Обмін досвідом повернення переплат військовим

• Автор теми Автор теми walking_nightmare
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 14K
Всім доброго дня. Військова, убд. Надала ф5. Сказали що потрібна ще ф4 і ф6. Хтось з таким стикався? Можна якось обійтись без тих форм? В частині буде шкандаль величезний якщо попрошу ще довідки. Вони і ту не хотіли давати

Шановні в/службовці, питання на засипку. Подаю декларацію про доходи. Як вказувати у ній повернення переплат по відсоткам від мфо?

walking_nightmare, Доброго дня , Ви їм онлайн відправляли чи поштою? І чи є у Вас зразок заяви? Вони мені відмовляють так я немає відкритих договорів, хоть і пишуть що маю право на пільги.

walking_nightmare, підкажіть, що саме Мілоан не влаштовувало по документах? Що вони від вас вимагали такий довгий час?)

walking_nightmare, підкажіть, що саме Мілоан не влаштовувало по документах? Що вони від вас вимагали такий довгий час?)
То довідка не так підписана , то треба саме , коли я почала служити, то багато заяв і їм необхідний довший термін на розгляд

Так, я теж доводила їм, що пільга по УБД поширюється на весь особливий період… гризлась як собака. Що у вас за мфо?
Доброго дня. Чи можна попросити хоча б приблизний зразок листа. Бо вже замучилась доводити.

Доброго дня. Чи можна попросити хоча б приблизний зразок листа. Бо вже замучилась доводити.
если они не реагируют, то остается только суд.....
разного рода заявления с разным текстом на одну и туже тему не помогут....

Я сьогодні отримала відповідь від НБУ щодо моїх скарг на Кредитон та один з ломбардів. Кредитон вперся, що було фото довідки одне не засвідчене. Засвідчила, відправила… у відповіді до НБУ вони вказали, що я так і не надала їм засвідчену копію. Ломбард же пішов у глуху відмову, і НБУ розводить лапками.
Взалі реально щось в Скарбниці повернути, я маю на увазі відсотки

Підкажіть будь ласка хтось повертав переплати у Credos (УкрКредитФінанс)?
Як дружина військовослужбовця написала їм заяву, додала всі сторінки заповнені військового квитка, Форму 5 та УБД, але вони упираються бо Форма 5 від 01.05, а їм підходить лише найсвіжіша і також обов'язково вимагають Витяг з наказу про особовому складу. Як з ними боротись?

Підкажіть будь ласка хтось повертав переплати у Credos (УкрКредитФінанс)?
Як дружина військовослужбовця написала їм заяву, додала всі сторінки заповнені військового квитка, Форму 5 та УБД, але вони упираються бо Форма 5 від 01.05, а їм підходить лише найсвіжіша і також обов'язково вимагають Витяг з наказу про особовому складу. Як з ними боротись?
Не знаю, повертала спокійно, але документи свої, не чоловіка

Не знаю, повертала спокійно, але документи свої, не чоловіка
Підкажіть будь ласка Ви також їм надавали Витяг з наказу по особовому складу?
Бо інші мфо спокійно повернули лише по Формі 5 і військовому квитку, а ці залупились.

Я писала письмо в Ломбард Перший на возврат процентов. Они мне отказали , сказали нет документов УБД (мужа) , написала в НБУ , жду

Вирішила створити таку тему, де можемо обмінюватись досвідом, хто/як/чи взагалі добився повернення переплат від мфо, банків та ломбардів, і через які тернії довелося пролізти.
І так, я зараз пробую самотужки це все порішати. Мій досвід на зараз:
Топ1 - довго вимахувались, але повернули якусь переплату (21 тис, що мало, враховуючи кількість кредитів), проте тіло (30 тис) не закрили (висить без відсотків). Сруся з ними далі.
Єгроші ком (тут цікаво, бо вони ж типу розділились чи як) - повернули переплату, але я написала повторне звернення, адже сума , враховуючи кількість закритих кредитів, мізерна (33 тис).
Єгроші нинішні (екс-традиція) - не відписали поки. Далі нараховують бешені відсотки)))) фантазери.
Кредос - закрили кредит і повернули переплату за пролонгацію (аж 300 грн)
Ломбард 1 - зараз йде війна. Прислали листа, що повертають відсотки (і то менше, ніж платила) на тіла кредитів, закриті кредити відмовляються перераховувати. У відділенні ж відмовляються цього листа визнавати і закрити договори.
Ломбард Центральний - чомусь повернули лише за один рік користування. За інші відмовились.
Технофінанс - після довгих перепалок повернули переплату, заплатила лише тіло.
Маніфою - повернули переплату, в кабінеті висить лише тіло.
Кредитбокс - прийняли заяву, відповіді ще немає.
Не знаю, як звʼязуватись з Мілоан, тенго, панго - у кого який досвід? Раніше вони писали запити на в/ч. Чи зараз займаються далі такою хуйнею, поділіться досвідом? Бо це не дуже бажано.
Також хто розбирався з клт, євакеш, ай кредит та швидкогроші з цими питаннями?
Буду вдячна за поради.
Підкажіть будьласка контакти манифою, пошта та телефон які зазначені на сайті не працюють.

Ще раз поцікавлюсь досвідом повернення у:
iCredit
Гоуфінгоу
Єврогроші?

Айкредит відбиті на всю голову у моєму місті.. хтось повертав у них переплати по діючому та попередніх кредитах?

Підкажіть будьласка контакти манифою, пошта та телефон які зазначені на сайті не працюють.

Вкладення

• IMG_4901.webp
    IMG_4901.webp
    44.7 Кб · Перегляди: 45
Назад
Угорі