• ЧАС ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАС!
    Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію адвокатів та необмежений доступ до матеріалів форуму😉
    Вже майже 35000 користувачів вибрали наш ресурс, щоб бути вільними від боргів!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Обмін досвідом повернення переплат військовим

• Автор теми Автор теми walking_nightmare
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 140
  • Перегляди Перегляди 8K
І документ судячи зі слів працівниці швидко гроші повинен бути про призначення на посаду а не про дату мобілізації тобто це документ про призначення на посаду військовою частиною а не ТЦК

Я не знаю Я там навіть не брав
Розумію.
Питання до тих, хто брав і повертав переплату ☺️

Єдиним невирішеним питанням лишився АйКредит (крім ломбардів). З надією все ще шукаю тих, хто вибив у них повернення переплати, агов, поділіться досвідом

витяг з наказу по особовому складу про призначення на посаду вірогідніше за все треба брати саме у військовій частині а в ТЦК його можна замовити з військової частини за запитом
І документ судячи зі слів працівниці швидко гроші повинен бути про призначення на посаду а не про дату мобілізації тобто це документ про призначення на посаду військовою частиною а не ТЦК
Витяг з наказу - це дуже проблемне питання і він не робиться швидко, якщо немає прямо доступу до персоналу.

Для МФО достатньо форми 5 та\або скану військового квитка з відмітками про мобілізацію або призначенням на посаду.
Агов) Підкажіть хтось з в/с, як закривали АйКредит і повертали переплати? Я у них не вказувала, що я служу))
Байдуже. Перевірка даних лежить на кредиторі, ви там все що завгодно можете писати.

Є факт - ви в\с, а отже мають бути застосовані пільги.

Витяг з наказу - це дуже проблемне питання і він не робиться швидко, якщо немає прямо доступу до персоналу.

Для МФО достатньо форми 5 та\або скану військового квитка з відмітками про мобілізацію або призначенням на посаду.

Байдуже. Перевірка даних лежить на кредиторі, ви там все що завгодно можете писати.

Є факт - ви в\с, а отже мають бути застосовані пільги.
Мене цікавить саме досвід тих, хто в них повертав. Бо у мене були проблемні вже барани, які вимотували кишки перш ніж повернути. Направляли всякі запити на в/ч. Було неприємно. Цікавить поведінка цих особин

Доброго вечора! Так! Пишете на елекьронну пошту їм заяву і документи! І все повертають і перераховують!

Я їм надсилала 2 рази заяву і вони відмовляли так як потрібно УБД.... нажаль дуже вперті.
Відгукніться, будь ласка!

обмінюючись досвідом. скарбнициця мені повернула всі відсотки. Я моб. з 22року. Договір був 11 місяців. Сума була не маленька. Сам в шоке. Я їм відправив всі документ що вон просил. Гроші прислали на 30 день з моменту відправки листа. Дякую за форум, мені допомогло)

обмінюючись досвідом. скарбнициця мені повернула всі відсотки. Я моб. з 22року. Договір був 11 місяців. Сума була не маленька. Сам в шоке. Я їм відправив всі документ що вон просил. Гроші прислали на 30 день з моменту відправки листа. Дякую за форум, мені допомогло)
Витримали стратегічну паузу)

Ого! І по старих договорах, чи по діючих? Мені вони не повернули нічого, хоч я маю УБД і надсилала їм документи

Відгукніться, будь ласка!

Підскажіть що саме ви надсилали і куди? На відділення чи на гол. Офіс?

Теж послухаю 👂🏻
В повідомленні, яке ви процитували, є відповідь.
Напишіть запит до ломбарду щодо переліку документів.
Я надала їм весь запитуваний ними список документів. Вони мені відмовили.

Останнє редагування:
Гендиректору, адресу дали в підтримці
Ого! І по старих договорах, чи по діючих? Мені вони не повернули нічого, хоч я маю УБД і надсилала їм документи
Діючий
Діючий

Чим аргументували?
Надіслали якогось безглуздого листа, що я мала попередити про пільгу заздалегідь, тепер вони не можуть повернути мені сплачені кошти по закритих , адже вони з них сплачували податок і тд. І по діючому , типу, подякуйте, що списали % і просто заморозили.

Надіслали якогось безглуздого листа, що я мала попередити про пільгу заздалегідь, тепер вони не можуть повернути мені сплачені кошти по закритих , адже вони з них сплачували податок і тд. І по діючому , типу, подякуйте, що списали % і просто заморозили.
Перевірка даних повністю на кредиторі, ви можете писати що завгодно.
Подавайте скаргу в НБУ, нехай надають відповідь.
Але не факт, що сильно допоможе.

Перевірка даних повністю на кредиторі, ви можете писати що завгодно.
Подавайте скаргу в НБУ, нехай надають відповідь.
Але не факт, що сильно допоможе.
Так, бо подавала. І таки не допомогло.

Колеги, хтось повертав у старих шарагах типу Єврогроші, гофінго, манібум? Вже й контакти їхні недійсні.
Також Кредитон зелений. Вирішила згадати і за старих знайомих 😈

Останнє редагування:
Колеги, хтось повертав у старих шарагах типу Єврогроші, гофінго, манібум? Вже й контакти їхні недійсні.
Також Кредитон зелений. Вирішила згадати і за старих знайомих 😈
На електронку вони відповідь не нададуть.
Хіба шо шукати юристів з їх ТОВ.

На електронку вони відповідь не нададуть.
Хіба шо шукати юристів з їх ТОВ.
Деякі електронні листи взагалі повертаються, а Кредитон так, мертвий.
Ще виявила у себе закриті авіру і клай. Ці як, безпроблемні з повертанням?

Останнє редагування:
Назад
Угорі