Чомусь ніхто не пише негативні відгуки або поради . Я напишу негативний доствід з Tarass . Він був перший адвокат котрому написав з форуму, але почав співпрацювати з іншими . Дуже успішо, були перемоги і на 100к і на тіло . Останній суд всі адвокати з форуму відмовились крім звичайно Тараса. Він вміє обнадіяти , але так щоб потім вийшло ніби це ваше рішення. Тарас завжди використовує один прийом - наприклад " Я не бачу , що тут є кома перед буквою А" І людина не знайома з юрисприденцією вирішить , що це воно, соломинка для утопающого. Але Тарас не скаже , що це смішний аргумкент для суду і ніхто не звверне увагу на цю дрібничку. Тобто Тарас не скаже , що шансів не має ( інші юристи в аналогічній ситуації відмовлялись Калінін, Юристо2020) . Також в договорі з Тарасом немає мови про консультативні послуги , тільки мова про те , що він підготує документи. але ніх то не читає договори правда ? В результаті він в явно безнадійній справі захотів 10к за свою "роботу" ( що в рази вище за прайс інших адвокатів ) з компенсацією за правову допомогу ( вона тільки у випадку перемоги надається ) , про якість написання відзиву теж є претензії ( куски шаблону які не мають відношення до справи ) . З цим юристом я відчув , що для нього це просто ремесло , джерело доходу не залежно від результату, чого з іншими юристами я не помітив ( є доствід з Калініним і Юристо2020)
Як результат повний провал в суді, тіло , відсотки + витрати на юриста
Отже інструкція для роботи з Тарасом.
Якщо він каже " Я не бачу тут чогось там " краще дізнайтесь думку інших юристів , бо те що він там не бачить не означає, що це вагомий аргумент для суду.
Перевіряйте текст відзиву навіть на банальні куски шаблону , які він забув видалити , а обгрунтування вже відповідно своїй експертизі.
Його фраза , що результат має шанси 50/50 не відповідає дійсності, якщо інші юристи не бачать перспектив в цій справі, то ймовірність перемоги в такій справі прямує до нуля.