Ось така новина висвітилась в тг каналі (через те що сумнівне джерело не віриться в це). І цікаво, за які саме борги?

• Автор теми Автор теми Марія95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 995

Вкладення

• vid.webp
    vid.webp
    76.9 Кб · Перегляди: 1
Це по вп) просто у мене в однієї 2 моїх, я так зрозуміла, що хтось обʼєднує, а хтось ні
Я бы этих исполнителей послал на ***, сказал бы, что ничего платить не буду и забрать нечего. А они пусть идут работают в АТБ.

Труси тільки після відра!
не треба порівнювати, ці публікації це конфіскація майна державними виконавцями в більшості по криміналу і до кредитів немає ніякого відношення

Та це для виконавців протянули, вп буде відкриватись за день, людина тупо не встигне добровільно сплатити борг, і попадатимена 10 відсотків для виконавця, ідеальна схема, тим паче враховуючи, що банківський переказ може йти до 3 діб, ось в чому головняк, а от інше наче норм, автоматом все зніматись також буде за хвилини, не треба буде чекати тижнів, поки пани виконавці роздупляться постанову підписати.

Та це для виконавців протянули, вп буде відкриватись за день, людина тупо не встигне добровільно сплатити борг, і попадатимена 10 відсотків для виконавця, ідеальна схема, тим паче враховуючи, що банківський переказ може йти до 3 діб, ось в чому головняк, а от інше наче норм, автоматом все зніматись також буде за хвилини, не треба буде чекати тижнів, поки пани виконавці роздупляться постанову підписати.
а зараз за скільки відкривається?))

в мене банк виграв суд вже другий рік як йде, і ніфіга не відкривається тільки ті самі скрипти шлють на пошту або смс, не розумію цю політику

Я мав на увазі після вступу рішення в законну силу. І скоріш за все весуді автоматично будуть видаватись виконавчі листи одразу. Люди не будуть навіть поінформовані, бо більшість забиває на все.

в мене банк виграв суд вже другий рік як йде, і ніфіга не відкривається тільки ті самі скрипти шлють на пошту або смс, не розумію цю політику
банк не звернувся за отриманням виконавчого листа)) а може, не направив його виконавцю.
ось і не відкривається.
питання ж не в цьому, а в тому, як швидко виконавець відкриває провадження отримавши виконавчий документ

Я мав на увазі після вступу рішення в законну силу. І скоріш за все весуді автоматично будуть видаватись виконавчі листи одразу. Люди не будуть навіть поінформовані, бо більшість забиває на все.
хто буде визначати, якому виконацю цей виконавчий лист буде направлено?))

банк не звернувся за отриманням виконавчого листа
саме так і є бо я б побачив заяву в електронному суді, мені цікаво навіщо витрачати ресурси на юриста і позови щоб потім забити на це все)

саме так і є бо я б побачив заяву в електронному суді, мені цікаво навіщо витрачати ресурси на юриста і позови щоб потім забити на це все)
ну...часу у них досталь)))
обсяги також великі))
прийде час, згадають))

банк не звернувся за отриманням виконавчого листа)) а може, не направив його виконавцю.
ось і не відкривається.
питання ж не в цьому, а в тому, як швидко виконавець відкриває провадження отримавши виконавчий документ

хто буде визначати, якому виконацю цей виконавчий лист буде направлено?))
Позивач. Сам процес прискориться отримання самого виконавчого листа, і не даремно в есуд вже підтянули модулі виконавчого провадження, все це вже робилось раніше під ці рішення

Позивач. Сам процес прискориться отримання самого виконавчого листа, і не даремно в есуд вже підтянули модулі виконавчого провадження, все це вже робилось раніше під ці рішення
тобто, нічого не змінилось))
як вчора позивач міг отримати в ел суді виконавчий лист і направити на виконання, так і завтра буде мати таку можливість.
то ж, не бачу приводу для "паніки"

тобто, нічого не змінилось))
як вчора позивач міг отримти в ел суді виконавчий лист і направити на виконання, так і завтра буде мати таку можливість.
то ж, не бачу приводу для "паніки"
Дак а хто панікує? Все одно вони прискорять цей процес 100 відсотків

Назад
Угорі