Обмін досвідом повернення переплат військовим

• Автор теми Автор теми walking_nightmare
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 14K
Трішки оновлю
Залишились у меня Швидкогроші, ІзіКеш та Фінберт с Каштаном
Тепер по порядку:

Швидкогроші
Перша заява була відправлена ще на початку грудня 2024
Відповіли ближче до 31го, віддали 5000 за останній кредит.
Де решта? Спросив в них теж саме. Ой, напишіть ще одне, бо в тексті минулого звернення ви це не вказали (вкзав, але бог з ними, написав).
Ще місяць. На початку тижня отримав ще 10000 за два перші договори.
Де решта? Спросив в них теж саме. Нарешті, після пари дзвінків, мені сказали, що ще будут повернення (4) на протязі декількох тижнів (по 1 поверненню в тиждень).

Фінберт
Теж цікаві друзі. Відправив раз звернення. Не відповідають. Пишу їм, нагадую. Просять надіслати актуальну форму №5. Відсилаю, чекаю, пишу знову. Вчора вже на очі попався номер підтримки, зателефонував. Почекав 5 хв очікування, відповіли. Після декількох розмов, попросили надіслати документи без кваліфікованого підпису, лише зображення.
Надіслав. Очікую на результат.

Каштан
Чекаю. Теж запитали актуальну форму №5, в понеділок буду телефонувати в підтримку. На пошту не відповідають.

Ізікеш
Хочу повернути, але вимагають оригіналу документів надіслати на пошту.
Будуть їм оригінали. Форма №5 є, паспорт та військовий квиток ноторіально завірю. Там є шо повертати.

А може ще хто знає адресу старих Є Грошей.
Всі, що знаходив не працюють.

Написати мені в приватні чи тут, залежно від питання

Є, звичайно. У вас все для цього є. Зранку скину приклад заяви , пишете, копії документів додаєте і вперед

Більш того, якщо ви довго платили, і вже переплатили тіло, в заяві вимагаєте повернути надмірно сплачені кошти на ваш рахунок
Доброго дня, а можна і мені зразок заяви, що писати щоб переплату повернули

Кредит плюс, взагалі нічого не відповів, надіслали трьома транзакціями близько 6500 грн за 3 договори. Цікаві :)
Можете поділитися зразком заяви?

Останнє редагування:
В мене залишились тільки BeeCredit та AlexCredit. Обидва відмовляються приймати форму 5 і вимагають саме витяг (завіреної копії) із наказу по особовому складу про призначення на посаду. Його отримати проблематично. Хтось стикався вже з цим, може знає де і як його отримати і чи правомірно вони вимагають цей витяг якщо військовий квиток і ф5 я вже надав?

Трішки оновлю
Залишились у меня Швидкогроші, ІзіКеш та Фінберт с Каштаном
Тепер по порядку:

Швидкогроші
Перша заява була відправлена ще на початку грудня 2024
Відповіли ближче до 31го, віддали 5000 за останній кредит.
Де решта? Спросив в них теж саме. Ой, напишіть ще одне, бо в тексті минулого звернення ви це не вказали (вкзав, але бог з ними, написав).
Ще місяць. На початку тижня отримав ще 10000 за два перші договори.
Де решта? Спросив в них теж саме. Нарешті, після пари дзвінків, мені сказали, що ще будут повернення (4) на протязі декількох тижнів (по 1 поверненню в тиждень).

Фінберт
Теж цікаві друзі. Відправив раз звернення. Не відповідають. Пишу їм, нагадую. Просять надіслати актуальну форму №5. Відсилаю, чекаю, пишу знову. Вчора вже на очі попався номер підтримки, зателефонував. Почекав 5 хв очікування, відповіли. Після декількох розмов, попросили надіслати документи без кваліфікованого підпису, лише зображення.
Надіслав. Очікую на результат.

Каштан
Чекаю. Теж запитали актуальну форму №5, в понеділок буду телефонувати в підтримку. На пошту не відповідають.

Ізікеш
Хочу повернути, але вимагають оригіналу документів надіслати на пошту.
Будуть їм оригінали. Форма №5 є, паспорт та військовий квиток ноторіально завірю. Там є шо повертати.

А може ще хто знає адресу старих Є Грошей.
Всі, що знаходив не працюють.

В мене залишились тільки BeeCredit та AlexCredit. Обидва відмовляються приймати форму 5 і вимагають саме витяг (завіреної копії) із наказу по особовому складу про призначення на посаду. Його отримати проблематично. Хтось стикався вже з цим, може знає де і як його отримати і чи правомірно вони вимагають цей витяг якщо військовий квиток і ф5 я вже надав?
Звертались до НБУ?

Ні. Підкажіть будь ласка контакт нбу і чи є десь зразок скарги?
[email protected] пошта, заява підписала КЕП, описуєте ситуацію. Або ще простіше, заходите на сайт НБУ, там є звернення громадян, онлайн-форма. Пишете там скаргу, описуєте ситуацію, відправляєте.

Якось так. Ніякої еонструктивної відповіді. Що з ними ще можна зробити? Сумніваюсь що скарга в нбу чимось допоможе, але поки що це єдине що я зробив

Вкладення

• Screenshot_2025-02-07-17-33-27-537_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2025-02-07-17-33-27-537_org.telegram.messenger.webp
    216.7 Кб · Перегляди: 128
  • Screenshot_2025-02-07-17-33-44-139_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2025-02-07-17-33-44-139_org.telegram.messenger.webp
    254.2 Кб · Перегляди: 136
  • Screenshot_2025-02-07-17-33-55-025_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2025-02-07-17-33-55-025_org.telegram.messenger.webp
    204.9 Кб · Перегляди: 128
Трохи новин:
Фінберт поки не подзвониш, нічого не роблять. Чекаю відповіді.
Каштан кредит такіж самі. Надали відповідь десь через два тижні. Написав заяву на повернення по їх зразку. Очікую.
Швидко гроші скидають кожний вівторок за 1-2 договори. Вже десь 25000 повернули.
Ізікеш поки що не відправляв документи.

Доброго дня. Може туплю, а може лінуюсь шукати. Хто знає, чи можливо щось повернути у "Є Гроші"? Брав ще тоді, коли вони були "єгроші ком", а зараз вони називаються по іншому і підтримка каже, що вони нічого не знають і не мають відношення до старих є-грошів

Доброго дня. Може туплю, а може лінуюсь шукати. Хто знає, чи можливо щось повернути у "Є Гроші"? Брав ще тоді, коли вони були "єгроші ком", а зараз вони називаються по іншому і підтримка каже, що вони нічого не знають і не мають відношення до старих є-грошів
Ось теж саме питання і у мене. Десь тут знаходив пошту старих грошей, але вона не працює.

З останнього:
Каштанкредит повернули. Досить все моторно: спочатку чекаєш поки розглянуть заяву, потім повідомляють скільки переплати і просять написати нову з реквізитами та сумою яку повернути. Врешті решт 2900 повернули.

Швидкогроші так і виплачують що тижня по вівторках. Начебто ще на майбутньому тижні ще буде один платіж (останній). Для підсумку скільки там переплати треба знову писати їм заяву та чекати на відповідь.

Фінберт ще очікую, з останньої комунікації минуло півмісяця, начебто розглядають. Там 9 договорів та десь 10к переплати, тому чекаю.

Ізікеш так поки що не дійшов до нотаріуса щоб завірити документи, тому поки відклав.

Ще раз спитаю напровсяк - хтось знає, як нині можна звʼязатись із колишніми Манібум, Гоуфінгоу та Єврогроші? Там страшні суми переплат були … вже ті електронні адреси неактивні

Звітую

Швидкогроші за 4 тижня виплатили все що були винні. Для отримання звіту, скільки та по якому договору треба теж писати звернення на а4.

Фінберт дужеее повільні, але таки переміг. Рекомендую відправляти заяву одразу на а4 фото, чітко написати, за який період та по яким договорам вернути переплату.
В мене з ними була війна. Треба писати уточняти в чаті на сайті, чи отримали вони ваше звернення, під яким номером. Була ситуація, що надіслав звернення 17.02, 26.02 звернувся до них дізнатись, виявилось, що вони нічого не отримували. Відіслав повторно, вони відповіли, що отримали, під яким вхідним номером зареєстрували. Сьогодні надіслали на пошту, що перерахунок виконали, кошти зарахують на протязі 3х днів (вже 20300 вернули)
В цілому рекомендації вище, діють для всіх установ. Заяву на а4, фото з документами на пошту і контроль розгляду. Вони ********** вас, тепер ваша черга.
Я с Фінберт воював декілька місяців, ще й скаргу надіслав, щоб швидше було.

Звітую

Швидкогроші за 4 тижня виплатили все що були винні. Для отримання звіту, скільки та по якому договору треба теж писати звернення на а4.

Фінберт дужеее повільні, але таки переміг. Рекомендую відправляти заяву одразу на а4 фото, чітко написати, за який період та по яким договорам вернути переплату.
В мене з ними була війна. Треба писати уточняти в чаті на сайті, чи отримали вони ваше звернення, під яким номером. Була ситуація, що надіслав звернення 17.02, 26.02 звернувся до них дізнатись, виявилось, що вони нічого не отримували. Відіслав повторно, вони відповіли, що отримали, під яким вхідним номером зареєстрували. Сьогодні надіслали на пошту, що перерахунок виконали, кошти зарахують на протязі 3х днів (вже 20300 вернули)
В цілому рекомендації вище, діють для всіх установ. Заяву на а4, фото з документами на пошту і контроль розгляду. Вони ********** вас, тепер ваша черга.
Я с Фінберт воював декілька місяців, ще й скаргу надіслав, щоб швидше було.
Я сьогодні отримала відповідь від НБУ щодо моїх скарг на Кредитон та один з ломбардів. Кредитон вперся, що було фото довідки одне не засвідчене. Засвідчила, відправила… у відповіді до НБУ вони вказали, що я так і не надала їм засвідчену копію. Ломбард же пішов у глуху відмову, і НБУ розводить лапками.

Доброго вечора! А повернути кошти військовослужбовців від колекторських фірм( якщо уже продали договори) можна?
Так, теж саме надсилаєте заяву та документи

Нова адреса [email protected] все повертають без проблем навіть якщо служба за контрактом без УБД

Так, теж саме надсилаєте заяву та документи

Нова адреса [email protected] все повертають без проблем навіть якщо служба за контрактом без УБД
О, а ви часом не знаєте про нові адреси єврогрошей і гоуфінгоу?
Народ, ніхто не повертав у них?

Назад
Угорі