Вот именно..все ток спрашивают.куда такие деньги брала ( играла,наркоманка(( а то,что все уходило на плоронгацию..и только эти мысли в голове(( ни кто эту тему действительно не поднял,почему люди залазят в 20+
Якщо чесно,то в мене теж була думка про суїцид,коли зрозуміла,що ве тупік.Мене врятували діти,і я почала спочатку шукати часниз кредиторів,про ,що я тоді думала,а ні про що,лиш би на деякий час це відтягнути ,розумом розуміла,що не потягну,а ,,Страх,,.Дякувати Богу,що замість кредитора знайшла форум,потім пересилила сорум і пішла до знайомого,він юрист в банку,вичитав мене,сказав,що могла б зпочатку до нього звернутися,він би порадив де б мою Ідею банк(а в мене все з неї почалося)дешевше перекредитувати.Сказав ,щоб ніяких пролонгацій,краще кошти збирати...але страх ще був і наступний місяць всі кошти які були ми зробили пролонгацію на ШГ і Бистрозайм...
Якщо чесно,то в мене теж була думка про суїцид,коли зрозуміла,що ве тупік.Мене врятували діти,і я почала спочатку шукати часниз кредиторів,про ,що я тоді думала,а ні про що,лиш би на деякий час це відтягнути ,розумом розуміла,що не потягну,а ,,Страх,,.Дякувати Богу,що замість кредитора знайшла форум,потім пересилила сорум і пішла до знайомого,він юрист в банку,вичитав мене,сказав,що могла б зпочатку до нього звернутися,він би порадив де б мою Ідею банк(а в мене все з неї почалося)дешевше перекредитувати.Сказав ,щоб ніяких пролонгацій,краще кошти збирати...але страх ще був і наступний місяць всі кошти які були ми зробили пролонгацію на ШГ і Бистрозайм...
Коли я читаю тему,я набрав ,потусив,де ще взяти,а потім допоможіть....смішно...,а є такі,що дійсно потрапили через те що життя примусило і пішло...,потім невиспані ночі,страх,дурні думки...Мене ще врятувало,що від чоловіка я не приховувала нічого,хоча він сам іноді запитував де ж можна було такі кошти діти,навіть якось запитав,чи альфонса не утримую,хоча сам бачив,що мож життя:робота,дім,діти,каструльки іноді зустріч з подружками з якими я за браком коштів останнім часом уникала...,а до МФО я багато могла дозволити собі,дітям і сім'ї...Тепер представте людей,які почули ці суми,що вони мають думати???Наркоманка,ігроманка і т.д...