- Дописи
- 9257
- Рішення
- 1
- Реакції
- 26995
- Бали
- 2693
LeTa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот и я об этом.Предательство ниже всего
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот и я об этом.Предательство ниже всего
согласен что подло!но увы!Вот и я об этом.
И оно имеет много форм... к сожалениюПредательство ниже всего
лично я шуткую и занимаюсь флудоманией!впрочем как всегда!Ух, яка тема пізнавальна...!)
Прочитала коментарі і відразу видно, хто як себе поводить, які принципи у тих людей, які дають поради...
Саме смішно, що за цими коментарями приховані глибокі комплекси, життєві події, ситуації і образи... Люди, які не відбулись і не проявили себе в питаннях сімейного благополуччя радять, як себе вести...))
Кожен судить по собі...)))
Не даром же говорят: друг познается в бедеУх, яка тема пізнавальна...!)
Прочитала коментарі і відразу видно, хто як себе поводить, які принципи у тих людей, які дають поради...
Саме смішно, що за цими коментарями приховані глибокі комплекси, життєві події, ситуації і образи... Люди, які не відбулись і не проявили себе в питаннях сімейного благополуччя радять, як себе вести...))
самая тяжелая форма какая?И оно имеет много форм... к сожалению
Так и есть.каждый судит со своей колокольни, и делится выводами и суждениями из личного опыта.Ух, яка тема пізнавальна...!)
Та не про дружбу тут мова...Не даром же говорят: друг познается в беде
Жена/муж должны быть не только любовниками, но и друзьями...Та не про дружбу тут мова...
Який адекватний друг порадить, що потрібно було собі нову половинку шукати "впрок"...???
вы намекаете на мою неадекватность?Та не про дружбу тут мова...
Який адекватний друг порадить, що потрібно було собі нову половинку шукати "впрок"...???
Слава Богу, не познала ее... Но готова услышать все вариантысамая тяжелая форма какая?
Подписываюсь под каждым словом! )Глупости... Мне нравится быть одной. Да, я была в браке. Но реально поняла, что это не для меня. Мне нравится быть одной, мне нравится самой принимать решения (пусть не правильные)... Но если я наху*вертила, виню исключительно себя!))) И в калл-центр работать точно не пойдуЛучше в сэконд-хэнд. Хоть при шмотье буду)
Прикро...Так и есть.каждый судит со своей колокольни, и делится выводами и суждениями из личного опыта.
согласен нужна перезагрузка!В мене теж вимальовується розлучення походу,сидимо в заду обоє,звинувачує у всьому мене,пропоную за кордон,підзаробити та перезапустити відносини,дати дітям нове життя без вічних боргів,відмовляється,і чомусь впевнений що через 3 місяця вона вже не буде одна(маю в цьому плані гіркий досвід)Ось і сушу голову що робить
Не повірю.Подписываюсь под каждым словом! )
Ну, роблячи акцент на тому, скільки дружин у вас, мій дорогий друже, було, то у вашій адекватності гріх не засумніватись...вы намекаете на мою неадекватность?
Они что у тебя размножаются? )у меня было 5 жен (гражданских и законных)и ничего живу! одна ушла вторая пришла!сейчас и киева думаю шестую цепануть!
И только наедине между собой,без советников.Прикро...
Ніхто навіть не поцікавився, що пов'язує автора з його дружиною, які ситуації вони разом переживали, чому він вирішив, що вона його покинула...
Як на мене, то розірвати всі відносини- це самий простіший шлях, його обирають слабкі люди. А вияснити все, розібратись і навіть, можливо, зберегти- такі дії потребують чималих "енергозатрат" і зважитись на такий крок зможуть, дійсно, серйозні, сміливі і відповідальні.
просто хочеться всплеска эмоции!я женат был один раз и отношения с бывшей довольно отличные!фарго написал правду!Не повірю.
Ну, роблячи акцент на тому, скільки дружин у вас, мій дорогий друже, було, то у вашій адекватності гріх не засумніватись...
Ви не змогли зрозуміти, що не створені для сім'ї, десь після третього разу???
Вам потрібні були "контрольні" спроби???