Негативний відгук Тарас ( Tarass )

• Автор теми Автор теми yavahue
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
судебная практика как ветренная женщина: сегодня одним, а завтра другим)))
1734025553116.webp

ох, а чего так дорого капот покрасить? Вы же краскопультом это будете делать! Какие 5000 грн??? Дам гривен 300 или сам баллончиком покрашу.
💯 % жиза как она есть 🤣🤣🤣😳
Ну и Блудник свои дела сравнивает. Ну да, ну да. МФО и алименты — так похожи. А индивидуальность дел — это для него миф видать))) Но ему не объяснишь — он сам же писал — не хочу учиться новому, мне ок и так 🤣🤣🤣🤣

ДУмка грунтується на основі тих гонорарів які зазначені у виграшних справах, що читав на форумі, 6-7 тис грн. А як ви можете довести що інформація неправдива? Чи всі ваші відзиви оригінальні та перевірені на плагіат?
так, по-перше, у вас змішались "люди та коні")))
якщо ви уважно читали, що я вам писав, то я чітко зазначив, що необгрунтована думка стосовно шаблонності.

по-друге, бачили якісь теми на форумі.
ок, є таке)))
але, ви знаєте хто був кредитор по цій справі? яка робота проводилась?
якщо ні, то ви проводите порівняння, не володіючі всією інформацією, що вочевидь, є неправильним.

до речі, пара тем з витратами побільше 6-7 тисяч.

тож, як мінімум мої 5 справ, де витрати трохи більше ніж зазначена вами гілка.
відповідно, цей аналіз у вас трохи "хромає".
дозволю собі не передивлятись теми моїх колег, на предмет їх гонорарів)))

до речі, звертаю вашу увагу, що стягнуто 5000 витрат, не гарантує того, що сторона сплатила саме 5000)))
сума витрат може бути зменшена))) а може...о диво, хтось сплатив 3000, а отримав 7000. і таке буває)))

по-третє, вкотре звертаю увагу, що ніхто ні кого не примушував до співпраці, як і не примушував сплачувати 1000, 5000, 10 000.
мною було запропоновано ті умов, які, я вважав за необхідне. на цьому крапка))))
кожен товар/послуга/робота...будь що, вартує рівно стільки, скільки за нього/неї готові заплатити.

по-четверте, я не маю наміру доводити вам, шаблонний відзив чи ні, бо:
а) не, я вигадав шаблонність відзову. Не можете довести свою думку, а як ви написали - не можете, тож можна просто вибачитись за необгрунтованість та "закрити на цьому тему";
б) відповідно до укладеного договру між мною та ТС (до речі, про що ТС напевно забув), сторони повинні зберігати конфіденційність інфомрації, що стала їм відома. Тож, без порушення цих умов, я не можу надати переконливі докази. вочевидь, я цього робити не буду.
в) не хочу, бо не бачу в цьому сенсу.

Останнє редагування:
Цікаво спитати,а сума гонорару змінюється від суми боргу в позові? наприклад, договори однакові на 50000 і на 100000грн.

Цікаво спитати,а сума гонорару змінюється від суми боргу в позові? наприклад, договори однакові на 50000 і на 100000грн.
треба розуміти, хто кредитор, який буде обсяг роботи.
умовно кажучи, юніт капітал спамлять "відповідями на відповіді, після відповіді", відповідно на це все треба реагувати.
тож, якщо сума позову по справі буде 20 000, вартість, принаймні, моєї роботи, може бути більше ніж по позову у 50 000 тисяч, по кредитору, який не завалює суд листами.
або тіж єапб..одна справа коли вони подають позов по 1-2 договорох, інша коли їх 7, наприклад.
а сума може бути одна й таж сама.
і так, я звертаю увагу на суму позову.

ну..і напевно, самий головний критерій, для мене, - це моє внутрішнє переконання, що моя робота, саме по цій справі коштує 5000 або 50 000.

багато є нюансів, на які, я звертаю увагу.

Особисто в мене є інша шкала - є люди які хочуть залізти на шию, завісити ніжки і тримаючи за вуха направляти куди вони хочуть.
Для таких дзвінки о 22-23 вечора і претензії - чому ви ще не зробили, я ж вам документи о 15.00 скинув? Цілковита норма. І для таких людей я роблю магію.
*2-5 цінник.
Тоді я розумію за що знущаються над моєю нервовою системою.
Хоча можу легко консультувати о 22-24, але лише якщо вільний. А не тоді коли цього хоче людина ще й претензії закидає

Особисто в мене є інша шкала - є люди які хочуть залізти на шию, завісити ніжки і тримаючи за вуха направляти куди вони хочуть.
Для таких дзвінки о 22-23 вечора і претензії - чому ви ще не зробили, я ж вам документи о 15.00 скинув? Цілковита норма. І для таких людей я роблю магію.
*2-5 цінник.
Тоді я розумію за що знущаються над моєю нервовою системою.
Хоча можу легко консультувати о 22-24, але лише якщо вільний. А не тоді коли цього хоче людина ще й претензії закидає
Бідна психіка юристів. Молоко треба доплачувати за вредність :sarcastic:

*2-5 цінник.
А як ви оприділяєте, це такий клієнт чи не такий і який йому цінник озвучувати спочатку?))

Тут більше питання про професійну етику , якщо спеціаліст бачить , що справа безнадійна , то він про це говорить ( як це зробили два спеціалісти перед цим ) , а не кидає соломинку потопельнику з метою власної наживи , та ще й по прайсу вдвічі-тричі вище ринку.

Тут більше питання про професійну етику , якщо спеціаліст бачить , що справа безнадійна , то він про це говорить ( як це зробили два спеціалісти перед цим ) , а не кидає соломинку потопельнику з метою власної наживи , та ще й по прайсу вдвічі-тричі вище ринку.
дайте відповідь на два простих питання:
1. ви були ознайомлені з ризиками чи ні?
2. я на вас тиснув, щодо нашої співпраці?

Це маніпулятивні питання ,а не прості ) . Я залишив тематичний відгук у відповідній темі з суб'єктивним враженням про нашу співпрацю , це нормальний робочий процес

Це маніпулятивні питання ,а не прості ) . Я залишив тематичний відгук у відповідній темі з суб'єктивним враженням про нашу співпрацю , це нормальний робочий процес
не бачу нічого маніпулятивного.
прості питання: ви отримали інформацію, що справа може бути програна? та на якій підставі така справа може бути програна?
я на вас тиснув щодо співпраці? може вмовляв? чи ще якось примушував до нашої співпраці?
Дайте будь ласка відповіді.

бо на мій погляд, це не тематичний відгук, а викид емоцій, спроба знайти винуватого, назвіть як завгодно, а не відгук, який відображає роботу юриста/адвоката

Це ваш суб'єктивна і упереджена думка.

Це схоже на спробу людини яка не може прийняти поразку знайти винного. І чомусь винний в цьому адвокат, а не той хто цей пост написав. Я вважаю що тему треба закривати, бо це був тупо пшик, тому що автор навіть не може пояснити що не так, в чому проблема і навести чіткі аргументи.

Це схоже на спробу людини яка не може прийняти поразку знайти винного. І чомусь винний в цьому адвокат, а не той хто цей пост написав. Я вважаю що тему треба закривати, бо це був тупо пшик, тому що автор навіть не може пояснити що не так, в чому проблема і навести чіткі аргументи.
Все було чітко описано і пояснено, читайте попередні пости. я не можу кожному відповідати персонально з розжовуванням теми

дякую за об'єктивну оцінку викладених обставин.

Простий приклад , що таке професійна етика для тих хто не розуміє.

Є пацієнт який потребує важкої операції , всі хірурги відмовляються від нього, бо розуміють , що пацієнт цю операцію не переживе, але знаходиться один , який вирішує робити цю операцію і пацієнт помирає на операційному столі . Що краще для пацієнта провести останні дні в колі рідних чи провалятись ці дні по лікарнях з трубками у всіх можливих місцях ? І хто цей хірург самовпевнений не професіонал чи просто ремесленник , який заробляє гроші і результат йому не цікавий ?

Це просто питання етики і деонтології, а етику точно викладають на юр факах

Простий приклад , що таке професійна етика для тих хто не розуміє.

Є пацієнт який потребує важкої операції , всі хірурги відмовляються від нього, бо розуміють , що пацієнт цю операцію не переживе, але знаходиться один , який вирішує робити цю операцію і пацієнт помирає на операційному столі . Що краще для пацієнта провести останні дні в колі рідних чи провалятись ці дні по лікарнях з трубками у всіх можливих місцях ? І хто цей хірург самовпевнений не професіонал чи просто ремесленник , який заробляє гроші і результат йому не цікавий ?

Це просто питання етики і деонтології, а етику точно викладають на юр факах
Ви закатили пост-істерику тому що вам адвокат сказав що може вирішити ваше питання (значить є якийсь план дій), але правові послуги будуть коштувати не 2 гривні і вас це обурило. От що я бачу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі