Образец письма в нацкомфинуслуг

• Автор теми Автор теми R0MAN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 496
  • Перегляди Перегляди 69K

R0MAN

✩ Premium ✩
Дописи
2979
Реакції
4484
Бали
2980
R0MAN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дима, честно я их сама задалбываю так что они мне не звонят

romashkovich, простите за неосвидомленность, а что писать? Что они много насчитали?

romashkovich, да и что они смогут судом добиться ни недвижимости ни машины ни работы официальной нет у меня.

Обязательно скачать договор и сделать скрины с пролонгациями и штрафами и суммами.
Зайти на сайт нацкомфінпослуг: Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

и написать письмо:
Я, /////////, підвержений тиску Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

ТОВ" "стверджує що кредит мені був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.

Останнє редагування:
Обязательно скачать договор и сделать скрины с пролонгациями и штрафами и суммами.
Зайти на сайт нацкомфінпослуг: Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

и написать письмо:
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.
Ой блін а я строк діі вказала від першого дня що взяла 94 дні

Сейчас Нацкомфинпослуг от меня охренеют, 2 заявка полетела. Вслед за грошивсим, капнул и на манивео. На очереди еще 20 контор.

Сейчас Нацкомфинпослуг от меня охренеют, 2 заявка полетела. Вслед за грошивсим, капнул и на манивео. На очереди еще 20 контор.
Не спеши. собери все факты. Тебе надо доказать что с тебя требуют больше чем надо. потому что мфо некоторые быстро поменяют суммы и окажется что ты ошиблась.
Я поспешил и написал письма на всех, не сделав даже скрины. В итоге мне даже позвонили с нацкома.
Человек из нацкома четко попросил делать так:
договора, где они есть
скрины
не полениться посчитать самому по договору какая сумма долга должна быть в данный момент.
Совпадает ли сумма с условиями договора.
Проценты не ограничены в нашей стране.
ограничена пеня и штрафы в случае не выполнения договора- 50 % от тела кредита и не больше.

Не спеши. собери все факты. Тебе надо доказать что с тебя требуют больше чем надо. потому что мфо некоторые быстро поменяют суммы и окажется что ты ошиблась.
Я поспешил и написал письма на всех, не сделав даже скрины. В итоге мне даже позвонили с нацкома.
Человек из нацкома четко попросил делать так:
договора, где они есть
скрины
не полениться посчитать самому по договору какая сумма долга должна быть в данный момент.
Совпадает ли сумма с условиями договора.
Проценты не ограничены в нашей стране.
ограничена пеня и штрафы в случае не выполнения договора- 50 % от тела кредита и не больше.
Я мужского рода. У меня все договора на все 23 конторы по папочкам разложены + записи тел. разговоров + скрины переписок в чатах на сайте этих шараг и на личной почте. У меня доков предостаточно и скаждым днем все больше.

Я мужского рода. У меня все договора на все 23 конторы по папочкам разложены + записи тел. разговоров + скрины переписок в чатах на сайте этих шараг и на личной почте. У меня доков предостаточно и скаждым днем все больше.
Извини, просто до этого с девочкой говорил.
Тогда прикрепляй все доказательства неправомерного расчета задолженностей.
И просьба, обязательно отпишись когда придут ответы с положительным результатом.

А в алекскредит у вас есть займ? Просто они договор мне не хотят предоставить,

Извини, просто до этого с девочкой говорил.
Тогда прикрепляй все доказательства неправомерного расчета задолженностей.
И просьба, обязательно отпишись когда придут ответы с положительным результатом.
А где прикреплять, я писал с сайта Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг там вроде файлы не крепятся.

А в алекскредит у вас есть займ? Просто они договор мне не хотят предоставить,
Конечно есть у них займ, у меня по ним вместо договора скрин личного кабинета + переписки скрины в чате и по почте. А вообще так у меня по 3 конторам без договоров. Поэтому для них у меня акция...НЕТ ДОГОВОРА, НЕТ РАЗГОВОРА.

Через электронную почту писать письма, если есть что прикреплять

а
Конечно есть у них займ, у меня по ним вместо договора скрин личного кабинета + переписки скрины в чате и по почте. А вообще так у меня по 3 конторам без договоров. Поэтому для них у меня акция...НЕТ ДОГОВОРА, НЕТ РАЗГОВОРА.
по каким нет договора

алекскр, КФ, быстрозайм...по манибум у них договор есть но не понятный какой то + заявка вообще на 500 грн а я брал 2000 )))
быстрозайм мне предоставил договор с додатками, но он такой мутный.... а в кредит 365 тоже не договор, а заявка

У меня запара только с кф
У меня с КФ вчера, немного не получилось договориться вроде и пошли на уступки на все равно "мнутся" не хотят от меня только тела, а я кроме тела ни-ни )))) Чувствую скоро сдуются и ждет их всего 3 а не 10

быстрозайм мне предоставил договор с додатками, но он такой мутный.... а в кредит 365 тоже не договор, а заявка
Да насчет 365 тоже смех, с таким в суд никто не пойдет - это бред.

