Нескінченний телефонний терор...

• Автор теми Автор теми Айка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я не знаю,які бо ігнорю... Кредит +, Ваша готівочка, Єгроші, Алєкскредіт, Грошівсім дістали усіх рідних і не дуже...а інші писарі

Бистрозайм,Майкредіт,Кредиткаса,Дінеро пишуть,Єврогроші не забувають,птшуть щоранку. Кашинський десь пропав. Моневео пропонували якусь акцію,тіпа спишуть заоблачні відсотки,але не судьба...бабосіків нєма...Містеркеш мовчить, наганяє проценти
Самые неприятные у вас Алексы, Мистер Кэш тот же сслоун могут продать и впаять исполнительную надпись. Остальные не так страшны, а кредит касса это пустозвоны, и любители писать письма.

Самые неприятные у вас Алексы, Мистер Кэш тот же сслоун могут продать и впаять исполнительную надпись. Остальные не так страшны, а кредит касса это пустозвоны, и любители писать письма.
В мене там малі суми були
В мене там малі суми були
По тілам

Я вам скажу по своєму досвіду, по досвіду інших форумчан ... Не кожні друзі можуть зрозуміти і підтримати, так само як і родичі, і дуже близькі люди...
я дуже радий, що в мене саме такі рідні та друзі 90%

А ось таке потрібно пережити, зато потім дізнаєтесь " ху із ху"...
Вже зрозуміла хто є хто...
В
я дуже радий, що в мене саме такі рідні та друзі 90%
В мене нема підтримки
До мене від 4-Ї ранки пробує додзвонитись ось це созданіє , лиш я навідміну від нього сплю в такі часи ))))
Мене й маму поставили на ніч на продзвон 12,3ночі,6 ранку...в мене то без звуку,а мама на нєрвах,питала,шо це за хєрня була...

Останнє редагування:
Я думав кредит каса страшні але виявились самі спокійні, лише до мене дзвонили по 10 раз на день і листи присилали а так нікого не тривожили більше.

Включаю...потім приходить по 18 голосових від усіх,хто не додзвонився...але я їх не прослуховую

Тоже варіант...
Я тримала телефон на беззвучному режимі, бо не могла по роботі змінити сімку. Звикла. Потерпіть. Потрезвонять і зрозуміють, що глухо і з часом піде все на спад. Успіхів.

Телефонний терор продовжується...сімку замінити не можу, встановила гетконтакт, але прийшлося знести програму, так як телефон став глючити...ніяк не можу купити новий через ці г....ні мфчмо. Дзвонять вдень і вночі. За сутки до 300 дзвінків,а то й більше...з лютого. Вже в ЛК не заходжу, щоб не викликати агресії в шарашок і не бачити тих н....них сум. Можливо таке,що я була платоспроможним клієнтом, а тут повна ....опа? А я в ігнорі...сніжинка...Коли вже угомоняться ці трутні й перестануть дзвонити?
Вас волнует совсем не то, что нужно. Трутни они или нет, платежеспособная Вы или нет - это все лирика и пустое.
Всему что с Вами происходит, Вы сами позволяете случаться. То не могу, это не хочу и прочее и прочее.....
Запомните.....Тот кто имеет желание, найдет сотню возможностей, а тот кто не хочет - сотню причин. Подумайте над этим.

Эх, у меня только пару дней просрочки. Чувствую, ждет меня скоро веселый трезвон.

Эх, у меня только пару дней просрочки. Чувствую, ждет меня скоро веселый трезвон.
Смотря как вы собираетесь на это реагировать. Я убеждена что они звонят предложить мне ещё денег, а они мне уже не нужны.

Телефонний терор продовжується...сімку замінити не можу, встановила гетконтакт, але прийшлося знести програму, так як телефон став глючити...ніяк не можу купити новий через ці г....ні мфчмо. Дзвонять вдень і вночі. За сутки до 300 дзвінків,а то й більше...з лютого. Вже в ЛК не заходжу, щоб не викликати агресії в шарашок і не бачити тих н....них сум. Можливо таке,що я була платоспроможним клієнтом, а тут повна ....опа? А я в ігнорі...сніжинка...Коли вже угомоняться ці трутні й перестануть дзвонити?
Никогда
Они вам не звонят, это все плод вашего воображения...или как вы правильно заметили - телефон глючит...
Так не её же глючит,а телефон

Я думав кредит каса страшні але виявились самі спокійні, лише до мене дзвонили по 10 раз на день і листи присилали а так нікого не тривожили більше.
[/QUOTE]
Щоранку смс "оплатіть борг...", але сума не збільшується

Вас волнует совсем не то, что нужно. Трутни они или нет, платежеспособная Вы или нет - это все лирика и пустое.
Всему что с Вами происходит, Вы сами позволяете случаться. То не могу, это не хочу и прочее и прочее.....
Запомните.....Тот кто имеет желание, найдет сотню возможностей, а тот кто не хочет - сотню причин. Подумайте над этим.
Так, напевно, треба переключатися на щось позитивне. Ви праві на всі 100/...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі