- Дописи
- 37517
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96338
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А, ну й ладно) просто цікаво чи 50 мін зарплат стосується одного вп чи усіх що має людина
По факту, все вірно) так цікавить, щодо 50 мін зарплат) просто цікаво, це як й раніше стосуються одного вп?)чергова порція "зради", "ганьби", "потужності")))
а хтось, взагалі, читав той закон?))) ну перед тим, як щось коментувати?
ось, для фанатів "усе пропало", що змінив цей закон?)))
яка різниця пересічному боржнику, виконавець у ньго, з заблокованого рахунку спише кошти за 5 хвилин чи через добу?
якщо все одно, кошти зняти не можливо, бо рахунок заблокований?
ніА то что без суда теперь могут снять это правда?
да, конечно))А то что без суда теперь могут снять это правда?
не має, в опублікованому на сайті ВР пункту про 50 мін зп.По факту, все вірно) так цікавить, щодо 50 мін зарплат) просто цікаво, це як й раніше стосуються одного вп?)
Потягиваю корвалолда, конечно))
вот просыпается с утра исполнитель, и его посищает гениальная мысль, а пойду ка, я спишу деньги со счета Тараса))
а почему спишу? а потому, что хочется)))
не має, в опублікованому на сайті ВР пункту про 50 мін зп.
якщо депутат не "вигадав" цю історію, то навпаки ж, стало краще)) раніше, теоретично, могли засіхати на майно з боргом у 160к +, тепер суму майжу в тричі збільшили.
але ж...ганьба, потужність, зрада)))
ну ок)))
лучше поинтерисоваться, сколько "вона працює" потратила на разгон этой истории))))Потягиваю корвалол![]()
пишем, в гугле, законопроект 14005))) и читаем, что я об этом еще пол года назад писал)))ну для людей щось нове це завжди тригер, рідко хто розбирається а зразу починає бити паніку
"вона працює"
Теперь понятно, из-за кого это все...я об этом еще пол года назад писал
Не первый раз уже )) ее стильлучше поинтерисоваться, сколько "вона працює" потратила на разгон этой истории))))
Тут не хватает
Я тоже провалидолился. Поэтому и не хватает))))Тут не хватает![]()
Я тоже провалидолился. Поэтому и не хватает))))
Какие времена, такие и джентельменыЯ тоже провалидолился. Поэтому и не хватает))))