Ось така новина висвітилась в тг каналі (через те що сумнівне джерело не віриться в це). І цікаво, за які саме борги?

• Автор теми Автор теми Марія95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 1K
да, конечно))
вот просыпается с утра исполнитель, и его посищает гениальная мысль, а пойду ка, я спишу деньги со счета Тараса))
а почему спишу? а потому, что хочется)))

не має, в опублікованому на сайті ВР пункту про 50 мін зп.
якщо депутат не "вигадав" цю історію, то навпаки ж, стало краще)) раніше, теоретично, могли засіхати на майно з боргом у 160к +, тепер суму майжу в тричі збільшили.
але ж...ганьба, потужність, зрада)))
ну ок))
Ось воно що, бо я також дивилась й не знайшла, + заспокоїлась, що якщо це й є, то стосується одного вп, а не спільної суми( як й раніше), вірно?)

Ось воно що, бо я також дивилась й не знайшла, + заспокоїлась, що якщо це й є, то стосується одного вп, а не спільної суми( як й раніше), вірно?)
що значить одного вп, а не спільної суми?
якщо ви маєте на увазі зведене виконавче провадження, то, теоретично, це одне провадження)))

❗️У вас без суду можна буде відібрати майно через мінімальні борги, — Рада підтримала законопроєкт про посилення правил для боржників

📍Боржників в Україні шукатимуть швидше.
📍Запускають єдину цифрову систему між банками, реєстрами та виконавцями, дані про боржників оновлюватимуться автоматично, а не вручну, інформація про рахунки та майно стає доступною в режимі реального часу.
📍Через це буде швидке накладення арештів на рахунки, блокування продажу нерухомості та авто, неможливість «сховати» активи або переписати їх на інших осіб.
І які борги мінімальні?
Лучше бы МФО запретили на законодательном уровне. Во многих странах они запрещены.

Лучше бы МФО запретили на законодательном уровне. Во многих странах они запрещены.
а хто убогих рабів буде на бабки брити?)

+100500% від тіла і ти біжиш збираєш в рідних для цієї нечисті, щоб просто їм не дзвонили) банально?, але на більшість це працює і вони заробляють

мфо це як фентаніл в штатах, ну ніби ж ти маєш свої мізки нафіга вживаєш цю дрянь, так само з мфо, ніби ж знаєш що жoпa то нахера береш?)

Останнє редагування:
дослівно "У разі якщо сума, що підлягає стягненню за виконавчим провадженням", тобто 1 провадження повинно бути на визначену законом суму
вибачте, можете ще підсказати, якщо виконавець обʼєднує вп, то він же це робить через постану, яка потім підтягнеться і в мене?)

Назад
Угорі