Новости о Кременчужанке которая покончила свою жизнь из за давления коллекторов!

• Автор теми Автор теми Askida
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 7K
cyku,гореть им в аду!!!Не каждый это выдержит!!! мне тоже сначала такое в голову приходило.....а теперь точно знаю-не дождуться!!!!

Какие книги они читают свом детям? Как объясняют про честь и совесть? Что такое уважать чужое мнение? Кто такие "плохие" люди? Ходят ли (нах#^&я?) в церковь и с какой молитвой? Празднуют ли эти семьи Пасху и Рождество?

Упасибоже моих детей общаться с "ЭтимиДетьми"

Видела вчера этот ролик, поражает то как это всё преподносят людям, типа не берите кредиты, или как здесь в данном ролике было что типа ещё неизвестно куда брала деньги и почему так поступила, сколько уже случаев, сколько новостей и передач и нигде не сказано всей правды о том как работают эти шараги и каллы.

Мля буду, Вот напечатаю календарики с рекламой Антиколлектор,дам пацанам денег, пусть раздают на входе в шарашки ?
Я тоже в больнице в Окологии всем рассказала про наш Форум!!!!Так как там в больницах большая проблема людей кредит!!!!Когда каждый день думаешь где взять деньги на лечение вот так и берут!!!!Пусть и там знают что есть выход!!!!И надо читат Форум!

Не смогла смотреть. твapu все. На что она брала, куди витрачала.. Это мрак. Расскажите лучше всем, что такое - пролонгации. Преступление, вот что. И те, кто нам звонит, и доводят до самоубийства людей - бандиты, рекетеры, вымогатели, шантажисты! вот и расскажите об этом всем! В нашей семье, могло быть то же самое, если бы форум не нашли. Как страшно и больно за человека.. Девчонка, 30 лет, жить и жить..

Жалко людей,дай Боже мудрості, що робити,щоб нарешті винести цю проблему в світ,і щоб всі розуміли хто ці тварини,які доводять людей...вони не розуміють що сіють в цьому світі і що чекає на їх дітей і них самих...честно, потрібне більше розголосу,більше телепередач,залучати журналістів і всіх щоб звертали на це неподобство увагу!!!

Гребаная позиция общества ( не всего конечно) : на что брала ? на что брала ? Ни один убл*док не имеет права угрожать и унижать честь человека ((И наше всемогущее телевидение с правоохранителями на пару ( очень жаль девушку (

Не смогла смотреть. ***** все. На что она брала, куди витрачала.. Это мрак. Расскажите лучше всем, что такое - пролонгации. Преступление, вот что. И те, кто нам звонит, и доводят до самоубийства людей - бандиты, рекетеры, вымогатели, шантажисты! вот и расскажите об этом всем!
Ще, напевно, ніде не була висвітлена тема пролонгацій. Лиш чутно, набрали стільки грошей, типу ми жируєм і "в кущі" сховались... винних роблять

Ще, напевно, ніде не була висвітлена тема пролонгацій. Лиш чутно, набрали стільки грошей, типу ми жируєм і "в кущі" сховались... винних роблять
Вот именно..все ток спрашивают.куда такие деньги брала ( играла,наркоманка(( а то,что все уходило на плоронгацию..и только эти мысли в голове(( ни кто эту тему действительно не поднял,почему люди залазят в 20+

Вот именно..все ток спрашивают.куда такие деньги брала ( играла,наркоманка(( а то,что все уходило на плоронгацию..и только эти мысли в голове(( ни кто эту тему действительно не поднял,почему люди залазят в 20+
А це найголовніше!!!
В моєму випадку пролонгацій декілька, в основному повністю новими перекривала попередній і наросло...я з чужих кишень клала в чужі, а сама з дульою. Проте своїх не втрачала, але все ж. Тут не поборюсь за переплату, повернення...
Але радію, що знайшла форум, бо я теж дуже вразлива, і хто зна. Хоча такі думки бувають в кожного з нас.

Все одно радує, що на тв трохи стараються, піднімають тему. Можливо, то у них сценарій такий тримати інтригу, якби все на долоні виклали, то чи вигідно це комусь? Очевидно ні, краще розповсюджувати, що люди винні...

Мля буду, Вот напечатаю календарики с рекламой Антиколлектор,дам пацанам денег, пусть раздают на входе в шарашки ?
Это хорошая идея!!! О форуме должно знать как можно больше людей! Возможно так мы поможем другим не допустить роковых ошибок...
Моя адвокатша говорила что у нее есть клиенты у которых 50+мфо...

Со всеми своими головняками я забыла совсем про эти Мфо. Это очень страшно. А ещё в ноябре я хотела сделать то самое

Так і родичі наші так думають, і так названі друзі, і навіть деякі другі половинки, і батьки про дітей своїх! Усі!!
Їм важко зрозуміти, що щоб закрити один мфо кредит, треба взяти два!!! Потім чотири, а потім все, де дадуть, щоб тільки перекривати, і всі думки вже тільки - де взяти і куди перевести..

Усі думки вже тільки - де взяти і куди перевести..
Я вже задумувалась, що тут не обійшлось без якогось впливу на нашу підсвідомість, адже це неначе якесь затьмарення розуму, хвороба, секта, залежність.
Адекватна реакція і оцінка ситуації відсутні, всі думки заполонили підрахунки...даний форум як ліки, антидот..
Невже стільки людей при розумі влізли б в оце? Здається, все серйозніше, ніж ми уявляємо

КОРД, вот и я не знала что он есть этот форум, чисто случайно нашла, ночами не спала лазила в телефоне, чтоб найти хоть что-нибудь, а то руки опустились, не знала как быть и что делать. Ведь как подумала что натворила так и плохо становилось. А сейчас спокойная потому что нашла форум. Надо распространять его что бы все видели. Ведь может кому-то сейчас нужна помощь и поддержка.

В Україні самогубства щоденно.
Увагу ЗМІ звертають тільки на окремі. Подаючи новину з певним контекстом.

Думай. Те.

...страшные люди! В прямом смысле! Той, что в квадратике я бы побрезговал/побоялся бы..., отгрызёт 100%.
Вот такие уpoды в душе/теле доводят до...укола/петли..
В Україні самогубства щоденно.
Увагу ЗМІ звертають тільки на окремі. Подаючи новину з певним контекстом.

Думай. Те.

Это только начало...
Внимание сми ПРИВЛЕКАЮТ. И у него есть имя и бюджет. И этот кто то заберёт эту деятельность. Ибо осенью конец маратория по валютным ипотекам.
То ли ещё будет...

Вкладення

• Screenshot_2020-02-08-19-59-47-1.webp
    Screenshot_2020-02-08-19-59-47-1.webp
    20.7 Кб · Перегляди: 78
Якщо чесно,то в мене теж була думка про суїцид,коли зрозуміла,що ве тупік.Мене врятували діти,і я почала спочатку шукати часниз кредиторів,про ,що я тоді думала,а ні про що,лиш би на деякий час це відтягнути ,розумом розуміла,що не потягну,а ,,Страх,,.Дякувати Богу,що замість кредитора знайшла форум,потім пересилила сорум і пішла до знайомого,він юрист в банку,вичитав мене,сказав,що могла б зпочатку до нього звернутися,він би порадив де б мою Ідею банк(а в мене все з неї почалося)дешевше перекредитувати.Сказав ,щоб ніяких пролонгацій,краще кошти збирати...але страх ще був і наступний місяць всі кошти які були ми зробили пролонгацію на ШГ і Бистрозайм...
Якщо чесно,то в мене теж була думка про суїцид,коли зрозуміла,що ве тупік.Мене врятували діти,і я почала спочатку шукати часниз кредиторів,про ,що я тоді думала,а ні про що,лиш би на деякий час це відтягнути ,розумом розуміла,що не потягну,а ,,Страх,,.Дякувати Богу,що замість кредитора знайшла форум,потім пересилила сорум і пішла до знайомого,він юрист в банку,вичитав мене,сказав,що могла б зпочатку до нього звернутися,він би порадив де б мою Ідею банк(а в мене все з неї почалося)дешевше перекредитувати.Сказав ,щоб ніяких пролонгацій,краще кошти збирати...але страх ще був і наступний місяць всі кошти які були ми зробили пролонгацію на ШГ і Бистрозайм...
Коли я читаю тему,я набрав ,потусив,де ще взяти,а потім допоможіть....смішно...,а є такі,що дійсно потрапили через те що життя примусило і пішло...,потім невиспані ночі,страх,дурні думки...Мене ще врятувало,що від чоловіка я не приховувала нічого,хоча він сам іноді запитував де ж можна було такі кошти діти,навіть якось запитав,чи альфонса не утримую,хоча сам бачив,що мож життя:робота,дім,діти,каструльки іноді зустріч з подружками з якими я за браком коштів останнім часом уникала...,а до МФО я багато могла дозволити собі,дітям і сім'ї...Тепер представте людей,які почули ці суми,що вони мають думати???Наркоманка,ігроманка і т.д...

Останнє редагування:
Назад
Угорі