С быстрозаймом странная история.
я написал на них в нацкомфинпослуг. ТОВ "прості займи".
А мне нацком отвечает, что с тов "служба миттєвого кредитивуння" у вас нет договоров, и вы им не должны.
я написал повторно, что не "служба миттэвого кредитування", а тов "прості займи".
видимо, в нацкоме уже уесть продажные...

У меня с КФ вчера, немного не получилось договориться вроде и пошли на уступки на все равно "мнутся" не хотят от меня только тела, а я кроме тела ни-ни )))) Чувствую скоро сдуются и ждет их всего 3 а не 10

Да насчет 365 тоже смех, с таким в суд никто не пойдет - это бред.

а вот концовка договора, предоставленного бістрозайм Ни подписи, ни тебе печати.......

подальшого примусового стягнення заборгованості.
Надаємо детальні розрахунки заборгованості по кожному договору окремо, анкети-заяви
щодо переказу кредитних коштів та завірені умови кредитування.
Директор
______________ Гордик Л.І.

С быстрозаймом странная история.
я написал на них в нацкомфинпослуг. ТОВ "прості займи".
А мне нацком отвечает, что с тов "служба миттєвого кредитивуння" у вас нет договоров, и вы им не должны.
я написал повторно, что не "служба миттэвого кредитування", а тов "прості займи".
видимо, в нацкоме уже уесть продажные...

Они заняты, у них сплошные суды, то с УБК, то с телевидением

Справа № 186/1518/18

У Х В А Л А

про витребування доказів

09 листопада 2018 року м.Першотравенськ

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої-судді ОСОБА_1,

при секретарі - Лиман Н.П.,

з участю:

позивача - ОСОБА_2

представника відповідача ТОВ "Українське бюро кредитних історій" - ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Прості займи", Товариства з обмеженою відповідальністю "Українське бюро кредитних історій" про визнання кредитного договору недійсним, зобов`язання вчинити певні дії та стягнення моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

01 жовтня 2018 року в провадження Першотравенського міського суду Дніпропетровської області надійшла позовна заява ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Прості займи", Товариства з обмеженою відповідальністю "Українське бюро кредитних історій" про визнання кредитного договору недійсним, зобов`язання вчинити певні дії та стягнення моральної шкоди.

В судовому засіданні позивач заявив клопотання про витребування з ТОВ "Прості займи" відомості, що свідчать про укладення кредиту по договору №180624-210010 від 24 червня 2018 року саме позивачем ОСОБА_2 та отримання його саме ним, зокрема, про номер телефону та електронну адресу отримувача, а також номер банківської картки та прізвище, ім'я, по батькові отримувача, на яку були перераховані кошти за вказаним кредитом.

Представник відповідача ТОВ "Прості займи" в судове засідання не з'явився, надіславши заяву про розгляд справи в його відсутність та закриття провадження в справі в зв'язку з відсутністю предмету спору, так як договір з позивачем №180624-210010 від 24 червня 2018 року не укладався, докази цьому факту не надані та неможливо визнати недійсним договір, якого не існує.

Представник відповідача ТОВ "Українське бюро кредитних історій" підтвердила в судовому засіданні, що ТОВ "Прості займи" на їх адресу надіслано інформацію по вказаному кредитному договору, що за ОСОБА_2 рахується заборгованість по кредитному договору №180624-210010 від 24 червня 2018 року, тому вилучити цю інформацію вони не можуть. Їм не надходила заява, яка надійшла суду, від ТОВ "Прості займи" про відсутність кредитного договору.

Вислухавши сторони, вивчивши заяву ТОВ "Прості займи", суд вважає за необхідне задовільнити клопотання позивача, та витребувати від ТОВ "Прості займи" та від ТОВ "Українське бюро кредитних історій" інформацію по спірному кредитному договору.

Відповідно до ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Суд може уповноважити на одержання таких доказів заінтересовану сторону. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов’язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п’яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов’язку подати витребувані судом докази.

Керуючись ст.84, ст.ст.259-261 ЦПК України, - суд

ПОСТАНОВИВ :

Клопотання ОСОБА_2 про витребування доказів - задовільнити.

Витребувати від Товариства з обмеженою відповідальністю "Прості займи" відомості, що свідчать про укладення кредиту по договору №180624-210010 від 24 червня 2018 року саме позивачем ОСОБА_2 та отримання його саме ним, зокрема, про номер телефону та електронну адресу отримувача, а також номер банківської картки та прізвище, ім'я, по батькові отримувача, на яку були перераховані кошти за вказаним кредитом та від Товариства з обмеженою відповідальністю "Українське бюро кредитних історій" документи, на підставі яких ОСОБА_2 було внесено в списки осіб, які мають кредитні зобов'язання, а саме: за договором №180624-210010 від 24 червня 2018 року з Товариством з обмеженою відповідальністю "Прості займи".

Вказані докази направити суду в найкоротший термін.

Попередити відповідачів про наслідки за невиконання ухвали про витребування доказів, передбачені п.4 ч.1 ст.148 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду. У разі подання апеляційної скарги на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, суд першої інстанції повертає її заявнику, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Суддя: С.А.Янжула

Прости займы заняты судами очень интересно

У меня штук 6 по моему.Я не считал их.Так я в Нацком письма через день отправляю:biggrin::metal:

Назад
Угорі