Новости о Кременчужанке которая покончила свою жизнь из за давления коллекторов!

• Автор теми Автор теми Askida
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 7K

Так что... Даже после подобных вещей в народе не проснется гордость, самоуважение и отвага?
Так и будут сопли жевать и телефоны пожимать в мокрых от страха руках?

Не платить никому и ничего!!! Никому и ничего. Принципиально.

Или хотите дождаться в своих семьях и семьях друзей подобной радости?
Взять в руки парабеллум уж никто вас не просит....

после подобных вещей в народе не проснется гордость, самоуважение и отвага?
Ні.
Як не викручуй, але все одно існують і брахмани, і шудри.
Цьому декілька тисяч років.
Це вже не вичавити з мізків, як би не сперечались.

Фрея,
Якщо чесно,то в мене теж була думка про суїцид,коли зрозуміла,що ве тупік.Мене врятували діти,і я почала спочатку шукати часниз кредиторів,про ,що я тоді думала,а ні про що,лиш би на деякий час це відтягнути ,розумом розуміла,що не потягну,а ,,Страх,,.Дякувати Богу,що замість кредитора знайшла форум,потім пересилила сорум і пішла до знайомого,він юрист в банку,вичитав мене,сказав,що могла б зпочатку до нього звернутися,він би порадив де б мою Ідею банк(а в мене все з неї почалося)дешевше перекредитувати.Сказав ,щоб ніяких пролонгацій,краще кошти збирати...але страх ще був і наступний місяць всі кошти які були ми зробили пролонгацію на ШГ і Бистрозайм...

Коли я читаю тему,я набрав ,потусив,де ще взяти,а потім допоможіть....смішно...,а є такі,що дійсно потрапили через те що життя примусило і пішло...,потім невиспані ночі,страх,дурні думки...Мене ще врятувало,що від чоловіка я не приховувала нічого,хоча він сам іноді запитував де ж можна було такі кошти діти,навіть якось запитав,чи альфонса не утримую,хоча сам бачив,що мож життя:робота,дім,діти,каструльки іноді зустріч з подружками з якими я за браком коштів останнім часом уникала...,а до МФО я багато могла дозволити собі,дітям і сім'ї...Тепер представте людей,які почули ці суми,що вони мають думати???Наркоманка,ігроманка і т.д...
Аналогічно, думки про суїцид вже були. Шукала як ненормальна гроші на пролонгації. За два роки свою родину лишила планів. Тепер якби кредити банківські погасити. А з мфо зупинилась. Першій нерідній мамі розказала, вона вже бачила мій стан, життя взагалі не в радість, на дітей сили майже не знаходила, лягала спати і думала, щоб бог забрав. З чоловіком посварились, коли дізнався, дійсно, цих грошей і в руках не тримала, а такі борги. Зараз є підтримка. Іноді чоловік паніку включає, а що якщо приймуть якийсь закон і змусять все з відсотками повернути?

Це просте пояснення.
Повне - там багато...
Фрея,

Аналогічно, думки про суїцид вже були. Шукала як ненормальна гроші на пролонгації. За два роки свою родину лишила планів. Тепер якби кредити банківські погасити. А з мфо зупинилась. Першій нерідній мамі розказала, вона вже бачила мій стан, життя взагалі не в радість, на дітей сили майже не знаходила, лягала спати і думала, щоб бог забрав. З чоловіком посварились, коли дізнався, дійсно, цих грошей і в руках не тримала, а такі борги. Зараз є підтримка. Іноді чоловік паніку включає, а що якщо приймуть якийсь закон і змусять все з відсотками повернути?
Такого точно не будет.

Читаю и страшно ... Если бы я не нашла этот форум - не знаю где бы я сейчас была. :(
Вот это огромная проблема, что люди думают о суициде из-за долгов. Точнее - беда и жуть. Жизнь дана не просто так, нужно её ценить, и продолжать, радоваться ей. Спасибо форумчанам, что дают это понять. Если свою не жалко, то нужно подумать о боли, которая будет у близких, которые нас могут потерять.

Фрея,

Думаю,що повернути тільки змусить суд.

Ні.
Як не викручуй, але все одно існують і брахмани, і шудри.
Цьому декілька тисяч років.
Це вже не вичавити з мізків, як би не сперечались.
Не согласна.Все в голове.
И сравнение неудачное.

Я вже задумувалась, що тут не обійшлось без якогось впливу на нашу підсвідомість, адже це неначе якесь затьмарення розуму, хвороба, секта, залежність.
Адекватна реакція і оцінка ситуації відсутні, всі думки заполонили підрахунки...даний форум як ліки, антидот..
Невже стільки людей при розумі влізли б в оце? Здається, все серйозніше, ніж ми уявляємо
Я погоджуюсь з Вашими гіпотезами.
У їхній структурі все розраховано і продумано до дрібниць.

За такое надо наказывать этих ypoдoв ? при чем жестоко ?☠️ .. если государству пофиг на народ,а это 100 % так и есть,то самим надо решать свои проблемы ⚔️☠️

Назад
Угорі