Негативний відгук Тарас ( Tarass )

• Автор теми Автор теми yavahue
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
тоді, ви просто, безпідставно, обезцінили мою роботу)))
чому? бо можете))))

до речі, звертаю вашу увагу, на те, що я написав задаючи вам питання "Чому?".

там чітко зазначено, що у вказаній справі подався не лише відзив на позов. і чітко вказано, що я не беру оплату за якийсь конкретний документ.
я або займаюсь справою до винисення рішення судом, або ні.
і так, час витрачений на спілкування з клієнтом, надання консультацій/відповідей/сперечення/узгодження позиції та інше, також платний)))

Вы можете самостоятельно выучиться и окончить юридическую академию. Там всего пять лет.
Потом, сущие пустяки, получаете ксиву адвоката и пишете НЕшаблонный отзыв совершенно бесплатно.
Screenshot_2024-12-12-18-32-19-438_com.android.chrome-edit.jpg

- ох, а чего так дорого капот покрасить? Вы же краскопультом это будете делать! Какие 5000 грн??? Дам гривен 300 или сам баллончиком покрашу.
Ой йой йой...
Це казки.
Після 5 років ще 3-4 роки треба посидіти на мінімальній ЗП, щоб набратись стажу, потім ще здати адвокатський, це 2-3 тис $ (без хабарів за екзамен.).
Потім ще 1-2 роки консультувати/працювати як адвокат щоб набити руку... А потім вже можна брати 5, 10, 20+ тис за свою роботу...
В середньому для норм доходів (якщо не брати до уваги ковід, війну і т.д. які просто ламають всі плани) потрібно не менше 10 років покласти щоб вийти на +/- заробітки адвокатом і набити руку

Тому що це просто шаблонний відзив, без відвідування засідань.
По-перше, звідки ви знаєте що відзив шаблонний чи ні? По-друге, кожна справа з індивідуальними особливостями і тут вже відзив чи ще щось точно не "шаблоні". По-третє, головне результат і він нажаль залежить не тільки від адвоката а ще від суду.

Хіба в мфо є комісія за обслуговування рахунку?
Суддя і кредитор вважають що є.
Я - що це незаконно.
По факту дав пораду боржнику звернутись до свого адвоката щоб скасовувати. Досить велика сума...

Ой йой йой...
Це казки.
Після 5 років ще 3-4 роки треба посидіти на мінімальній ЗП, щоб набратись стажу, потім ще здати адвокатський, це 2-3 тис $ (без хабарів за екзамен.).
Потім ще 1-2 роки консультувати/працювати як адвокат щоб набити руку... А потім вже можна брати 5, 10, 20+ тис за свою роботу...
В середньому для норм доходів (якщо не брати до уваги ковід, війну і т.д. які просто ламають всі плани) потрібно не менше 10 років покласти щоб вийти на +/- заробітки адвокатом і набити руку
Я не стал шокировать пользователя.
А вообще, да, знаю это. 2-3к$ это уже неактуально... Там сумма существенно больше...

, знаю это. 2-3к$ это уже неактуально...
2-3 - це оплата адвоката який візьме на стажування і реально буде тягати, а не посадить на місяць бумажки сортувати по кольору/розміру чи скаже "через місяць приходь, я все підпишу".
Сам екзамен (офіційна плата) 7-10 тис приблизно...
Можна за дешево стати аби ким, хто буде проти справи. Або треба гроші щоб стати кимось...

Ой йой йой...
Це казки.
Оффтоп
Ви оце пишете як моя подруга))) 1:1) теж адвокат, але не кредитами займається)

Суддя і кредитор вважають що є.
Я - що це незаконно.
По факту дав пораду боржнику звернутись до свого адвоката щоб скасовувати. Досить велика сума...
Так як може бути комісія за обслуговування рахунку якщо рахунок не відкривається а кошти просто переводяться на карту чи я щось не так розумію? Можливо комісія за видачу?

Так як може бути комісія за обслуговування рахунку якщо рахунок не відкривається а кошти просто переводяться на карту чи я щось не так розумію? Можливо комісія за видачу?
Комісії за видачу та обслуговування - заборонені. Є відповідна практика Верховного суду.
Тому що згідно закону про споживче кредитування - це безкоштовні послуги які входять до кредитного пакету

Просто пора уже считать деньги в своем кармане, а не в чужом.
ТАк я і не рахував, просто висловив свою думку та порівняв зі своїми справами ( я про фінансову винагороду), це ж ніби не заборонено правилами форуму.

Ви оце пишете як моя подруга))) 1:1) теж адвокат, але не кредитами займається)
Я приблизно з 11 року кручусь в цій сфері.
І лише-лише починаю виходити на +/- непогану зп. Мені радили в 18-19 отримати адвокатське, але вирішив пролізти в арбітраж... Це ще добавило кілька років до затягування....
А тепер є думка все-таки отримати адвокатське...
При цьому знайомий який пішов відучився на авто механіка 2 роки в ПТУ, зараз отримує 60-70 тис в місяць.
В мене такої зп не має... Сподіваюсь поки що...

тоді, ви просто, безпідставно, обезцінили мою роботу)))
чому? бо можете))))

до речі, звертаю вашу увагу, на те, що я написав задаючи вам питання "Чому?".

там чітко зазначено, що у вказаній справі подався не лише відзив на позов. і чітко вказано, що я не беру оплату за якийсь конкретний документ.
я або займаюсь справою до винисення рішення судом, або ні.
і так, час витрачений на спілкування з клієнтом, надання консультацій/відповідей/сперечення/узгодження позиції та інше, також платний)))
В залежності від того що ви розумієте під безпідставно знеціненим. Я висловив свою думку. Просто читав на форумі що консультація та вивчення матеріалів безкоштовно. А ви навіть за спілкування з клієнтом берете.

В залежності від того що ви розумієте під безпідставно знеціненим. Я висловив свою думку.
ви висловили необгрунтовану думку, в якій зазначена неправдива інформація, яка, очевидно, применшує мою роботу в данній справі.

ви висловили необгрунтовану думку, в якій зазначена неправдива інформація, яка, очевидно, применшує мою роботу в данній справі.
ДУмка грунтується на основі тих гонорарів які зазначені у виграшних справах, що читав на форумі, 6-7 тис грн. А як ви можете довести що інформація неправдива? Чи всі ваші відзиви оригінальні та перевірені на плагіат?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі