Негативний відгук Тарас ( Tarass )

• Автор теми Автор теми yavahue
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ви закатили пост-істерику тому що вам адвокат сказав що може вирішити ваше питання (значить є якийсь план дій), але правові послуги будуть коштувати не 2 гривні і вас це обурило. От що я бачу
[POSTS=300]"Виноватый должен быть всегда "[/POSTS]

Ви закатили пост-істерику тому що вам адвокат сказав що може вирішити ваше питання (значить є якийсь план дій), але правові послуги будуть коштувати не 2 гривні і вас це обурило. От що я бачу
Тарас перелогінся під свій акк )

Простий приклад , що таке професійна етика для тих хто не розуміє.

Є пацієнт який потребує важкої операції , всі хірурги відмовляються від нього, бо розуміють , що пацієнт цю операцію не переживе, але знаходиться один , який вирішує робити цю операцію і пацієнт помирає на операційному столі . Що краще для пацієнта провести останні дні в колі рідних чи провалятись ці дні по лікарнях з трубками у всіх можливих місцях ? І хто цей хірург самовпевнений не професіонал чи просто ремесленник , який заробляє гроші і результат йому не цікавий ?

Це просто питання етики і деонтології, а етику точно викладають на юр факах
Ну, рад увидеть здесь специалиста с этики. Может объясните тогда мне один момент. Врач поступил правильно, так как был один шанс из ста, а по этическому кодексу он должен был сделать все что мог. Не получилось, бывает. Но вот незадача — пациент принадлежал к народу где оперировать запрещено, с точки зрения этики в том числе. Но врач не знал. Так он нарушил этические нормы или нет? ПС вопрос 1 курса, однако.

Є пацієнт який потребує важкої операції , всі хірурги відмовляються від нього, бо розуміють , що пацієнт цю операцію не переживе, але знаходиться один , який вирішує робити цю операцію і пацієнт помирає на операційному столі . Що краще для пацієнта провести останні дні в колі рідних чи провалятись ці дні по лікарнях з трубками у всіх можливих місцях ? І хто цей хірург самовпевнений не професіонал чи просто ремесленник , який заробляє гроші і результат йому не цікавий ?

Я рахую що завжди є шанс на життя.Навіть коли це 1%.

Авторе теми, а який результат ви б хотіли отримати зараз?

Впевнений, що тема не просто для поділитись.

Вот не согласна. Реальный случай. Все говорили, что бессмысленно делать операцию, лучше дать помереть. Но один сказал, что шансы очень мизерные. В итоге операцию провели, 2 года человек прожил еще.

Я коли наймав адвоката (іншого), я відразу попрощався з грошами та був готовий до програша. Бо я читав форум, та знав що гарантій нема. Адвокат це лише можливість. А як далі буде, ніхто не знає.
Я не знаю хто сказав клієнту що буде виграш 100%. Адвокат, чи сам клієнт вигадав, але так не працює. У кредитора теж є юристи.

Знайомий юрист розповідав, що в нього був випадок, коли дві справи які він вів слухались в одного судді. Справи ідентичні, тільки суми були різні. Одну справу юрист виграв, іншу програв. Він так і не зрозумів, чому в однакових справах, по одному банку один суддя прийняв різні рішення.
Так що не все в можливостях юриста, інколи сама доля проти.

Знайомий юрист розповідав, що в нього був випадок, коли дві справи які він вів слухались в одного судді. Справи ідентичні, тільки суми були різні. Одну справу юрист виграв, іншу програв. Він так і не зрозумів, чому в однакових справах, по одному банку один суддя прийняв різні рішення.
Так що не все в можливостях юриста, інколи сама доля проти.
Ксения, ты и Шушаника сделали правильное замечание. Ответ, как ни парадоксально, в моей задачке выше. Её нам приводил в пример один старенький академик. Даже не знаю жив ли он сейчас. Если захочешь — могу написать ответ в личку. Здесь пока писать не буду, подожду ответа автора темы 😉

Ксения, ты и Шушаника сделали правильное замечание. Ответ, как ни парадоксально, в моей задачке выше. Её нам приводил в пример один старенький академик. Даже не знаю жив ли он сейчас. Если захочешь — могу написать ответ в личку. Здесь пока писать не буду, подожду ответа автора темы 😉
Пиши.

А як ви оприділяєте, це такий клієнт чи не такий і який йому цінник озвучувати спочатку?))
По банкрутствам цінник фіксований. Але є люди які хочуть відгук/заперечення щоб їм підготували ввечері, тому що всі інші адвокат з форуму вже відмовились. В 99% я пишу що займаюсь лише банкрутствами, лише якщо когось досить сильно придало можу взятись....
Озвучується, що спочатку треба ознайомитись з матеріалами і озвучити людині вартість послуг. Але коли людина на цій стадії починає "качати" права і вимагати, то цінник стає *2-5.
Останній раз я брався підготувати відгук/заперечення, мабуть, ще в травні-червні... Це просто не моя сфера, тому я відправляю або до Юрісто або до Тараса...

