як звіра, пригрозити, залякати і можна брати з неі все, що захочеш!!!
Они только просчитались в одном, даже заяц, загнанный в угол, задними лапами вспарывал брюхо волка.

Уже несколько дней читаю ваш форум, и хочется сказать огромное спасибо всем! У меня 7 МФО! Из них два на просрочке остальные только впереди! Переживала поначалу безумно, а потом поняла что ну их в баню, слава богу муж и мама меня поддерживают! Решили пока не отдавать а просто копить деньги как собирем сумму будем возвращать, а может и нет еще не решили А влезла я в эту фигню два года назад,.когда нас с ребенком в лифте пресанул мужик и сказал отдавай все илт прощайся с жизнью, естественно я отдала что было, а это мужа зп7000, ему не сказала боялась он в командировке я в чужом городе где защиты нету так и взяла первое мфо, потом через год призналась мужу , ну он понял простил так мы гасили гасили а они не уменьшались, эх как то так. Пы.Сы просрочка в Манибум 4 месяца и Кредит ап 2

возьми в мфо. там не откажут:ahaha:
Ви напевне хотіли написати візьми ще тут нарешті на себе, забий і не плати нікому)))

это у кого лицензии нет?
KF.UA та і не тільки в них!!! Багато мфо з проблемами і в стані виправлення проблем...

У меня 14. два из них продали кредиты каллам. просрочки около 3 месяцев. столько же с ними не общаюсь. перестала им платить и жить стала опять нормально.

Ви напевне хотіли написати візьми ще тут нарешті на себе, забий і не плати нікому)))

KF.UA та і не тільки в них!!! Багато мфо з проблемами і в стані виправлення проблем...
а у кого тут можно в долг взять. я возьму. будут потом мне тут угрожать

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі