Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
судебная практика как ветренная женщина: сегодня одним, а завтра другим)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
судебная практика как ветренная женщина: сегодня одним, а завтра другим)))
ох, а чего так дорого капот покрасить? Вы же краскопультом это будете делать! Какие 5000 грн??? Дам гривен 300 или сам баллончиком покрашу.
так, по-перше, у вас змішались "люди та коні")))ДУмка грунтується на основі тих гонорарів які зазначені у виграшних справах, що читав на форумі, 6-7 тис грн. А як ви можете довести що інформація неправдива? Чи всі ваші відзиви оригінальні та перевірені на плагіат?
треба розуміти, хто кредитор, який буде обсяг роботи.Цікаво спитати,а сума гонорару змінюється від суми боргу в позові? наприклад, договори однакові на 50000 і на 100000грн.
Особисто в мене є інша шкала - є люди які хочуть залізти на шию, завісити ніжки і тримаючи за вуха направляти куди вони хочуть.Цікаво спитати,а сума гонорару змінюється від суми боргу в позові? наприклад, договори однакові на 50000 і на 100000грн.
Бідна психіка юристів. Молоко треба доплачувати за вредністьОсобисто в мене є інша шкала - є люди які хочуть залізти на шию, завісити ніжки і тримаючи за вуха направляти куди вони хочуть.
Для таких дзвінки о 22-23 вечора і претензії - чому ви ще не зробили, я ж вам документи о 15.00 скинув? Цілковита норма. І для таких людей я роблю магію.
*2-5 цінник.
Тоді я розумію за що знущаються над моєю нервовою системою.
Хоча можу легко консультувати о 22-24, але лише якщо вільний. А не тоді коли цього хоче людина ще й претензії закидає

А як ви оприділяєте, це такий клієнт чи не такий і який йому цінник озвучувати спочатку?))Для таких дзвінки о 22-23 вечора і претензії - чому ви ще не зробили, я ж вам документи о 15.00 скинув? Цілковита норма. І для таких людей я роблю магію.
*2-5 цінник.
Гадають на кавовій гущі )))А як ви оприділяєте, це такий клієнт чи не такий і який йому цінник озвучувати спочатку?))
дайте відповідь на два простих питання:Тут більше питання про професійну етику , якщо спеціаліст бачить , що справа безнадійна , то він про це говорить ( як це зробили два спеціалісти перед цим ) , а не кидає соломинку потопельнику з метою власної наживи , та ще й по прайсу вдвічі-тричі вище ринку.
не бачу нічого маніпулятивного.Це маніпулятивні питання ,а не прості ) . Я залишив тематичний відгук у відповідній темі з суб'єктивним враженням про нашу співпрацю , це нормальний робочий процес
Все було чітко описано і пояснено, читайте попередні пости. я не можу кожному відповідати персонально з розжовуванням темиЦе схоже на спробу людини яка не може прийняти поразку знайти винного. І чомусь винний в цьому адвокат, а не той хто цей пост написав. Я вважаю що тему треба закривати, бо це був тупо пшик, тому що автор навіть не може пояснити що не так, в чому проблема і навести чіткі аргументи.
А, ну, ладно. Пойду почитаю. Хотел вопрос задать , но ладноя не можу кожному відповідати персонально з розжовуванням теми
дякую за об'єктивну оцінку викладених обставин.Це схоже на спробу людини яка не може прийняти поразку знайти винного. І чомусь винний в цьому адвокат, а не той хто цей пост написав. Я вважаю що тему треба закривати, бо це був тупо пшик, тому що автор навіть не може пояснити що не так, в чому проблема і навести чіткі аргументи.
Ви закатили пост-істерику тому що вам адвокат сказав що може вирішити ваше питання (значить є якийсь план дій), але правові послуги будуть коштувати не 2 гривні і вас це обурило. От що я бачуПростий приклад , що таке професійна етика для тих хто не розуміє.
Є пацієнт який потребує важкої операції , всі хірурги відмовляються від нього, бо розуміють , що пацієнт цю операцію не переживе, але знаходиться один , який вирішує робити цю операцію і пацієнт помирає на операційному столі . Що краще для пацієнта провести останні дні в колі рідних чи провалятись ці дні по лікарнях з трубками у всіх можливих місцях ? І хто цей хірург самовпевнений не професіонал чи просто ремесленник , який заробляє гроші і результат йому не цікавий ?
Це просто питання етики і деонтології, а етику точно викладають на юр факах