Обмін досвідом повернення переплат військовим

• Автор теми Автор теми walking_nightmare
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 14K
Вы уже это начали
Добрый вечер , хочу попробовать с помощью Ф5 , УБД и удостоверения закрыть проценты хотя бы по действующим 10 микрокредитам с просрочками , в свое время долго пользовался услугами и много процентов заплатил
Хочу спросить у тех у кого получилось , есть ли пример заявки

Добрый вечер , хочу попробовать с помощью Ф5 , УБД и удостоверения закрыть проценты хотя бы по действующим 10 микрокредитам с просрочками , в свое время долго пользовался услугами и много процентов заплатил
Получалось. В этом разделе писали об этом. Полистайте темы

Як з вами можна поспілкуватися ?
Написати мені в приватні чи тут, залежно від питання
Є, звичайно. У вас все для цього є. Зранку скину приклад заяви , пишете, копії документів додаєте і вперед

Більш того, якщо ви довго платили, і вже переплатили тіло, в заяві вимагаєте повернути надмірно сплачені кошти на ваш рахунок

Написати мені в приватні чи тут, залежно від питання

Є, звичайно. У вас все для цього є. Зранку скину приклад заяви , пишете, копії документів додаєте і вперед

Більш того, якщо ви довго платили, і вже переплатили тіло, в заяві вимагаєте повернути надмірно сплачені кошти на ваш рахунок
Бажаю здоров'я, можете і мені приклади заяв скинути, як проценти закрити по кредитам, УБД є, ф5 правда торічна, кредити у Мілоан, Швгрші.

Ще є 2 кредита переданих до ЄАПБ і 1 кредит переданий Кредиткапіталу(примоколлект). З коллекторами заяви теж прокатять?

І ще питання за монобанк, якщо був кредит у моно, і я будучи військовослужбовцем платив кожен місяць мінімальний платіж, реально кешбек отримати і що для цього потрібно.
Дякую

Доброго вечора, підкажіть як с вами з‘вязатись і проконсольтуватись з приводу повернень переплат в ломбарді

Ану хто може пояснити, що вони ще хочуть для повернення процентів за кредитними договорами. Прийшов лист відповідь від кредіт7 Screenshot_2024-09-05-20-36-27-196_com.mi.globalbrowser.webp

Вкладення

• Screenshot_2024-09-05-20-36-15-961_com.mi.globalbrowser.webp
    Screenshot_2024-09-05-20-36-15-961_com.mi.globalbrowser.webp
    352.5 Кб · Перегляди: 141
Всім Гарного дня! Можливо хтось вже стикався з ломбардом скарбниця, Які ващі успіхи? Якщо не важко можете поділитися заявой)

Всім Гарного дня! Можливо хтось вже стикався з ломбардом скарбниця, Які ващі успіхи? Якщо не важко можете поділитися заявой)
[email protected]
Зі скарбницею в мене якраз немає успіхів. І з Центральним
Доброго вечора, підкажіть як с вами з‘вязатись і проконсольтуватись з приводу повернень переплат в ломбарді
Питайте, що цікавить
Ану хто може пояснити, що вони ще хочуть для повернення процентів за кредитними договорами. Прийшов лист відповідь від кредіт7Screenshot_2024-09-05-20-36-27-196_com.mi.globalbrowser.jpg
Що ви їм надсилали? Можливо, хочуть довідку про проходження в/служби з датами проходження саме, початком служби, чи УБД, чи що у вас є

Всім знову привіт. Підкажіть, військові, комусь повертали переплати з iCredit??

Всім знову привіт. Підкажіть, військові, комусь повертали переплати з iCredit??
Доброго вечора! Так! Пишете на елекьронну пошту їм заяву і документи! І все повертають і перераховують!
Я їм надсилала 2 рази заяву і вони відмовляли так як потрібно УБД.... нажаль дуже вперті.

Доброго вечора! Так! Пишете на елекьронну пошту їм заяву і документи! І все повертають і перераховують!

Я їм надсилала 2 рази заяву і вони відмовляли так як потрібно УБД.... нажаль дуже вперті.
Я надсилала УБД, те саме… безрезультатно.
А з айкредитом спокійно? Ті менеджера місцеві потім не дістають?

Так, я теж доводила їм, що пільга по УБД поширюється на весь особливий період… гризлась як собака. Що у вас за мфо?
Підскажіть, чи можете мені надіслати звернення до нбу, як ви звертались, бо оператори нбу теж кажуть що тільки коли під кулями бігати )
Тобто потрібнт надати довідку форми 6, і період що там зазначений коли чоловік був у зоні бойових дій, тільки за той період повертають..

Не можу нічого сказати, бо не розбираюсь, як це робити, коли дружина робить за чоловіка. У мене самої УБД просто
Підскажіть, чи можете мені надіслати звернення до нбу, як ви звертались, бо оператори нбу теж кажуть що тільки коли під кулями бігати )

Тобто потрібнт надати довідку форми 6, і період що там зазначений коли чоловік був у зоні бойових дій, тільки за той період повертають..

Агов) Підкажіть хтось з в/с, як закривали АйКредит і повертали переплати? Я у них не вказувала, що я служу))

Повернуть це правда мені наприклад повернули ClickCredit і Monto
Ану хто може пояснити, що вони ще хочуть для повернення процентів за кредитними договорами. Прийшов лист відповідь від кредіт7Screenshot_2024-09-05-20-36-27-196_com.mi.globalbrowser.jpg
Вам потрібно взяти в ТЦК такий документ що ви мобілізувались від них

Ану хто може пояснити, що вони ще хочуть для повернення процентів за кредитними договорами. Прийшов лист відповідь від кредіт7Screenshot_2024-09-05-20-36-27-196_com.mi.globalbrowser.webp
І ще потрібна буде форма 6 її берете у себе у військовій частині або замовляєте через ТЦК коли до них прийдете

Доречі повернути відсотки можна і в банках! Я замовив в АТ "Ощадбанк" може бути що повернуть. Звісно я служив в ЗСУ і маю статус УБД.

витяг з наказу по особовому складу про призначення на посаду вірогідніше за все треба брати саме у військовій частині а в ТЦК його можна замовити з військової частини за запитом

І документ судячи зі слів працівниці швидко гроші повинен бути про призначення на посаду а не про дату мобілізації тобто це документ про призначення на посаду військовою частиною а не ТЦК
Мені повертали багато хто. Цікавить саме Айкредит
Я не знаю Я там навіть не брав

Назад
Угорі