Я, Іван Іванович *******, ІПН: ************, тел. **********, пошта: **
gmail.com, військовослужбовець, мобілізований на військову службу з 31 лютого 2022 року, відповідно до Указу Президента України №69/2022 від 24 лютого 2022 року про загальну мобілізацію, звертаюся до Вашої установи з метою повернення переплат за всіма кредитними договорами за період, починаючи з 31 лютого 2022 року по теперішній час, укладеними між Мною та Вашою установою.Згідно із Законом України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", а також відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №103 від 29 березня 2022 року, військовослужбовці під час мобілізації звільняються від сплати відсотків за кредитами та штрафних санкцій. Нарахування будь-яких переплат чи стягнення додаткових сум у цьому періоді суперечить нормам чинного законодавства. Прошу здійснити перевірку нарахувань та оплат з мого боку за вказаними договорами та повернути надмірно стягнуті кошти на наступні реквізити:
Отримувач:
IBAN:
РНОКПП/ЄДРПОУ:
У разі відмови у виконанні законних вимог я буду змушений звернутися до відповідних органів фінансового нагляду, зокрема до Національного банку України, а також подати скаргу до суду для захисту своїх прав та законних інтересів.
Прошу надати відповідь у встановлений законом строк на адресу Україна,... або електронну пошту вдвддуду