deathisnomore
Форумчанин
- Дописи
- 54
- Реакції
- 38
- Бали
- 1790
deathisnomore не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Трішки оновлю
Залишились у меня Швидкогроші, ІзіКеш та Фінберт с Каштаном
Тепер по порядку:
Швидкогроші
Перша заява була відправлена ще на початку грудня 2024
Відповіли ближче до 31го, віддали 5000 за останній кредит.
Де решта? Спросив в них теж саме. Ой, напишіть ще одне, бо в тексті минулого звернення ви це не вказали (вкзав, але бог з ними, написав).
Ще місяць. На початку тижня отримав ще 10000 за два перші договори.
Де решта? Спросив в них теж саме. Нарешті, після пари дзвінків, мені сказали, що ще будут повернення (4) на протязі декількох тижнів (по 1 поверненню в тиждень).
Фінберт
Теж цікаві друзі. Відправив раз звернення. Не відповідають. Пишу їм, нагадую. Просять надіслати актуальну форму №5. Відсилаю, чекаю, пишу знову. Вчора вже на очі попався номер підтримки, зателефонував. Почекав 5 хв очікування, відповіли. Після декількох розмов, попросили надіслати документи без кваліфікованого підпису, лише зображення.
Надіслав. Очікую на результат.
Каштан
Чекаю. Теж запитали актуальну форму №5, в понеділок буду телефонувати в підтримку. На пошту не відповідають.
Ізікеш
Хочу повернути, але вимагають оригіналу документів надіслати на пошту.
Будуть їм оригінали. Форма №5 є, паспорт та військовий квиток ноторіально завірю. Там є шо повертати.
А може ще хто знає адресу старих Є Грошей.
Всі, що знаходив не працюють.
Залишились у меня Швидкогроші, ІзіКеш та Фінберт с Каштаном
Тепер по порядку:
Швидкогроші
Перша заява була відправлена ще на початку грудня 2024
Відповіли ближче до 31го, віддали 5000 за останній кредит.
Де решта? Спросив в них теж саме. Ой, напишіть ще одне, бо в тексті минулого звернення ви це не вказали (вкзав, але бог з ними, написав).
Ще місяць. На початку тижня отримав ще 10000 за два перші договори.
Де решта? Спросив в них теж саме. Нарешті, після пари дзвінків, мені сказали, що ще будут повернення (4) на протязі декількох тижнів (по 1 поверненню в тиждень).
Фінберт
Теж цікаві друзі. Відправив раз звернення. Не відповідають. Пишу їм, нагадую. Просять надіслати актуальну форму №5. Відсилаю, чекаю, пишу знову. Вчора вже на очі попався номер підтримки, зателефонував. Почекав 5 хв очікування, відповіли. Після декількох розмов, попросили надіслати документи без кваліфікованого підпису, лише зображення.
Надіслав. Очікую на результат.
Каштан
Чекаю. Теж запитали актуальну форму №5, в понеділок буду телефонувати в підтримку. На пошту не відповідають.
Ізікеш
Хочу повернути, але вимагають оригіналу документів надіслати на пошту.
Будуть їм оригінали. Форма №5 є, паспорт та військовий квиток ноторіально завірю. Там є шо повертати.
А може ще хто знає адресу старих Є Грошей.
Всі, що знаходив не працюють.