Обмін досвідом повернення переплат військовим

• Автор теми Автор теми walking_nightmare
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 14K
Напишу Вам і я свій досвід, Кредитплюс - надав пакет документів і заяву підписані власним КЕП, кошти повернули протягом тижня, Clickcredit - наступного дня після після подання документів списали сплачені відсотки за всіма договорами за період моєї служби врахунок погашення заборгованості за діючим кредитом. Слонкредит вимагає документи підписані КЕПом командира, думаю поборюсь ще трохи і вони теж повернуть, Єгроші вже довгий час не відповідає, пройде термін розгляду заяви визначений ЗУ Про звернення громадян, буду писати скаргу в НБУ

По решті МФО як будуть результати напишу

Єгроші вже довгий час не відповідає, пройде термін розгляду заяви визначений ЗУ Про звернення громадян, буду писати скаргу в НБУ
Пробував я з ними боротись, але без результату... Після надання документів вони просто продали Кредитпромінвест, ті в свою чергу Преміум-Актив, а вже останні Техно-фінанс... Зараз ніби в Техно-фінанс договір, пробують переконати мене заплатити частинами все тіло кредиту, але я поки не ведусь. Платив в Євоші частково, от і хочу зменшити суму для сплати за рахунок внесених вошам коштів.... Трохи "помариную" їх, може згодяться

До кінця року вже залишилось декілька днів, тому залишу звіт про звернення загалом. Можливому комусь стане в пригоді.
1.webp

Жовті - очікую відповідей.
Зелені, повернули, навіть швидко, на протязі тижня - двох.
Червоні НЕ повернули.
КредитБокс погружує ст. 222 Кримінального кодексу за те, що не вказав в анкеті, що військовослужбовець. Їх кнопка Я Військовослужбовець та Я Не військовослужбовець, автоматично формує ОФІЦІЙНЕ ПИСЬМОВЕ ЗАПЕВНЕННЯ (ПІДТВЕРДЖЕННЯ) щодо відсутності статусу військовослужбовця. Сижу думаю, йти до кінця чи не йти.
ІзіКеш хоче, щоб документи надіслав на їх адресу укр поштою. Скоріш за все отримаю свіжий витяг з наказу, довідку за формою №5, зроблю ноторіальні копії та відправлю.
КаштанКредіт хоче актуальну довідку за формою №5.
Всі сірі НЕ повернули. По тій чи іншій причині. Качай Гроші 8 грн переплати нарахував, Нові кредити закривав за тіло з документами військовослужбовця, Авіра Кредит хотіла письмове звернення, але там один договір. СС Лоун поштові скрині не працюють, Кредит плюс, Кредит каса договора були ще до моєї мобілізації.
Можете жетальніше розповісти про ТОП1 і Технофінанс, яка з ними процедура була, і в якій формі ви подаєте документи на електронну пошту, підписані КЕПом? І чи не вимагали від Вас підписати довідки КЕПом командира?

Можете жетальніше розповісти про ТОП1 і Технофінанс, яка з ними процедура була, і в якій формі ви подаєте документи на електронну пошту, підписані КЕПом? І чи не вимагали від Вас підписати довідки КЕПом командира?
По Технофінансу взагалі без питань повернули, ще й самі перші.
Фотокопії підписував своїм КЕПом.

ТОП 1 довше, але теж повернули. Повернули саме відсотки, а не комісію. А гілці по ТОП 1 є моя тема по цьому питанню.

Поки фотокопії підписані КЕПом керівника хоче тільки Кредит 7.

Все подав на електронну пошту, в тілі листа писав звернення, прикріпивши фотокопії документів. Деякі просять написати заяву по їх зразку.

По Технофінансу взагалі без питань повернули, ще й самі перші.
Фотокопії підписував своїм КЕПом.

ТОП 1 довше, але теж повернули. Повернули саме відсотки, а не комісію. А гілці по ТОП 1 є моя тема по цьому питанню.

Поки фотокопії підписані КЕПом керівника хоче тільки Кредит 7.

Все подав на електронну пошту, в тілі листа писав звернення, прикріпивши фотокопії документів. Деякі просять написати заяву по їх зразку.
Може надати їм відповідь, що частина може надіслати документи з кеп, але через седо.

Мфо не зможуть таке прийняти.
Тому хай не страждають.

Напишу Вам і я свій досвід, Кредитплюс - надав пакет документів і заяву підписані власним КЕП, кошти повернули протягом тижня, Clickcredit - наступного дня після після подання документів списали сплачені відсотки за всіма договорами за період моєї служби врахунок погашення заборгованості за діючим кредитом. Слонкредит вимагає документи підписані КЕПом командира, думаю поборюсь ще трохи і вони теж повернуть, Єгроші вже довгий час не відповідає, пройде термін розгляду заяви визначений ЗУ Про звернення громадян, буду писати скаргу в НБУ

По решті МФО як будуть результати напишу
MyCredit - списали відсотки і повернули переплату, на підставі скан копій. Смартівей - на підставі скан копії довідки форми 5, списали всі відсотки і припинили нарахування, коім цього прийшла смс що протягом тижня вони не будуть телнфонувати і писати за погашення залишку тіла.

MyCredit - списали відсотки і повернули переплату, на підставі скан копій. Смартівей - на підставі скан копії довідки форми 5, списали всі відсотки і припинили нарахування, коім цього прийшла смс що протягом тижня вони не будуть телнфонувати і писати за погашення залишку тіла.
SlonCredit - через 15 днів після надання заяви списали відсотки та закрили кредит

Сьогодні Швидко гроші повернули 5000 грн. Очікую ще, адже з початку мобілізації було більше договорів.
З ними прийшлось трохи помучатись. Відправили відповідь на моє звернення на Укрпошту, я написав на пошту, з проханням продублювати відповідь на електронну пошту.
Відповідь: пільгу застосовано. Щоб це значило?
Телефоную на гарячу лінію: Якщо ви зазначали реквізити в заяві, то очікуйте зарахування коштів. Ок. Через декілька днів телефоную знову, бо прийшов лист, що не вдалось зі мною зв'язатися. Просять надіслати реквізити файлом pdf як довідку з банку.
Надіслав 3ього в обід.
Сьогодні зателефонував, питаю коли повернуть?
17:30 надіслали, по одному договору.
Доброго дня! Можете, будь ласка, відправити зразок заяви.

Останнє редагування:
А если нет УБД , но находишься на службе,был проигран суд и выконавчий уже всё стянул , можно ли вернуть сумасшедший процент который они насчитали ? С 2000 , стянули 38000 .

А если нет УБД , но находишься на службе,был проигран суд и выконавчий уже всё стянул , можно ли вернуть сумасшедший процент который они насчитали ? С 2000 , стянули 38000 .
Интересно...
Вообще лучше было бы чтобы адвокат защищал в суде. А как сейчас быть , я даже не подскажу.

SlonCredit - через 15 днів після надання заяви списали відсотки та закрили кредит
Єгроші - пройшло 30 днів з моменту надання заяви, а відповіді так і не було подзвонив до них сказав що згідно ЗУ "Про звернення громадян" вони повинні були надати відповідь протягом 30 днів. Попросили повторно скинути документи і протягом години прийшло сповіщення що кредит закрито.

7 кредит закрили кредит і повернули сплачені відсотки за всіма договорами з початку служби

Останнє редагування:
Хтось знайшов , можливо , нинішні адреси, куди можна написати манібум, єврогроші, гофінго, наприклад?

Доброго вечора! А повернути кошти військовослужбовців від колекторських фірм( якщо уже продали договори) можна?

Останнє редагування:
Назад
Угорі