Щоденник На такому дні я ще не була

• Автор теми Автор теми Марина765
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 214
  • Перегляди Перегляди 13K
Тебя от человека без кредитов отделяют две вещи:
1. Строчки с цифрами в УБКИ;
2. Звонки мивинопоедателей.

Отнесись к этому, как к челленджу. Я вот поставил цель - до лета включительно закрыть свои грешки.
Щас война, деньги тратить особо некуда, только донатить и копить. Вот, еще и третья статья расходов появилась)
1. поx
2. Тоже если только мне.

Это фиговый челендж, мазохизмом отдает.

Одно в голове, будто проснулся... как-то ценности в жизни другие чувствуешь. И это совсем не деньги.

Кредитів близько 700 тисяч…Мфо всі що існують-всі є. Немає ні сил, ні бажання їсти, пити, спати. Забула що таке нормальний сон. Є дві дитини, мої маленьки красуні, у яких мама шматок лайна. Я не знаю як зі мною таке сталось. Ці довбані автомати які постійно вискакували в рекламі… я програла великі кошти і пішло поїхало. Перекривала один другим, потім брала нові, шов старі пролонгувати, напозичалися коштів у всіх в кого могла. Наразі все. Більше взяти нема де. Прострочення саме велике вже близько місяця. Дуже боюся цього моменту, коли подзвонять рідним. Вже набрехала що якісь разводіли мені дзвонять і вам можуть зателефонувати. Тупік. Я не хочу жити далі. Померти також не можу, бо моїм рідним прийдеться закривати всі мої борги. Зп мізерна. Тупо зіпсувала життя собі і своїй родині, яка поки що нічого не знає. Просто захотілось висказатись.
Була в такому ж як ви стані. Мені 53 роки, до 48 років взагалі ніколи не мала ніяких боргів і навіть кредитних карток. Неприємна безвихідна ситуація підштовхнула скористатися кредитною картою... Поступово затягнула цей борговий зашморг, бо боялась просрочки по банківському кредиту. Тому брала акційні пропозиції в МФО і незчулася як опинилася в пастці - 5 банків та 15 МФО. В грудні 2021 року знайшла цей форум і він врятував мені життя. Щиро вдячна всім причетним до існування цього форуму!!! Бажаю всім форумчанам і Вам Марина, стати фінансово вільними і щасливими! Я виконала всі рекомендації Бувалих і ось до сьогодні живу спокійно. Телефон змінила, соцмережі зачистила, мобільні додаткам обмежила доступ до контактів, зізналась чоловікові і сину. Вони зразу були в шоці, а потім підтримали. Коллектори не діставали ні мене, ні родичів, бо вчасно зробила всі необхідні кроки. Тільки потурбували мою однокласницю, що є публічна особа ))) Вона відправила їх за російським кораблем)) Бо з нею я не бачилась і не спілкувалась років 10. З кінця 2022 року почали на мене подавати до суду. І це теж виявилось не страшно. Взяла адвоката і це не так дорого. Першу справу виграли, була апеляція і тому тривала вона 1,5 роки. ЄАПБ хотіли з мене 18 000, а по фіналу вийшло 3000 і частину коштів за послуги адвоката мені повернули. Наразі є ще декілька позовів, один програний суд з Бізнес Позикою, але це теж не страшно. Буду погашати по 20% з зп. Планую банкротство. Це взагалі б був би для мене найкращий вихід, а можливо й для вас теж. Процедура не дешева, але там є можливість частинами оплатити. Тільки не купуйтесь на рекламу компаній, бо у них набагато дорожче і там теж є аферисти. Краще домовлятись з арбітражним керуючим, що має кейси успішної роботи з фізособами і має своїх адвокатів. Тут на форумі такий є. Тобто вихід є. Все не так страшно як Вам зараз здається. Ця ситуація просто урок, що треба засвоїти і зробивши висновки жити далі, знайти можливості самій собі заробити і самій собі дати ті фінансові ресурси яких вам так не вистачало. Саме тому вам захотілося стати як маленька дівчинка, що отримує все від батьків і не даючи цінності взамін іншим. Але ж ви вже не дитина і мусите відповідати. Та не засуджуйте себе, не займайтесь самоїдством, бо це не допоможе ні вам ні іншим, це не допомогає щось змінити, а лише може призвести до хвороб, депресії, залежностей і тп. А воно вам треба? Прийміть те що такою ви теж можете бути і ви вибрали бути такою тоді. І це вже в минулому і це не змінити. Визнайте і виберіть тепер інший шлях до достатку. Тоді ви діяли як маленька безвідповідальна дівчинка, а як би зараз діяла доросла відповідальна жінка і мама? І пам"ятайте, що щасливі діти віростуть у щасливої матері. Подбайте про щастя своїх дітей. Ви зможете і Вам це під силу!

Облом з закриттям бітів. Повинні були зайняти мені кошти, та облом. Може воно і на краще, шо менше людям буду винна… 4.11 виходжу в них на протермінування, навіть не уявляю що буде. Завтра в єгррші, 30.10 в крип си-те же биты, я так поняла. Мыслей в голове кроме этих-нет никаких…до конца октября ещё коллеге должна отдать 30 тыс грн, которые и в глаза не видела, даже не помню какую шаражку ими пролонгировала. Боже, как жить дальше, как принять это всё. Я не знаю откуда у вас столько смелости у всех-жить дальше обычную жизнь. Мне хочется спрятаться, провалиться, лишь бы это всё закончилось. Бедные мои родные, которые ещё даже не подозревают, в какое говно я их втянула. Сегодня буду рассказывать мужу и маме. Наступит ли мое завтра-ещё до конца не решила. Жить по прежнему не знаю как… спасибо вам всем большое!
і тільки помітив. Не позичайте більше гроші ні у кого. Стоп, тепер тільки віддавати.

Саме перше, не грати.По друге, родичі не будуть віддавати за вас борги, якщо не були поручителями. Маєте маленьких донечок, живіть для них. Звісно, сума велика. Просто їх програли. Тут багато хто зіпсував собі життя кредитами, хоч і не грали. Дзвонити будуть всім, кого знайдуть. Рідним розкажіть. Важко це зробити, але треба. Можете порадитися з адвокатами на рахунок банкрутства.Не тільки ви помилилися, багато таких як ви. Але з грою зав'язуйте. Хоча і грошей на гру вже і немає грошей.
Що я можу сказати. В мене найкраща сім’я в світі. Розказала чоловікові і мамі в п’ятницю. І про те що грала і про те що маю мфо в +- 40 компаніях, які гребла, аби тільки вони нічого не дізнались. Претензія була тільки одна-чому не розказала раніше? Чоловік відразу сказав пішли ті мфо в дупу, взяти з нас нічого. Вчора був один з найкращих днів за останні місяці, я дозволила собі забути про все і просто прожити його як наче нічого не було. Сьогодні зранку зайшла в єгррші, де вчора мав відбутися мін.платіж в розмірі 35тис при тілі 90. Сьогодні вже сума до погашення 102 тис одним платежем. Завтра понеділок і знову почнеться треш. 30.10 погашення крип си, не знаю що від них очікувать. А 4.11 біти, від них знаю що очікувать і від цього серце завмирає. Такі суми, мені просто здається що мене за них вб’ють і морально і фізично… інші мфо також виписують і в смс і в месендерах. Не можу відпустити це. Постійно дивлюсь в телефон, боюсь пропустити щось важливе, боюсь дзвінків від знайомих. Боюсь що буде з рідними, коли до них доберуться. Зараз я розумію що вони так відреагували, бо це ще їх не коснулось. Збирати кошти і чекати пропозицію за тіло немає можливості, бо зараз зосереджена на людях, яким обіцяла віддати в жовтні-листопаді, до кінця року… суцільний страх, що буде далі.

Я також жила у страху перед тим що мене очікує. Накривали різні думки, доходило до думок про суїцид, АЛЕ мені трапився цей форум і я взяла себе в руки. Тим паче що рідні не відвернулись від мене як я думала. Зараз кожен день, особливо коли накриває заходжу сюди і мене відпускає) дякую тим людям які тут знаходяться. 19 МФО і 3 банки з кредитами і кредитками. Загальна сума по тілам приблизно 450к
Соцмережі видалила, на телефоні антиспам і програма яка блокує дзвінки, режим "сніжинки" поки що, бо коштів все одно немає. Якщо платити їм їх хотєлки то це тільки відсотки 60к в місяць, при моїй зарплатні в 15.
І по людях також я винна, ще 300 дол. знайомій і 30к мамі. Зосереджена віддати людям, а потім подумаю про МФО в банки
Так що Ви не одна така, ми впораємось! Є для кого жити!))Все буде добре

Останнє редагування:
Я також жила у страху перед тим що мене очікує. Накривали різні думки, доходило до думок про суїцид, АЛЕ мені трапився цей форум і я взяла себе в руки. Тим паче що рідні не відвернулись від мене як я думала. Зараз кожен день, особливо коли накриває заходжу сюди і мене відпускає) дякую тим людям які тут знаходяться. 19 МФО і 3 банки з кредитами і кредитками. Загальна сума по тілам приблизно 450к
Соцмережі видалила, на телефоні антиспам і програма яка блокує дзвінки, режим "сніжинки" поки що, бо коштів все одно немає. Якщо платити їм їх хотєлки то це тільки відсотки 60к в місяць, при моїй зарплатні в 15.
І по людях також я винна, ще 300 дол. знайомій і 30к мамі. Зосереджена віддати людям, а потім подумаю про МФО в банки
Скільки по термінам вже маєте прострочення? Наскільки турбують оточення? Єгррші, каса, біти, є в вашому списку?

Скільки по термінам вже маєте прострочення? Наскільки турбують оточення? Єгррші, каса, біти, є в вашому спис
Єгроші і каса є, прострочки близько місяця, Єгроші кожен день намагаються зняти по 50 грн з карти (ще якісь компанії намагаються зняти кошти, але картка пуста), бітів немає, чогось не змогла їх взяти(слава богу що не вийшло), із оточення турбували поки що сусідку один раз, вона сказала що мене не знає, і маму турбують, вона також каже що не спілкується зі мною. Інші номери я давала свої, так що дзвінків по 200+ в день. я ні з ким не спілкуюсь, раз тільки написала бізнеспозиці що коштів не має. Шлють смс, такі в принципі як і вам
Від каси до речі крім смс начебто нічого

Єгроші і каса є, прострочки близько місяця, Єгроші кожен день намагаються зняти по 50 грн з карти (ще якісь компанії намагаються зняти кошти, але картка пуста), бітів немає, чогось не змогла їх взяти(слава богу що не вийшло), із оточення турбували поки що сусідку один раз, вона сказала що мене не знає, і маму турбують, вона також каже що не спілкується зі мною. Інші номери я давала свої, так що дзвінків по 200+ в день. я ні з ким не спілкуюсь, раз тільки написала бізнеспозиці що коштів не має. Шлють смс, такі в принципі як і вам
Від каси до речі крім смс начебто нічого
Зрозуміла. Я цих бітів боюсь капець. Начиталась, шо тепер до 4.11 посивію мабуть. Ще й на фоні терору від інших)) розумію що сама у всьому винна і що справа в моєму відношенні, та коли кожен день прилітає мільйон смс, то вимога, то передамо, то НЕГАЙНО, то ви порушили і тд. Постійна тривога, яка не відпускає і мізки відключаються

Зрозуміла. Я цих бітів боюсь капець. Начиталась, шо тепер до 4.11 посивію мабуть.
Погано читали.
Боїтесь чого?
Окрім дзвінків і смс, вони на відміну від легальних шараг, нічого більше не можуть.
Абсолютно нічого.
Я не раджу і не спонукаю до невіддачі займів будь-кому, але дивує що люди досі живуть страхами перед мамкіними отжиматєлями.

Зрозуміла. Я цих бітів боюсь капець. Начиталась, шо тепер до 4.11 посивію мабуть. Ще й на фоні терору від інших)) розумію що сама у всьому винна і що справа в моєму відношенні, та коли кожен день прилітає мільйон смс, то вимога, то передамо, то НЕГАЙНО, то ви порушили і тд. Постійна тривога, яка не відпускає і мізки відключаються
Да біти я так зрозуміла самі відбиті. Я останнім часом намагаюсь не читати смс, просто відкрила і закрила щоб не висіли непрочитані. Ще у вайбер і і вацапі вимкнула видимість, щоб вони не бачили що я прочитала їх повідомлення і поставила двухетапну перевірку, бо теле грам намагались зламати, але я так розумію що у деяких шараг є моя тел книга, бо сусідку ж якось знайшли і маму. В мене через місяць прострочок вже не така сильна тривога, тим паче що тут читаючи форум трохи стає легше

Да не звертайте увагу на ті смс, це всім розсилають.От як рекламу, тільки з іншим текстом.А пізніше будуть прилітати смс з пропозиціями взяти десь кредит, то ж не буде так це хвилювати?🤗
Переключіться на щось інше, книжки чи рукоділля, дома перестановку зробіть і т.п. ....допомагає.
Поступово і саме вирішення вашої ситуації прийде.
Саме головне, щоб всі ваші рідні були здорові і живі!

Що я можу сказати. В мене найкраща сім’я в світі. Розказала чоловікові і мамі в п’ятницю. І про те що грала і про те що маю мфо в +- 40 компаніях, які гребла, аби тільки вони нічого не дізнались. Претензія була тільки одна-чому не розказала раніше? Чоловік відразу сказав пішли ті мфо в дупу, взяти з нас нічого. Вчора був один з найкращих днів за останні місяці, я дозволила собі забути про все і просто прожити його як наче нічого не було. Сьогодні зранку зайшла в єгррші, де вчора мав відбутися мін.платіж в розмірі 35тис при тілі 90. Сьогодні вже сума до погашення 102 тис одним платежем. Завтра понеділок і знову почнеться треш. 30.10 погашення крип си, не знаю що від них очікувать. А 4.11 біти, від них знаю що очікувать і від цього серце завмирає. Такі суми, мені просто здається що мене за них вб’ють і морально і фізично… інші мфо також виписують і в смс і в месендерах. Не можу відпустити це. Постійно дивлюсь в телефон, боюсь пропустити щось важливе, боюсь дзвінків від знайомих. Боюсь що буде з рідними, коли до них доберуться. Зараз я розумію що вони так відреагували, бо це ще їх не коснулось. Збирати кошти і чекати пропозицію за тіло немає можливості, бо зараз зосереджена на людях, яким обіцяла віддати в жовтні-листопаді, до кінця року… суцільний страх, що буде далі.
В начале ноября тоже нужно закрыть битов и крипсии, и ещё егроши (их нужно было закрыть сегодня но денег нет), каштан тоже, по дурости дал им контакты тех людей, которым не хочу чтоб они звонили, но на всё не хватит, прийдется выбирать... остальные в игноре, смс звонки. В сумме 27мфо, уже 26, и 1 банк, и человеку должен, хоть и немного. А что делать когда нет денег, я же их не печатаю. Выше головы не прыгнуть.

А знаєте шо буде далі? Я от так думаю, що у вас що в мене, перший місяць-два ми будемо ще барахтатись і віддавати тим мфо куди вистачить грошей, а коли вже побачимо що мфо, на які забили на цей час нарахували купу відсотків які ми не взмозі оплатити, і коли логіка що сенсу нема переплачувать х5 за 1мфо, коли їх в нас десятки, а ще жити на щось треба і коли вже вони обдзвонять всіх кого зможуть і всі будуть вкурсі, от тоді ми, і я в ви і кожен хто вліз в це лайно нещодавно, зможе спати спокійно, вже припиниться гонка і сумніви, просто вже все станеться і будем плисти по течії... бо змінити нічого не зможемо, залишиться тільки просто жити і щось інколи вирішувати з цими боргами, але це не буде кожен день як зараз.... ну я так бачу майбутнє, але мені здається що так воно і буде, головне пережити ці місяць-два.

Останнє редагування:
В начале ноября тоже нужно закрыть битов и крипсии, и ещё егроши (их нужно было закрыть сегодня но денег нет), каштан тоже, по дурости дал им контакты тех людей, которым не хочу чтоб они звонили, но на всё не хватит, прийдется выбирать... остальные в игноре, смс звонки. В сумме 27мфо, уже 26, и 1 банк, и человеку должен, хоть и немного. А что делать когда нет денег, я же их не печатаю. Выше головы не прыгнуть.

А знаєте шо буде далі? Я от так думаю, що у вас що в мене, перший місяць-два ми будемо ще барахтатись і віддавати тим мфо куди вистачить грошей, а коли вже побачимо що мфо, на які забили на цей час нарахували купу відсотків які ми не взмозі оплатити, і коли логіка що сенсу нема переплачувать х5 за 1мфо, коли їх в нас десятки, а ще жити на щось треба і коли вже вони обдзвонять всіх кого зможуть і всі будуть вкурсі, от тоді ми, і я в ви і кожен хто вліз в це лайно нещодавно, зможе спати спокійно, вже припиниться гонка і сумніви, просто вже все станеться і будем плисти по течії... бо змінити нічого не зможемо, залишиться тільки просто жити і щось інколи вирішувати з цими боргами, але це не буде кожен день як зараз.... ну я так бачу майбутнє, але мені здається що так воно і буде, головне пережити ці місяць-два.
Це точно. Головне пережити цей період🙏. В мене ще не було дзвінків оточенню, тому вся на голках. Не знаю кому, що, як, коли. 12 листопада др, я вперше в житті забула взагалі… це триндець)

Це точно. Головне пережити цей період🙏. В мене ще не було дзвінків оточенню, тому вся на голках. Не знаю кому, що, як, коли. 12 листопада др, я вперше в житті забула взагалі… це триндець)
В мене також 180 к,місяць просрочки у всіх Мфо,дзвінків по200,мамі телефонують,ще деякім людям,сусідам,смс щодня,спочатку також була в паніці,що робити,на разі виїхала за кордон,вони не всі можуть дозвонитися пишуть в тг та вайбер,до суду всі пишуть подаємо,в мене пттання через який час до суду подають?але за місяць нерви чуть заспокоїла,буду виплачувати згодом коли будуть гроші,думки про суїцид також були,листа рідним писати хотіла,але зараз забила на них всіх,телефон вмикаю пвсля 20.00,бо в мене їх два,от коли телефон вимкнений то супер,бо так тільки і дивишся на всі ці дзвінки і починають нерви та психіка зривати,а біля мене донька яка хоче бачити щасливу маму,а то нашим дітям і так несолодко в такий складний час

Ох, автор автор.
Случайно забрела на форум два года спустя и настолько откликнулась Ваша тема, что пароль к аккаунту вспоминала пол часа.
А если к сути, я Вас понимаю. И у меня в начале просрочек ~40 МФО была паника и истерика. Сейчас спустя три года года оглядываясь назад могу сказать, что больно бить будут только первые месяца три и то не все. Самые умные начнут сходу предлагать закрыть за тело а то и меньше чтобы хоть что-то получить. Самые принципиальные задолбут всех вокруг, но это опять таки все в нашей голове. У меня звонили в основном маме, может кому еще но все молчали.
Скажу сразу что я не платила ни один, даже тело, там с этими перекредитациями такие переплаты получились, что они мне сами должны деньги возвращать. Забила уже больше трех лет прошло, а то и четыре 😁
В суд никто не подал. Счета никто не заблокировал. На заборе писать «мошейница» никто не приезжал. На друзей это никак не повлияло. Мама пол года бойкотировала, но со временем забила и забыла.
Это я к чему, я тогда когда просрочки пошли чуть ли в петлю не лезла, таблеток один раз наглоталась (но видимо не тех 😂), боялась что жизнь кончена, но все еще жива, счастлива, живу и наслаждаюсь жизнью.
Так что бросьте Вы это самобичевание, трудно морально конечно будет первое время, но потом месяцев через 7 вообще забудете что они у Вас есть

Ох, автор автор.
Случайно забрела на форум два года спустя и настолько откликнулась Ваша тема, что пароль к аккаунту вспоминала пол часа.
А если к сути, я Вас понимаю. И у меня в начале просрочек ~40 МФО была паника и истерика. Сейчас спустя три года года оглядываясь назад могу сказать, что больно бить будут только первые месяца три и то не все. Самые умные начнут сходу предлагать закрыть за тело а то и меньше чтобы хоть что-то получить. Самые принципиальные задолбут всех вокруг, но это опять таки все в нашей голове. У меня звонили в основном маме, может кому еще но все молчали.
Скажу сразу что я не платила ни один, даже тело, там с этими перекредитациями такие переплаты получились, что они мне сами должны деньги возвращать. Забила уже больше трех лет прошло, а то и четыре 😁
В суд никто не подал. Счета никто не заблокировал. На заборе писать «мошейница» никто не приезжал. На друзей это никак не повлияло. Мама пол года бойкотировала, но со временем забила и забыла.
Это я к чему, я тогда когда просрочки пошли чуть ли в петлю не лезла, таблеток один раз наглоталась (но видимо не тех 😂), боялась что жизнь кончена, но все еще жива, счастлива, живу и наслаждаюсь жизнью.
Так что бросьте Вы это самобичевание, трудно морально конечно будет первое время, но потом месяцев через 7 вообще забудете что они у Вас есть
А какая сумма у Вас в общем?

А какая сумма у Вас в общем?

До просрочек было +-500к, а может и больше. Говорю же со временем все забывается и даже не вспоминаешь об этом. Сейчас вообще без понятия что они там насчитали и хотят от меня, пару миллионов наверное.

Ох, автор автор.
Спасибо большое что все таки вспомнили пароль и поделились)) уже немножко паника отошла на второй план, думаю как человеку отдать до конца октября 30 тыс, которые обещала. Это сейчас на первом месте, пока все попытки перезанять безуспешны( всегда считала отношение людей ко мне своим большим плюсом, везде зарекомендовала себя как честная, добросовестная. Та и сама по себе такая-если кому то что то нужно-последние трусы отдам… вот и получилось нагрести помммо мфо ещё у всех знакомых… как узнали что мне надо помощь(сочиняла естественно невероятные истории, лишь бы просрочек не допустить). Сами звонили и предлагали деньги, а я брала. Теперь не знаю как сделать так, чтоб не подвести никого. Какой же д*рой была, столько денег в пролонгации, можно было со всеми знакомыми расчитаться

Спасибо большое что все таки вспомнили пароль и поделились)) уже немножко паника отошла на второй план, думаю как человеку отдать до конца октября 30 тыс, которые обещала. Это сейчас на первом месте, пока все попытки перезанять безуспешны( всегда считала отношение людей ко мне своим большим плюсом, везде зарекомендовала себя как честная, добросовестная. Та и сама по себе такая-если кому то что то нужно-последние трусы отдам… вот и получилось нагрести помммо мфо ещё у всех знакомых… как узнали что мне надо помощь(сочиняла естественно невероятные истории, лишь бы просрочек не допустить). Сами звонили и предлагали деньги, а я брала. Теперь не знаю как сделать так, чтоб не подвести никого. Какой же д*рой была, столько денег в пролонгации, можно было со всеми знакомыми расчитаться
Вот правильно, приходите в себя. У Вас сейчас такое состояние «не знаю куда бежать и что делать» еще и усугубляется страхом перед общественным мнением, это по сути все что Вам грозит.
Забудьте на время про МФО и отдавайте долги людям, по чуть чуть но отдавайте. Смените симку и всем родственникам говорите что ничего не знаете, слили в базу Ваш номер а может кто-то на Ваше имя кредит взял, Вы не в курсе и разбираетесь.
Платить МФО будете если захотите потом на выгодных для Вас условиях, они как миленькие и тело предлагают и это тело на части разбить, а иногда и меньше тела 😁
Берегите нервы и себя ради детей. Все что Вам грозит это звонки, максимум ИН и кое какие старые знакомые о Вас вспомнят, это ВСЕ.
Поэтому хватит ныть, через годика два будете как я вспоминать эту ситуацию и смеяться.

Кстати напоминаю, ИН никто мне за 4 года не сделал и судов не было. Спустя года полтора звонить даже перестали. Сейчас вон на новый номер предложения взять еще отправляют 😁

Назад
Угорі