Лавстори
Форумчанин
- Дописи
- 590
- Реакції
- 464
- Бали
- 5280
Лавстори не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та знайду... Я буду не я, якщо не знайду...Shanti, тоді надія є, знайдете... тим паче, що містечко невелике.
Я йому руки повідривала б, але сьогодні краще придумала...Shanti, Значит точно сбежит!Кудабы не вывезли,сама сказала,вся в хозяйку!Выкрутится!Вернётся!А ты его найдёшь и яйца оторвешь!Жаль,что.ядалеко.Я такими люблю завтракать!
На вигляд років 16-18...Это,что малолетка?
Вранці забираю оголошення)) Буду клеїти...Shanti, Маленько не тот возраст,чтоб аж до кражи собаку хотеть.Не отчаиваться,вот что.Мы когда хозяев искали ,клеили фотки везде.Быстрее,чем инет срабатывало
Я взагалі-то сплю, але мало... Звичка...
І таке можливо... Але, якщо дізнається чия вона, то навряд чи ризикне зв'язуватись...Мне руны говорят,что он спер для вознаграждения за собаку.
Провчу...Жадность тоже чудеса творит
Я впевнена на 100%, що знайду, а якщо я не знайду, то сама повернеться))Ты ВЕРЬ!Вера штука такая,к ней подход надо.А найдёшь,такие чудеса бывают.Еслиб не со мной,не поверила бы
Shanti А ты его найдёшь и яйца оторвешь!Жаль,что.ядалеко.Я такими люблю завтракать!
Воровать нехорошо...Всім добра))
Тю... Ти про що???Воровать нехорошо...
АгаТю... Ти про що???
??? Відповісти смайликом?))
Если можно??? Відповісти смайликом?))
Спасибо8===Э
З усією повагою)))