Бідна психіка юристів. Молоко треба доплачувати за вредність :sarcastic:
Після спілкування з деякими - так... Була одна справа (банкрутство юр.особи). В минулого засновника рейдернули підприємство. Що тільки він не робив, але грошей на суди немає, законні підстави в нього забрати - були, тому дід займався тим що всіх задовбував особисто/по телефону. Через 6 місяців знайомства я його заблокував, спілкувався з його адвокатом. Від нього - "мізки через вуха витікали".
Якийсь раз дід скидає деякі документи робочі, які виявились витягами з АРМОРА.
Дід в 23 помер від віку (під 80 років було людині), а в мене СБУ при перевірці документів знайшло на телефоні витяги з АРМОРА і 4 години я доводив що я не верблюд...
В таких ситуаціях потрібно не молоко видавати а 0.5 віскаря.

Чомусь ніхто не пише негативні відгуки або поради . Я напишу негативний доствід з Tarass . Він був перший адвокат котрому написав з форуму, але почав співпрацювати з іншими . Дуже успішо, були перемоги і на 100к і на тіло . Останній суд всі адвокати з форуму відмовились крім звичайно Тараса. Він вміє обнадіяти , але так щоб потім вийшло ніби це ваше рішення. Тарас завжди використовує один прийом - наприклад " Я не бачу , що тут є кома перед буквою А" І людина не знайома з юрисприденцією вирішить , що це воно, соломинка для утопающого. Але Тарас не скаже , що це смішний аргумкент для суду і ніхто не звверне увагу на цю дрібничку. Тобто Тарас не скаже , що шансів не має ( інші юристи в аналогічній ситуації відмовлялись Калінін, Юристо2020) . Також в договорі з Тарасом немає мови про консультативні послуги , тільки мова про те , що він підготує документи. але ніх то не читає договори правда ? В результаті він в явно безнадійній справі захотів 10к за свою "роботу" ( що в рази вище за прайс інших адвокатів ) з компенсацією за правову допомогу ( вона тільки у випадку перемоги надається ) , про якість написання відзиву теж є претензії ( куски шаблону які не мають відношення до справи ) . З цим юристом я відчув , що для нього це просто ремесло , джерело доходу не залежно від результату, чого з іншими юристами я не помітив ( є доствід з Калініним і Юристо2020)

Як результат повний провал в суді, тіло , відсотки + витрати на юриста

Отже інструкція для роботи з Тарасом.
Якщо він каже " Я не бачу тут чогось там " краще дізнайтесь думку інших юристів , бо те що він там не бачить не означає, що це вагомий аргумент для суду.
Перевіряйте текст відзиву навіть на банальні куски шаблону , які він забув видалити , а обгрунтування вже відповідно своїй експертизі.
Його фраза , що результат має шанси 50/50 не відповідає дійсності, якщо інші юристи не бачать перспектив в цій справі, то ймовірність перемоги в такій справі прямує до нуля.
Я с Тарасом работаю больше года. Не несите чушь это раз. Про других юристов не менее негативные отзывы слышала. Это ничего не говорит об их компетенции. Если вы хоть немного интересовались бы мат частью, то вы бы это понимали. Тем более, что о 100 процентной гарантии речи не было и быть не могло априори. Ведете себя, как обиженка, вот честно.

Останнє редагування:
Ви знаєте в моєї мами нещодавно був суд по кредтці ПУМБ. І всі адвокати відмовили: форумні, не форумні, навіть Тарас. Тому якщо всі відмовляються, а хтось таки дав вам шанс - це вже щось. Друге діло якщо ви вже впевнені, що не варто боротися після відмов.

Останнє редагування:
Потрібно бути реалістом. Якщо два адвокати відмовили, а один погодився, значить Ваші шанси на перемогу 1/3. Плюс інші чинники, в судді в той день кава вибігла на плиту, на нозі мозоль, Ретроградний Меркурій і Ваші шанси уже 1/6.
Оффтоп
Лед тронулся господа присяжньіе заседатели :sarcastic:
[POSTS=25000]І що це було?[/POSTS]

По банкрутствам цінник фіксований. Але є люди які хочуть відгук/заперечення щоб їм підготували ввечері, тому що всі інші адвокат з форуму вже відмовились. В 99% я пишу що займаюсь лише банкрутствами, лише якщо когось досить сильно придало можу взятись....
Озвучується, що спочатку треба ознайомитись з матеріалами і озвучити людині вартість послуг. Але коли людина на цій стадії починає "качати" права і вимагати, то цінник стає *2-5.
Останній раз я брався підготувати відгук/заперечення, мабуть, ще в травні-червні... Це просто не моя сфера, тому я відправляю або до Юрісто або до Тараса...
Взагалі з людьми важко працювати. Не вгадаєш, що там може вилізти(

ну вот....взяли и раскусили мой коварный план, по переключению внимания((((
раз спалился, что сам себя хвалю с Ґігерша, решил создать клона и безосновательно обхаять святого человека....
а не тут то было((((
обидно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі