Нескінченний телефонний терор...

• Автор теми Автор теми Айка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 135
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В мене вже "глючить"... в голові.
Так и я о том. Успокойтесь, никто вам не звонит. Может и телефона у вас нет. Может телефоны еще и не придумали. Вариантов масса, как убедить себя успокоиться.

Имеется ввиду режим "не беспокоить", а не "полет".
Вообще производители телефонов красавцы...столько способов отморозить чмфошников придумали :)
Іноді й режим "політ" ставлю, тіпа на Кіпр лечу...

Забейте болт, представте что звонят просто какие-то спамеры, поставьте анти спам , и живите спокойно. Пусть звонят , а вам должно быть поx)))

Друзі завжди зрозуміють ситуацію і підтримають, ана інших потрібно забивати
Я вам скажу по своєму досвіду, по досвіду інших форумчан ... Не кожні друзі можуть зрозуміти і підтримати, так само як і родичі, і дуже близькі люди...

До мене від 4-Ї ранки пробує додзвонитись ось це созданіє , лиш я навідміну від нього сплю в такі часи ))))

Вкладення

• 784B7931-69AC-4F46-8D6B-E358BC5D4ACE.webp
    784B7931-69AC-4F46-8D6B-E358BC5D4ACE.webp
    43.4 Кб · Перегляди: 179
Они вам не звонят, это все плод вашего воображения...или как вы правильно заметили - телефон глючит...
Тоже варіант...
Вообще производители телефонов красавцы...столько способов отморозить чмфошников придумали :)
Так и я о том. Успокойтесь, никто вам не звонит. Может и телефона у вас нет. Может телефоны еще и не придумали. Вариантов масса, как убедить себя успокоиться.
Самовнушение?

Люблю включати режимчик "без зв'язку"...тіпа лечу на Кіпр... ех...мрії мої, мрії
Они вам внушают -заплатить, вы внушайте себе, что их нет ..
Дякуючи форуму, трохи заспокоїлася і настроюю себе на те, що від цього ніхто не вмирає....просто тимчасові незручності...живу далі

Люблю включати режимчик "без зв'язку"...тіпа лечу на Кіпр... ех...мрії мої, мрії
Так в чем проблема или уже кредиты не дают?:)
Ну на самом деле, дефолт это первый шаг к Кипру:) Проценты не набегают, со временем или простится или погасится...и вон он...Кипр встречай Айку :)

В мене біля 2х місяців,чудово себе почуваю,всі друзі й близькі підтримують...Дзвінків навіть не помічаю,мені всі їх потуги до одного місця.. Посилаю їх на 3 букви....В суд...

Я вам скажу по своєму досвіду, по досвіду інших форумчан ... Не кожні друзі можуть зрозуміти і підтримати, так само як і родичі, і дуже близькі люди...
Спочатку дзвонили мені, чекали, щоб набігли про
Так в чем проблема или уже кредиты не дают?:)
Ну на самом деле, дефолт это первый шаг к Кипру:) Проценты не набегают, со временем или простится или погасится...и вон он...Кипр встречай Айку :)
Точно...не дають ніде...Game over настав..
. Кіпр чекає!!!!!

Ну, 13 це не 30.. В мене було 7 чи 8 і 4 банка .. я вже не пам'ятаю, закрила майже всі, от тільки із шараг залишився кредит +, вони перекинули мій договір на Довіру,.. залишились тільки банки. Он ОТП вже з тиждень ніяк не угомониться наярюють кожний день...

Ну, 13 це не 30.. В мене було 7 чи 8 і 4 банка .. я вже не пам'ятаю, закрила майже всі, от тільки із шараг залишився кредит +, вони перекинули мій договір на Довіру,.. залишились тільки банки. Он ОТП вже з тиждень ніяк не угомониться наярюють кожний день...
В мене теж є банки... кредити й кредитки...
Як вилізти з цього г... й забути як страшний сон...

Як вилізти з цього г... й забути як страшний сон...
Я вам так скажу, посилайте їх і на тому все, я свої шараги почала закривати ще до того як попала на форум , і закривала зі всіма штрафами, пенями, відсотками, я їм стільки переплатила і коштів і нервів... А коли вже знайшла форум то на той час в мене залишилось десь дві- три шараги , тоді вже я була начитана, розумна , кредит касу заплатила за тіло, а от кредит+ .... Нехотіли....

А какие больше всех у вас активные?
Я не знаю,які бо ігнорю... Кредит +, Ваша готівочка, Єгроші, Алєкскредіт, Грошівсім дістали усіх рідних і не дуже...а інші писарі
Я не знаю,які саме, бо всіх ігнорю... Кредит +, Ваша готівочка, Єгроші, Алєкскредіт, Грошівсім дістали усіх рідних і не дуже...
Бистрозайм,Майкредіт,Кредиткаса,Дінеро пишуть,Єврогроші не забувають,птшуть щоранку. Кашинський десь пропав. Моневео пропонували якусь акцію,тіпа спишуть заоблачні відсотки,але не судьба...бабосіків нєма...Містеркеш мовчить, наганяє проценти

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі