Щоденник На такому дні я ще не була

• Автор теми Автор теми Марина765
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 214
  • Перегляди Перегляди 13K
Якщо не більше людям… була онко. Я її поборола, розумієте. І в таку халепу. Я не знаю як я могла, просто не розумію, як я могла таке допустити. Наче туман був в голові. Коли позичала на шаражки в знайомих, брехала що треба то ліки якісь, то ще шось. І люди мені довіряли. Я не уявляю як комусь сказати правду тепер. Підкажіть, якщо я вказувала інше місце роботи і тут де працюю-не офіційно. Доберуться? Профілі в соц мережах закриті
Я дуже вдячна всім за підтримку.
Якщо онко побороли ,то і це поборете.
Постарайтесь взяти себе в руки ,всі ми себе мучимо почуттям провини,але це нічого не змінить ..

Якщо онко побороли ,то і це поборете.
Постарайтесь взяти себе в руки ,всі ми себе мучимо почуттям провини,але це нічого не змінить ..
Зараз в мене страх перекриває всі почуття. Сума кошмарна. І маю всі відбиті мфо, типу бітів, єгррші, каса і тд. Мене вже кошмарять дзвінками, а в них ще навіть просрочки немає. Посеред ночі буває прокидаюсь від того що серце колотиться. Думаю багатьом це знайомо. Чоловік мене дуже сильно любить, як і я його. Не знаю що буде з нашими відносинами, коли він все дізнається

Зараз в мене страх перекриває всі почуття. Сума кошмарна. І маю всі відбиті мфо, типу бітів, єгррші, каса і тд. Мене вже кошмарять дзвінками, а в них ще навіть просрочки немає. Посеред ночі буває прокидаюсь від того що серце колотиться. Думаю багатьом це знайомо. Чоловік мене дуже сильно любить, як і я його. Не знаю що буде з нашими відносинами, коли він все дізнається
Потрібно розказувати ,в любому випадку подзвонять дзонілки(

Чоловік в мама точно розмовляти не будуть. Тільки чують що якась шарага, відразу слухавку кладуть. А з іншими питання, що вони в кому набалакають

Та заспокійтесь, відбиті в чому? що дзвонитимуть? ну хай дзвонять, вже нема куди діватися. Ніхто вас в тюрму не посадить і в ліс не вивезе. Десь буде складніше, а десь простіше, пройде час і все закриється. не робіть дурниць і готуйтесь пройти цей шлях.

Та заспокійтесь, відбиті в чому? що дзвонитимуть? ну хай дзвонять, вже нема куди діватися. Ніхто вас в тюрму не посадить і в ліс не вивезе. Десь буде складніше, а десь простіше, пройде час і все закриється. не робіть дурниць і готуйтесь пройти цей шлях.
Дуже Вам дякую.

Кредитів близько 700 тисяч…Мфо всі що існують-всі є. Немає ні сил, ні бажання їсти, пити, спати. Забула що таке нормальний сон. Є дві дитини, мої маленьки красуні, у яких мама шматок лайна. Я не знаю як зі мною таке сталось. Ці довбані автомати які постійно вискакували в рекламі… я програла великі кошти і пішло поїхало. Перекривала один другим, потім брала нові, шов старі пролонгувати, напозичалися коштів у всіх в кого могла. Наразі все. Більше взяти нема де. Прострочення саме велике вже близько місяця. Дуже боюся цього моменту, коли подзвонять рідним. Вже набрехала що якісь разводіли мені дзвонять і вам можуть зателефонувати. Тупік. Я не хочу жити далі. Померти також не можу, бо моїм рідним прийдеться закривати всі мої борги. Зп мізерна. Тупо зіпсувала життя собі і своїй родині, яка поки що нічого не знає. Просто захотілось висказатись.
Только время, спустя время начнёт попускать...

Якщо кридитів по тілам 700 тисяч, тут тільки банкрутство, якщо ви ще матір одиночка та з мінімальним доходом, це плюс в суді буде. Вам повинні списати всі борги, але на це треба кошти також близько 80-90 тисяч, тому забиваем на все, збираєм кошти не важливо скільки рік, два, та збераєте документи та в суд. Тут є людина, яка цим займається та підкаже, що робити. Шановні форумяани підкажіть їй хто тут, цим займається бо не пам'ятаю) А так, борги це ніщо. Все буде добре.

Чоловік в мама точно розмовляти не будуть. Тільки чують що якась шарага, відразу слухавку кладуть. А з іншими питання, що вони в кому набалакають
Я щас примерно в вашем психческом состоянии, лудоман со стажем, нервы расшатал сильно играми. Сейчас тоже отхожу тяжело, но вот последние дня 3-4 настроение было супер, главное настроиться, мы страдаем от того что крутим в голове будущее которое не знаем, не знаем выхода и страдаем, когда чётко находим его, даже в уме, все становится на свои места и попускает.

Вот насчёт звонилок 3м лицам, я низакого не переживаю кроме родителей и брата, они мне дороги ,хоть и знают что и как но не все в подробностях, за ихние отношение и здоровье переживаю, малоли что там нагородят, но уже переживания меньше, т.к. они вроде как настроены с ними не общаться, сказали, посылать шулеров будут)))) за остальных позиция у меня- я их номер не давал их проблемы пускай сами разбираются со звонками.

И так вот потихоньку по немногу ставлю твёрдое решение что делать, сразу не получится, состояние не то, но понемногу, по чуть чуть и туман развеивается и успокаиваешся и начинаешь жить на планете Земля, в реальности, а не в своих мыслях.

Мир вокруг нас её меняется, он меняется у нас в голове, всё у Вас будет хорошо.

Я щас примерно в вашем психческом состоянии, лудоман со стажем, нервы расшатал сильно играми. Сейчас тоже отхожу тяжело, но вот последние дня 3-4 настроение было супер, главное настроиться, мы страдаем от того что крутим в голове будущее которое не знаем, не знаем выхода и страдаем, когда чётко находим его, даже в уме, все становится на свои места и попускает.

Вот насчёт звонилок 3м лицам, я низакого не переживаю кроме родителей и брата, они мне дороги ,хоть и знают что и как но не все в подробностях, за ихние отношение и здоровье переживаю, малоли что там нагородят, но уже переживания меньше, т.к. они вроде как настроены с ними не общаться, сказали, посылать шулеров будут)))) за остальных позиция у меня- я их номер не давал их проблемы пускай сами разбираются со звонками.

И так вот потихоньку по немногу ставлю твёрдое решение что делать, сразу не получится, состояние не то, но понемногу, по чуть чуть и туман развеивается и успокаиваешся и начинаешь жить на планете Земля, в реальности, а не в своих мыслях.

Мир вокруг нас её меняется, он меняется у нас в голове, всё у Вас будет хорошо.
Какой у Вас общий долг? Есть уже просрочки?

Какой у Вас общий долг? Есть уже просрочки?
У Вас больше, я кстати очень удивился когда увидел сумму 700.000 в мфо, я хоть и набирал, перекрывал эти мфо года полтора и тоже взял где смог, в остальных не дали... но до 700.000 только по мфо мне никто не давал много, хотя в некоторых конторах я максимальный типа вип, КрелитПлюс и кредит7, например, в кредит7 тело 26.000, в кредит плюс тоже до 30.000 думаю мог бы взять, но хорошо что всего 7.000 там... остальные мфо осторожные... ну это прям вообще рекорд у Вас.... 700.000 по мфо... представьте что вы им не должны ничего, и живите дальше, выбора то нет всеравно, пускай как хотят так и возвращают свои деньги.

у меня сейчас
90.000 банк (просрочка 2недели)

175.000тело мфо (27мфо) почти половина в просрочке, некоторые мфо просрочка больше 2х недель, остальные выйдут все в просрочку до конца месяца.

Знакомому должен был 800$, 200$ осталось. А так что должен был людям все отдал. Но там немного.

Только время, спустя время начнёт попускать...
Меня в мои лукавые дни сильно спасла трудотерапия
38 смен подряд по 12 часов в магазине отработал
Лудка и звонари из головы вышли надолго

Немає за що. Якщо хочете, напишіть тут ваш список тіл ваших мфо/банків. Люди підкажуть хто з них як діє.
Я плюс мінус сама вже почитала по розділах, що самі відбиті це біти, кредит каса і єгррші. В мене все це є… поки без протермінувань. Мене паралізує страх з приводу того, чи дійсно вони мені нічого не можуть зробити? Типу виловити десь, або посадити до в’язниці. Постійно присилають якісь вимоги, що передадуть мене як шахрая, взяття кредиту з метою неповернення і тд… я коли брала другу половину-в мене взагалі вже не було ніякої мети, окрім як перекрити старі. Біткепітал планую закрити, інші точно не зможу. В касу написала по фіолетовій кнопці-чекаю. Єгррші в мене найбільша сума, 90000. При тому що на карту вони мені вислали 54, а в кабінеті відразу був борг 90. Типу договір шо відсотки відразу на весь термін, з першого дня. Та мені було все рівно на той момент. Якщо рахувати штрафи, там мабуть вже не менше мільйона в мене буде. Просто жесть.

У Вас больше, я кстати очень удивился когда увидел сумму 700.000 в мфо, я хоть и набирал, перекрывал эти мфо года полтора и тоже взял где смог, в остальных не дали... но до 700.000 только по мфо мне никто не давал много, хотя в некоторых конторах я максимальный типа вип, КрелитПлюс и кредит7, например, в кредит7 тело 26.000, в кредит плюс тоже до 30.000 думаю мог бы взять, но хорошо что всего 7.000 там... остальные мфо осторожные... ну это прям вообще рекорд у Вас.... 700.000 по мфо... представьте что вы им не должны ничего, и живите дальше, выбора то нет всеравно, пускай как хотят так и возвращают свои деньги.

у меня сейчас
90.000 банк (просрочка 2недели)

175.000тело мфо (27мфо) почти половина в просрочке, некоторые мфо просрочка больше 2х недель, остальные выйдут все в просрочку до конца месяца.

Знакомому должен был 800$, 200$ осталось. А так что должен был людям все отдал. Но там немного.
Честно, я Вам даже не скажу сколько. В тетрадь долги писала иногда с учетом процентов, чтоб понимать сколько отдавать, иногда без. Сейчас понимаю что некоторых компаний вообще нет в тетради. В голове туман. Не хочу не в тетрадь смотреть, ни в УБКИ, хочется проснуться, чтоб это был сон😭

З мого досвіду, спілкуйтеся з тим хто вас підтримає і зрозуміє, по молодості і дурості можна всякого наробити, головне почати то все виправляти. У всіх
є свої гріхи. З мого досвіду з тими хто починає фукати і засуджувати, ще більше тикати носом в гівно бо виникла така ситуація, потрібно мінімізувати спілкування або його припинити. Не допоможе осуд, якщо вже все зроблено, і 700 тис якось чудом не з"являться.

Я плюс мінус сама вже почитала по розділах, що самі відбиті це біти, кредит каса і єгррші. В мене все це є… поки без протермінувань. Мене паралізує страх з приводу того, чи дійсно вони мені нічого не можуть зробити? Типу виловити десь, або посадити до в’язниці. Постійно присилають якісь вимоги, що передадуть мене як шахрая, взяття кредиту з метою неповернення і тд… я коли брала другу половину-в мене взагалі вже не було ніякої мети, окрім як перекрити старі. Біткепітал планую закрити, інші точно не зможу. В касу написала по фіолетовій кнопці-чекаю. Єгррші в мене найбільша сума, 90000. При тому що на карту вони мені вислали 54, а в кабінеті відразу був борг 90. Типу договір шо відсотки відразу на весь термін, з першого дня. Та мені було все рівно на той момент. Якщо рахувати штрафи, там мабуть вже не менше мільйона в мене буде. Просто жесть.
Зробити вони вам нічого не зможуть типу виловити, вивезти в поле і тд. У вас з ними стосунки у цивільно-правовій сфері, а не в кримінальній. Всі їхні смс з текстами "передадуть як шахрая", "взяття кредиту з метою неповернення" це всього навсього метод психологічного тиску. Зараз забувайте про всі нараховані відсотки. Вони будуть рости і цифри будуть лякати, але ви маєте зрозуміти що всі ці шалені цифри це всього навсього метод психологічного тиску. Мені так в Мані4ю і сказали. Свого часу мені нарахували е-гроші понад 150к боргу, нічо закрив їх за тіло в факторингів яким вони продали мій борг.
Бітів закрийте як можете, решта все може чекати.

Але як е-гроші дали вам 54к цікаво)) мені з моєю зп і історією більше 30 не давали(((

Останнє редагування:
Назад
Угорі