Перекличка. Максимальный срок долга

• Автор теми Автор теми i_hate_mfo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 484
  • Перегляди Перегляди 28K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ви напевне хотіли написати візьми ще тут нарешті на себе, забий і не плати нікому)))

KF.UA та і не тільки в них!!! Багато мфо з проблемами і в стані виправлення проблем...
А какие еще с проблемами?

Они только просчитались в одном, даже заяц, загнанный в угол, задними лапами вспарывал брюхо волка.
Так от ми так зараз і виступаємо в іх баченні таким "зайцем", який почав себе рятувати і лякає іх те, що ми вже даємо серйозний відпір, а своі права вивчили як ніколи, що в любому випадку по житті нам пригодиться)))

а у кого тут можно в долг взять. я возьму. будут потом мне тут угрожать
Ви мене не так зрозуміли:( Мала на увазі, добре б було взяти ще в когось і не платити більше нікому, а то вони хочуть з нас тисячі, хоч і віддали вже до фіга і трошки, а так хоч якось компенсуємо наші витрати;)

Смотрю вот реестр судебных решений, честно сказать чуток в шоке. Судьи признают договора эти, которые подписаны с помощью смс сообщения

Так от ми так зараз і виступаємо в іх баченні таким "зайцем", який почав себе рятувати і лякає іх те, що ми вже даємо серйозний відпір, а своі права вивчили як ніколи, що в любому випадку по житті нам пригодиться)))

Ви мене не так зрозуміли:( Мала на увазі, добре б було взяти ще в когось і не платити більше нікому, а то вони хочуть з нас тисячі, хоч і віддали вже до фіга і трошки, а так хоч якось компенсуємо наші витрати;)
та все я понял. просто шутканул. а взять не проблема. было бы желание.

А какие еще с проблемами?
Точно знаю, що кредит 365 теж мав усунути проблеми...поки іншоі інфи нема, але і нових розпоряджень щодо них в Нацкомі немає...тобто получається 27.03 анулювання ліцензіі, 13.11 на рахунок усунення порушень і ВСЕ... Зайдіть на сайт Нацкомфінансу, введіть дані компаніі (юридичну назву) і побачите інфу про всіх, хто Вам потрібен з цих мфошок.

Точно знаю, що кредит 365 теж мав усунути проблеми...поки іншоі інфи нема, але і нових розпоряджень щодо них в Нацкомі немає...тобто получається 27.03 анулювання ліцензіі, 13.11 на рахунок усунення порушень і ВСЕ... Зайдіть на сайт Нацкомфінансу, введіть дані компаніі (юридичну назву) і побачите інфу про всіх, хто Вам потрібен з цих мфошок.
Щас пробью)))

та все я понял. просто шутканул. а взять не проблема. было бы желание.
Ну значить я вже перестала пріколи розуміти((( А позитив треба вертати в наше життя;)

Вони по ходу АІА Фінанс Груп, якщо не помиляюсь...

Ребята, кто смотрел реестр судебных решений по МФО? Что скажете?

11 МФО+Приват. Прострочка не більше 20 днів. Поки тихо. Далі - не знаю як вони планують на мене тиснути, але в них буде дуже мало важелів впливу.
Робота - мімо, не працюю.
Родичі, сусіди, сілірада - з кожним буде проведена одна профілактична бесіда, решту - їх проблеми. Я вмію не тільки від колекторів трубку не брати. Додому навряд чи хтось з них явиться з'ясовувати стосунки. А як прийде то так і піде. Знаю багато семантичних діалектизмів плюс ніколи не вважала зазорним завдати при потребі легких тілесних ушкоджень.
Суд - велком!
Майно - приїжджайте, забирайте хоч вже, хочете - одного кота, хочете - другого. Жеруть багато.

Но что самое интересное, в основном подают на них те, кто у них брал. Они же не подают. Но все же, судью признают этот договор. Интересно просто, как?

Да там много интересно, судьи признают этот договор
У випадках коли відповідач не дав відвід, сам не з'явився і не захищав свої інтереси. Або мав не дуже компетентного адвоката. Не лише читайте, а ше й аналізуйте. У страху очі великі

Ну от, лише вирішила добавити позитиву в своє життя...а Топ Кредит дзвонить і це не розуміє, питають, чого я постійно посміхаюсь!?! Так що усмішка, ніяких сліз, депресняків і іншого мусору в нашому житті)))

У випадках коли відповідач не дав відвід, сам не з'явився і не захищав свої інтереси. Або мав не дуже компетентного адвоката. Не лише читайте, а ше й аналізуйте. У страху очі великі
Так все присутствуют что самое интересно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі